Tiez si myslim.....LosCarlos píše:U mého Focuse 04 tuto funkci mám....Asi se to bude odvíjet spíš od modelového roku než od faceliftu
Dálniční asistent-funkce blikačů
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
pelen píše:Pak to musí být už speciální páčka, která spíná něco jiného při dotknutí a něco jiného při přepnutí.
dival jsem se do catu a packy jsou jen 2 , bez pocitace a s pocitacem . tak to bude nekde jinde .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Borecek
- Nováček
páčkou to nebude. Ten přerušovač je naprogramovaný tak, že když sepneš na krátkou chvilku tak zabliká. A když sepneš na dlouho (a je jedno, jestli ho podržíš a nebo ho "úplně" sepneš) tak prostě bliká pořád. Otázkou jen je, jestli to dělá přerušovač a nebo ŘJ.
To Foki: nemohl by ses podívat do catu na ty přerušovače? Pokud ho totiž nový FoFo nemá, tak je to vyřízené, protože by to dělala ta ŘJ.
To Foki: nemohl by ses podívat do catu na ty přerušovače? Pokud ho totiž nový FoFo nemá, tak je to vyřízené, protože by to dělala ta ŘJ.
- Agin
- Nováček
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ted jsem se dival do schematu a kabely od packy vedou do GEM modulu . tak to asi bude tam . az budu mit RS na WDS tak se tam podivam jestli to tam nekde neni .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Brouzdal jsem po netu a náhodou jsem našel zapojení pro uvedenou funkci. Je tam možnost zakoupit i celou stavebnici za 450,-
Dálniční asistent 

Ford Focus 1.6i 16V 74kW (100k) Ghia, r.v. 2000, Combi
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to Zakus:
Vcera jsem se dival na ten tvuj odkaz. Pozdeji jsem si dopisoval pres ICQ s majitelem firmy a budu delat asi hromadnejsi objednavku, minimalne 3ks. Premlouval jsem ho na vyrobu elektroniky pro otackomery do Favorita, ale psal, ze ma moc prace, tak mi nezbyva, nez vymyslet plosny spoj a poskladat to sam.
Vcera jsem se dival na ten tvuj odkaz. Pozdeji jsem si dopisoval pres ICQ s majitelem firmy a budu delat asi hromadnejsi objednavku, minimalne 3ks. Premlouval jsem ho na vyrobu elektroniky pro otackomery do Favorita, ale psal, ze ma moc prace, tak mi nezbyva, nez vymyslet plosny spoj a poskladat to sam.
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem si pořídil FOFÍKA myslel jsem, že si něco podobnýho zbaslím, ale člověk mýní a život mění. Na tohle jsem natrefil náhodou při brouzdání a přišla mi zajímavá ta cena. Teď jsem koupil parkovacího asistenta a jsem zvědavej jak dlouho se mi bude válet na stole 

Ford Focus 1.6i 16V 74kW (100k) Ghia, r.v. 2000, Combi
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mozna i vice jak jeden rok, tak se mi vali dalkove odemykani za 700,-. K namontovani jsem se jeste nedostal.Zakus píše:Když jsem si pořídil FOFÍKA myslel jsem, že si něco podobnýho zbaslím, ale člověk mýní a život mění. Na tohle jsem natrefil náhodou při brouzdání a přišla mi zajímavá ta cena. Teď jsem koupil parkovacího asistenta a jsem zvědavej jak dlouho se mi bude válet na stole
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Miroslav K
- Nováček
Re: Dálniční asistent-funkce blikačů
dovolím si položit otázku na tomhle vláknu, i když už dlouho nebylo použito...našel někdo řešení na tohohle dálničního asistenta, bez kupování toho setu a kupy pájkování a montování? Nedá se koupit něco, co prostě vyměním místo toho původního relé na směrovky?
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dálniční asistent-funkce blikačů
Tohle mi ve fofo hodne chybi... Kdyby se prislo na nejake jednoduche reseni, taky bych do toho z fleku sel