je ro reálné?? aneb ceny...

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
chmelko
Test driver
Test driver

Re: je ro reálné?? aneb ceny...

Příspěvek od chmelko » 15.01.2009 12:41

určite sa da cez fokiho aj na uver, stačí mu len zavolat a dohodnut sa :wink:

eurodiesel a ostatne bazary..vieš ako to chodí...rozhoduje cena, takže dovezu cca 5 kuskov naraz, 3 budu ok a 2 nie..je to loteria

alexino
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alexino » 15.01.2009 14:07

asi tak jak pise chmelko, ja sem na podzim probihal bazary a byl sem docela zoufalej, co sem tam videl, bud to melo podle nich najeto 80.000 a pritom uvnitr to vypadalo jak kdyz ten tachometr byl trikrat pretocenej, , nebo vypadali kilometry realne, ale zas auto bylo dodrbany az hruza... ja treba sem spokojenej s tim co jsem vzal, meli tam asi 40-50 fikusu, jenze drtiva vetsina cervenejch (hned me napadl vodafone a to bych nechtel) a vesmes jediny co se mi tam zamlouvalo sem pak vzal a kdyz jsme tam byli pak znova s kamosem co chtel taky, tak uz bych si tam nevybral...
Co se tyce nafta - benzin, to se asi musis rozhodnout sam, ja po procteni fora a podle rad ruznych lidi sem zakotvil u nafty, ale urcite ne kvuli spotrebe, protoze zas tolik km nenajezdim.. Spis to je pro ten pocit z jizdy, a ten mam subjektivne lepsi z toho naftaka...predtim sem mel dlouho benzin...
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue
Obrázek
Obrázek
Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 15.01.2009 17:12

uver neni problem
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

nitram9
Nováček
Nováček

Příspěvek od nitram9 » 15.01.2009 18:38

Já jsem Fofo kupoval v červenci u Eurodieslu a myslím, že tu nebudu sám, kdo ho má od nich.Zatím jsem najel asi 10tis km a bez nejmenšího problému.Takže já s nimi mám dobrou zkušenost, ale asi záleží taky na štěstí.
Focus Kombi II 1.8 TDCi 85kw ,Trend 10/2005

The_Gladiator
Nováček
Nováček

Příspěvek od The_Gladiator » 15.01.2009 19:14

Díky všem za rady ...
jak jsem řekl, je to zatím takový první průzkum trhu, takže když to dopadne všechno tak, jak má (a můj ministr financí (manželka) to schválí), tak Focuse budeme kupovat během dvou měsíců.
Ten EuroDiesel si nechám projít hlavou, reakce jsou smíšené. Ještě mě napadlo mrknout na Autopartner Liberec (kde jsem vyrůstal :) ) a odkud mají naši Vectru. Tenkrát byli moc spokojeni a auto jezdí dodnes moc fajn. Ceny tam mají podobné a služby (certifikát, STK, bla bla bla ...) nabízejí také.

Akorát pořád nevím no - diesel/benzin/diesel/benzin/diesel .... :D Už jsem z toho magor! :D
A až se rozhodnu, tak to zase bude combi/hatchback/combi/hatchback ... :D

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“