Bonus není nikdy větší než 50%. Takže 2100 + 50% je 3150.... já tam zítra zajdu a pořádně se zeptám.Compressor píše:Tak jsem taky mrknul na ten totalbrokes.cz a hned na první straně je cena do 1650ccm za 2100 a v častých dotazech je toto
Vaše ceny povinného ručení jsou uvedeny jako ceny OD. Není to klamavá reklama? Jaké jsou skutečné ceny?
Uvedené ceny platí pro ty, kteří doloží nejvyšší bonus, tj. bezeškodní průběh od 1.1.2000. Pro tyto svědomité řidiče ceny garantujeme.
a ja začínám od nuly,čili bez bonusu.
Výpověď povinného ručení -> depozit RZ
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výpověď povinného ručení -> depozit RZ

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak potom dej vědět. 

- Peters56
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Nejvyšší sleva na povinném ručení je v současné době 40% a tu taky mám
Roční pojistku platím ve výši 3.168.-Kč. Základní sazba bez bonusů je 5.280.-Kč. Pojišťovna Generali.

- Aki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Už ze tří zdrojů mám možnost flotilového povka přes uniqua nebo koop, s tím se pak tyto ceny nedají srovnat, na 2,5L platím 5000. Bonusy ani malusy se neuplatňují.
Ford Focus 1.8i LPG Kombi 99
ex Ford Mondeo 2002, 2.5 V6 Ghia
ex Ford Focus 2.0i flip flop
ex Ford Mondeo 2002, 2.5 V6 Ghia
ex Ford Focus 2.0i flip flop
-
- Test driver
Mě včera přišla složenka na 4600,- od ČP (připojištěné okno za 500,-). Bonus 40% mám taky, tak kde je kua chyba??? Už mě začínají pěkně točitPeters56 píše:Nejvyšší sleva na povinném ručení je v současné době 40% a tu taky mámRoční pojistku platím ve výši 3.168.-Kč. Základní sazba bez bonusů je 5.280.-Kč. Pojišťovna Generali.

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak to udělaj tak, jak to udělám já...depozit a je to !!! - nová pojiš´tovnaRadek 1.8 16V píše:Mě včera přišla složenka na 4600,- od ČP (připojištěné okno za 500,-). Bonus 40% mám taky, tak kde je kua chyba??? Už mě začínají pěkně točitPeters56 píše:Nejvyšší sleva na povinném ručení je v současné době 40% a tu taky mámRoční pojistku platím ve výši 3.168.-Kč. Základní sazba bez bonusů je 5.280.-Kč. Pojišťovna Generali.
. Je to normální nebo tam mám něco blbě? Nejhorší je, že jsem jako každý rok prošvih 6ti týdenní výpovědní lhůtu
.

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Peters56
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem zapoměl dopsat připojištění všechoken na vozidle - roční pojistné 592.-Kč.Peters56 píše:Nejvyšší sleva na povinném ručení je v současné době 40% a tu taky mámRoční pojistku platím ve výši 3.168.-Kč. Základní sazba bez bonusů je 5.280.-Kč. Pojišťovna Generali.
- Milinko
- Zkušený
Kua chlapi,mě teďkom přišla složenka z Generalli na povinné na sumu 6600!!!
Minulý rok jsem platil 4600,-, pak jsem ťukl chlapíka - lusk malus 25%, a navíc teď prej zvyšovali ceny - povídala operátorka.
6 týdnů je samozřejmě už dávno pryč, takže vážně uvažuju o té fintě (depozit RZ)....

Minulý rok jsem platil 4600,-, pak jsem ťukl chlapíka - lusk malus 25%, a navíc teď prej zvyšovali ceny - povídala operátorka.
6 týdnů je samozřejmě už dávno pryč, takže vážně uvažuju o té fintě (depozit RZ)....
ihrdlick: tak ako si dopadol v totalbrokers ?
Platia sumy uvedene na ich stranke alebo je to (ako sa tu spominalo) klamava reklama ?
Myslim, ze je uplne jedno kde mas povinne. V pripade ze nastane poistna udalost, to ide mimo teba.
Horsie je napr. havarijko resp. proti kradezi. Tam by som uz volil "znamejsiu" poistovnu.
Platia sumy uvedene na ich stranke alebo je to (ako sa tu spominalo) klamava reklama ?
Myslim, ze je uplne jedno kde mas povinne. V pripade ze nastane poistna udalost, to ide mimo teba.
Horsie je napr. havarijko resp. proti kradezi. Tam by som uz volil "znamejsiu" poistovnu.
-
- Junior
Tak jsem tu fintu s depozitem značek použil a bezproblémů.Na registru jsem nebyl ani první,ani poslední
Stálo mě to půl den času,ale vyplatilo se.Bonus z feldy jsem použil na fofo a udělal jsem si povinný ručení na https://www.allianzdirect.cz/adss-userApp-cz/start.jsf
S max.bonusem a obvodovýma sklama to vyšlo na 2928kč za rok.

S max.bonusem a obvodovýma sklama to vyšlo na 2928kč za rok.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
kolik mas aut ve flotile ?Aki píše:Už ze tří zdrojů mám možnost flotilového povka přes uniqua nebo koop, s tím se pak tyto ceny nedají srovnat, na 2,5L platím 5000. Bonusy ani malusy se neuplatňují.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- NEEO
- Test driver
Má zkušenost s ČSOB-ještě loni jsem platil 4800kč s 10%malusem -zatím jsem neboural.Dneska mi přišla složenka i malus 15%= ale cenu pov.ručení mi zvedli na 5310kč.To teda nechápu-malus 15= nikde nebourám a mám to o 500kč dražší.A to to mám bez připojištění čel.skla atd.Asi se kouknu někde jinde a dám jim výpověd.

- Peters56
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Od ledna budou řidiči bez povinného ručení platit pokuty
http://domaci.ihned.cz/c1-31942590-od-l ... tit-pokuty
http://domaci.ihned.cz/c1-31942590-od-l ... tit-pokuty
- Stehnak
- Test driver
To je dobry, zrovna dneska jsem byl prodluzovat depozit u me "masiny". Odchazel jsem s usmevem od ucha k uchu a myslel si neco o Kocourkove na druhou...
Ta stejna marka co mi to vzdy (minimalne uz snad 4x) prodlouzila nehlede na to ze stavajici depozit byl este mesic ci dva platny, a to tak ze to prodlouzila az od doby kdy stavajici depozit koncil, me dneska "vykopla" s tim, ze si muzu dojit kdy chci, klidne az v srpnu (driv se tam holt nedostanu) a vubec nebude vadit ze stavajici depozit mam jen do unora... Pry nejni v zakone ustanovene zadne penale kdyz nekdo "zapomene" dojit vcas prodlouzit. Dale rikala ze prodlouzit muze jen ode dne, kdy se tam clovek dostavi...
Tzn, ze jsem mohl v cervnu dojit, vyradit na rok (prodluzuje se max o roku pul) a pak klidne 3 roky zapominat tam chodit...
Nevim k cemu se tam musi vubec chodit... CR se ma co ucit. 80% ceskejch byrokratickejch nesmyslu by se dalo v klidu resit po netu . viz Fin.
Ta stejna marka co mi to vzdy (minimalne uz snad 4x) prodlouzila nehlede na to ze stavajici depozit byl este mesic ci dva platny, a to tak ze to prodlouzila az od doby kdy stavajici depozit koncil, me dneska "vykopla" s tim, ze si muzu dojit kdy chci, klidne az v srpnu (driv se tam holt nedostanu) a vubec nebude vadit ze stavajici depozit mam jen do unora... Pry nejni v zakone ustanovene zadne penale kdyz nekdo "zapomene" dojit vcas prodlouzit. Dale rikala ze prodlouzit muze jen ode dne, kdy se tam clovek dostavi...
Tzn, ze jsem mohl v cervnu dojit, vyradit na rok (prodluzuje se max o roku pul) a pak klidne 3 roky zapominat tam chodit...
Nevim k cemu se tam musi vubec chodit... CR se ma co ucit. 80% ceskejch byrokratickejch nesmyslu by se dalo v klidu resit po netu . viz Fin.
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Ford Mondeo ST 220 2006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- NEEO
- Test driver
Dneska jsem si nechal spočítat pov.ručení u Direktu a je to za 3900kč-A u Allianz Direktu za 3600kč..NEEO píše:Má zkušenost s ČSOB-ještě loni jsem platil 4800kč s 10%malusem -zatím jsem neboural.Dneska mi přišla složenka i malus 15%= ale cenu pov.ručení mi zvedli na 5310kč.To teda nechápu-malus 15= nikde nebourám a mám to o 500kč dražší.A to to mám bez připojištění čel.skla atd.Asi se kouknu někde jinde a dám jim výpověd.![]()
![]()
ještě se optám-nemá někdo zkušenost s pojištěním přes http://www.netfinance.cz???Když tam zadám požadavy a vyjede mi výpočet pov.ručení-tak je to rapidně levnější než když to ručení uzavřu přímo na stránkách té pojišťovny.prosím o radu