neviem ci potom na forach o mondeach sa bude pisat o spolahlivosti.. uz to vidim:
mam mondeo 2004 najazdene len 60tis km a odchadza mi turbo, spojka, zavesenia, tlmice atd.. treba si dat na to pozor
něco podobného jsem řešil před třemi roky - měl jsem supr nabídku na mondeo 97, 1,8 benzín, ale při přesednutí z feldy combi to pro mě byl a je (parkrát jsem s ním jel) "hrozej koráb" Vzal ho tchán a já koupil fíka od Fokiho. Kufr stačil na kočárek i tašky, věci na 14 dní do Chorvatska se dvěma dětmi také odveze a parkuje se s ním lépe - je menší a sedí se výše. Mondeo je těžší, 1,6 nebrat. Toť moje zkušenostimartasak píše:10000 km /rok a město: jasnej benzín, menší pravděpodobnost že se ti podělá nějaký drahý díl + benzín tolik to ve městě neničíš (a spotřeba je při 10t/rok méně důležitá). Spíše kombi, s rodinou.
No a pokud nemáte u Focuse nějaký problém s místem, tak jasně Focus. Mondeo bude dražší na údržbu a do města zbytečně velké.
kua a ja ze preco su tie verejne garaze take male odkedy mam mondeoKota píše:A v městě se s ním bude líp parkovat....To mi věř!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti