Kdybych měl eSTéčko, tak bych možná váhal s montáží, ale na Trenda ... dyť to je takové rodinné vozítko

Slash_luke píše:Tak já byl zrovna včera podepisovat smlouvu/objednávku na svého Fofíka.. mimochodem jde o 1.6 Ti-VCT, Trend, 5-dvéřový, Panther Black .. nejsem bohužel moc na smlouvání (je mi to proti srsti a nejsem přesvědčivý
![]()
), takže jsem žádnou slevu nevytrejdoval. Prodejce by se asi hodně cukal, protože už po první minutě rozhovoru mu muselo být jasné, že jsem pro Focus za každou cenu rozhodnutý (vybíral jsem posledních 6 měsíců..hodně pomohlo i toto fórum), tak jsem se smlouváním ani nezačal.
Focus mě tedy vyjde na 369.990 + 13.900 za metalízu a navíc dostanu pouze povinnou výbavu, koberečky a přední+zádní zástěrky (ty konkrétně jsem si musel sám vyžádat, ostatní nabídnul jako standard pro zákazníky). Při první návštěvě prodejce mi ještě navrhoval zamykání zpátečky s tím, že bych ji měl slevněnou z (cca) 6 tisíc na (cca) 2 tisíce. Včera jsem si na ni nevzpoměl, jinak bych si ji připlatil..no, nevadí
tak tam zavolej a udelej z neho blba , ze jsi se chtel jen ujistit jestli ti tam napsal ten zamek zpatecky jak jste se prvne bavily a kdyz ti rekne ze ne , tak mu rekni tak to je dobry , ja s tim pocitam tak to bych to mel dostat jako bonus .Slash_luke píše:Tak já byl zrovna včera podepisovat smlouvu/objednávku na svého Fofíka.. mimochodem jde o 1.6 Ti-VCT, Trend, 5-dvéřový, Panther Black .. nejsem bohužel moc na smlouvání (je mi to proti srsti a nejsem přesvědčivý
![]()
), takže jsem žádnou slevu nevytrejdoval. Prodejce by se asi hodně cukal, protože už po první minutě rozhovoru mu muselo být jasné, že jsem pro Focus za každou cenu rozhodnutý (vybíral jsem posledních 6 měsíců..hodně pomohlo i toto fórum), tak jsem se smlouváním ani nezačal.
Focus mě tedy vyjde na 369.990 + 13.900 za metalízu a navíc dostanu pouze povinnou výbavu, koberečky a přední+zádní zástěrky (ty konkrétně jsem si musel sám vyžádat, ostatní nabídnul jako standard pro zákazníky). Při první návštěvě prodejce mi ještě navrhoval zamykání zpátečky s tím, že bych ji měl slevněnou z (cca) 6 tisíc na (cca) 2 tisíce. Včera jsem si na ni nevzpoměl, jinak bych si ji připlatil..no, nevadí
Klidně se smějtomason píše:ty voe tak ty si nákupčí lol sorry ale trošku sem se pousmál![]()
![]()
Nemůžu z něho udělat blba, protože máme oba objednávkové lejstro, podepsané mnou (a tudíž jsem měl možnost si jej pročíst), kde zámek zpátečky nenífoki píše:tak tam zavolej a udelej z neho blba , ze jsi se chtel jen ujistit jestli ti tam napsal ten zamek zpatecky jak jste se prvne bavily a kdyz ti rekne ze ne , tak mu rekni tak to je dobry , ja s tim pocitam tak to bych to mel dostat jako bonus .
jj, už jsem mu napsal a pokud do zítřejšího odpoledne neodpoví, tak volámalexino píše:rozhodne je lepsi jim zavolat hned, nez za tejden, pak ti akorat tak rekne, ze jsi to mel rict driv a da ti to za plnou cenu....
Mimochodem proč všichni chcete ten zámek zpátečky ? Když si to auto pojistíte proti krádežitomason píše: dveře autosalónu bych nezavřel bez zam.zpátečky ,koberců nebo metalízy ty si ten kdo si dnes může diktovat teda spíš vybírat teď sou ty největší páky na nejlepší slevy, protože teď sou ceny o 100 dole krize zdaleka neskončila vše hraje pro kupce .Jak psal Foki slevy sou omezené ,protože ceny sou hodně nízko tudíž i marže sou bídné zpátečku bych vyžadoval aspoň za tu 2000kč ,když ne tak slevu na servis, nebo záruku protect
ja ja ja , je ja to tam zapomel napsat , omlouvam se , tak s tim neco udelame , akorat je problem ze cena uz je zadana , hm , tak ja vam to dam s metalizou za cenu barvy platí ?alexino píše:foki:Jo a jaktoze tam je priplatek za metlu,kdyz jste se prece domluvili ze bude zdarma...
![]()
![]()
protoze nektere pojistovny chtelji dva druhy zabezpeceni , jeden imobilizer a druhy treba zamek zpatecky , zrovna vcera jsem resil CCPeS píše: Mimochodem proč všichni chcete ten zámek zpátečky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti