Nový FF Trend - co k němu

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
PetrAT
Junior
Junior

Re: Nový FF Trend - co k němu

Příspěvek od PetrAT » 16.06.2009 15:43

Bohužel zadní nárazník a práh už je oťukaný :?
Kdybych měl eSTéčko, tak bych možná váhal s montáží, ale na Trenda ... dyť to je takové rodinné vozítko :)
FF II 1,6 benzín kombi Trend

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 16.06.2009 17:29

ty voe tak ty si nákupčí lol sorry ale trošku sem se pousmál :lol: :lol: :lol:
Slash_luke píše:Tak já byl zrovna včera podepisovat smlouvu/objednávku na svého Fofíka :-) .. mimochodem jde o 1.6 Ti-VCT, Trend, 5-dvéřový, Panther Black .. nejsem bohužel moc na smlouvání (je mi to proti srsti a nejsem přesvědčivý :mrgreen: :roll: ), takže jsem žádnou slevu nevytrejdoval. Prodejce by se asi hodně cukal, protože už po první minutě rozhovoru mu muselo být jasné, že jsem pro Focus za každou cenu rozhodnutý (vybíral jsem posledních 6 měsíců..hodně pomohlo i toto fórum), tak jsem se smlouváním ani nezačal.
Focus mě tedy vyjde na 369.990 + 13.900 za metalízu a navíc dostanu pouze povinnou výbavu, koberečky a přední+zádní zástěrky (ty konkrétně jsem si musel sám vyžádat, ostatní nabídnul jako standard pro zákazníky). Při první návštěvě prodejce mi ještě navrhoval zamykání zpátečky s tím, že bych ji měl slevněnou z (cca) 6 tisíc na (cca) 2 tisíce. Včera jsem si na ni nevzpoměl, jinak bych si ji připlatil..no, nevadí :roll:
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 16.06.2009 18:52

Slash_luke píše:Tak já byl zrovna včera podepisovat smlouvu/objednávku na svého Fofíka :-) .. mimochodem jde o 1.6 Ti-VCT, Trend, 5-dvéřový, Panther Black .. nejsem bohužel moc na smlouvání (je mi to proti srsti a nejsem přesvědčivý :mrgreen: :roll: ), takže jsem žádnou slevu nevytrejdoval. Prodejce by se asi hodně cukal, protože už po první minutě rozhovoru mu muselo být jasné, že jsem pro Focus za každou cenu rozhodnutý (vybíral jsem posledních 6 měsíců..hodně pomohlo i toto fórum), tak jsem se smlouváním ani nezačal.
Focus mě tedy vyjde na 369.990 + 13.900 za metalízu a navíc dostanu pouze povinnou výbavu, koberečky a přední+zádní zástěrky (ty konkrétně jsem si musel sám vyžádat, ostatní nabídnul jako standard pro zákazníky). Při první návštěvě prodejce mi ještě navrhoval zamykání zpátečky s tím, že bych ji měl slevněnou z (cca) 6 tisíc na (cca) 2 tisíce. Včera jsem si na ni nevzpoměl, jinak bych si ji připlatil..no, nevadí :roll:
tak tam zavolej a udelej z neho blba , ze jsi se chtel jen ujistit jestli ti tam napsal ten zamek zpatecky jak jste se prvne bavily a kdyz ti rekne ze ne , tak mu rekni tak to je dobry , ja s tim pocitam tak to bych to mel dostat jako bonus . :lol:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 16.06.2009 19:01

volat volat, když nabíd ať to tam kouká dát slibi se maj plnit :!: :wink:
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

Slash_luke
Nováček
Nováček

Příspěvek od Slash_luke » 16.06.2009 19:11

tomason píše:ty voe tak ty si nákupčí lol sorry ale trošku sem se pousmál :lol: :lol: :lol:
Klidně se směj :-) .. holt každý je na něco jiného. Já se nechám třeba "napálit" při koupi auta, ale ty by ses třeba pro změnu nechal napálit při koupi kytary, pc hardware apod. , kde se pro změnu trochu vyznám já :wink: (třeba ty taky, co já vím :) ).
Když jsem uvažoval o smlouvání, tak mě hned napadlo, že by spustil o tom, že toto je už akční cena a že víc dolů jít nemůže a blabla..já bych v tu chvíli neměl proti němu co použít, protože nemám žádného známého (na kterého bych se mohl odkázat..nebo na kterého prodejce), který si při koupi akční cenu ještě snížil.
A jak už jsem řekl, nejsem ukecávací typ a nechtěl bych si je tam namíchnout, protože na ostatní prodejce/ford servisy v okolí jsou nepříliš kladné reakce (zatímco na tento - Silcar ve F-M - se ke mě dostaly prozatím samé pozitivní zkušenosti) a tak jsem ani neměl v plánu nakupovat/servisovat jinde.
foki píše:tak tam zavolej a udelej z neho blba , ze jsi se chtel jen ujistit jestli ti tam napsal ten zamek zpatecky jak jste se prvne bavily a kdyz ti rekne ze ne , tak mu rekni tak to je dobry , ja s tim pocitam tak to bych to mel dostat jako bonus . :lol:
Nemůžu z něho udělat blba, protože máme oba objednávkové lejstro, podepsané mnou (a tudíž jsem měl možnost si jej pročíst), kde zámek zpátečky není :-) .
Ale myslím si, že stejně není problém tuto položku doplnit, protože zamykání zpátečky by stejně dodělávali až u nich, ne? V průběhu příštího týdne s ním budu ještě mluvit, tak se ho na ten zámek zeptám.
Ford Focus Black Panther, 5dv, 1.6Ti-VCT 85kW, 2009

alexino
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alexino » 16.06.2009 19:33

rozhodne je lepsi jim zavolat hned, nez za tejden, pak ti akorat tak rekne, ze jsi to mel rict driv a da ti to za plnou cenu....
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue
Obrázek
Obrázek
Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Slash_luke
Nováček
Nováček

Příspěvek od Slash_luke » 16.06.2009 20:06

alexino píše:rozhodne je lepsi jim zavolat hned, nez za tejden, pak ti akorat tak rekne, ze jsi to mel rict driv a da ti to za plnou cenu....
jj, už jsem mu napsal a pokud do zítřejšího odpoledne neodpoví, tak volám :-)
Ford Focus Black Panther, 5dv, 1.6Ti-VCT 85kW, 2009

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 16.06.2009 21:13

vůbec sem to nemyslel zle :wink: sem bývalej pojišťovák argumentace byla moje práce ,tak mě to bylo hrozně úsměvný , hlavně teď tisknu SM a Autotip takže vím přesně co se dá a nedá ukecat a dveře autosalónu bych nezavřel bez zam.zpátečky ,koberců nebo metalízy ty si ten kdo si dnes může diktovat teda spíš vybírat teď sou ty největší páky na nejlepší slevy, protože teď sou ceny o 100 dole krize zdaleka neskončila vše hraje pro kupce .Jak psal Foki slevy sou omezené ,protože ceny sou hodně nízko tudíž i marže sou bídné zpátečku bych vyžadoval aspoň za tu 2000kč ,když ne tak slevu na servis, nebo záruku protect :wink:
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 16.06.2009 21:25

tak mu zavolej a rekni ze jsi se ted dival do tech papiru a ze tam neni ten zamek zpatecky . jak to teda s nim bude .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

alexino
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alexino » 16.06.2009 21:31

foki: :D Jo a jaktoze tam je priplatek za metlu,kdyz jste se prece domluvili ze bude zdarma... :D :D :D
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue
Obrázek
Obrázek
Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

PetrAT
Junior
Junior

Příspěvek od PetrAT » 16.06.2009 21:59

Slash_luke: Silcar na mě také působil solidně
Ale firma nakupuje v Dankaru a to rozhodlo.
Co se týče servisu, tak dankar to je zoufalství .
Takže pokud víš, že sice zaplatíš malinko víc, ale budou si Tě jako záakzníka považovat, tak to také není k zahození :wink:
FF II 1,6 benzín kombi Trend

PeS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od PeS » 16.06.2009 23:11

tomason píše: dveře autosalónu bych nezavřel bez zam.zpátečky ,koberců nebo metalízy ty si ten kdo si dnes může diktovat teda spíš vybírat teď sou ty největší páky na nejlepší slevy, protože teď sou ceny o 100 dole krize zdaleka neskončila vše hraje pro kupce .Jak psal Foki slevy sou omezené ,protože ceny sou hodně nízko tudíž i marže sou bídné zpátečku bych vyžadoval aspoň za tu 2000kč ,když ne tak slevu na servis, nebo záruku protect :wink:
Mimochodem proč všichni chcete ten zámek zpátečky ? Když si to auto pojistíte proti krádeži
tak Vám dá pojišťovna pár stovek slevu za zámek zpátečky a zato obdržíte pakárnu navíc se
zamykáním a odemykáním zpátečky což je při jízdách po městě docela opruz. Když Vám auto
ukradnou a nebudete mít zamčeno (tedy jestli se to dá prokázat) tak asi z pojištění moc
nedostanete..

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 16.06.2009 23:14

alexino píše:foki: :D Jo a jaktoze tam je priplatek za metlu,kdyz jste se prece domluvili ze bude zdarma... :D :D :D
ja ja ja , je ja to tam zapomel napsat , omlouvam se , tak s tim neco udelame , akorat je problem ze cena uz je zadana , hm , tak ja vam to dam s metalizou za cenu barvy platí ? :mrgreen:
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 16.06.2009 23:16

PeS píše: Mimochodem proč všichni chcete ten zámek zpátečky
protoze nektere pojistovny chtelji dva druhy zabezpeceni , jeden imobilizer a druhy treba zamek zpatecky , zrovna vcera jsem resil CC
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

tomason
Test driver
Test driver