Fofo II 2.0tdci cudne zajzdene pneu
- bluepeter
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fofo II 2.0tdci cudne zajzdene pneu
Zitil som velmi zaujimavu vec asi to popisem od zaciatku aby to bolo komplet , ked mi menily struny tak spravili geometriu auticko krasne drzalo stopu az kym som neprisiel do anglicka hned po vystupeni z lode zacalo tahat dolava , som si pomyslel ze asi pri nastupovani alebo vystupovani z lode sa nieco stalo lebo je tam asi 40 retarderov na kazdom metri . Tak som siel na geometriu v anglicku , nastavili ju auticko zasa pekne drzi stopu , minuly tyzden som si spravil vylet Anglicko Belgicko a spet , Pri prichode do belgicka hned zacalo tahat do prava , zacal som mat neskutocne nervy ze ci nieje mozne nastupit a vystupit z loge bez toho aby sa mi rozhodila geometria , zaujimave bolo ze ma tahalo do prava presne tou istou silou ako predtym do lava . Pri navrate z Be do UK hned po opusteni lode na anglickej strane auticko zasa krasne drzalo stopu , tak ze som zistil ze geometria v UK pre auta ktore jazdia po lavej strane je ina ako ta unas , je to mozne ? Takze predpokladam ked sa v Lete vratim na SR prve co bude pojdem na geometriu aby mi ju nastavili na europske cesty . Stretol sa s tym uz niekto ?