Chci koupit FF..
- abado
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
blee
No ted su uplne v pasti.. do brna se pres tyden nedostanu.. mel sem ta byhlednute 2 FF .. a tak su v pasti..prodaji je a je to v riti.. nevite nekdo? o nejakych bazarech na morave ale..? nebo kdo prodava FF ..ale ne moc drahyho.. je me 19 a tak nepotrebuju za 200tisic.. staci za 150 tacu;)
OCTAVIA 1.9TDi
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: blee
A na internetu nehledáš?abado píše:No ted su uplne v pasti.. do brna se pres tyden nedostanu.. mel sem ta byhlednute 2 FF .. a tak su v pasti..prodaji je a je to v riti.. nevite nekdo? o nejakych bazarech na morave ale..? nebo kdo prodava FF ..ale ne moc drahyho.. je me 19 a tak nepotrebuju za 200tisic.. staci za 150 tacu;)
http://www.auto-iq.cz/ford_ford-focus_inz29648.html
- Standik84
- Nováček
foki píše:bohuzel to neni vina bazarniku ale legislativy , protoze i v nemecku se nebere skutecny rok vyroby ale uvedeni do provozu .a podle toho jsou i tabulky a vse co je s tim spojene . jedine u nas se rika rok vyroby vsude jinde je to prvni prihlaseni . a v tomhle se bazarniku musim zastat protoze kdxz kupuju a zeptam se na rok a reknou mi ze prvni mesice roku a ja jim reknu ze to je vyroba rok pred tak mi rekne ne je to tak jak je uvedene . a s tim clovek nic neudela . proto uz v novych technicakach neni rok vyroby ale prvni uvedeni do provozu .Standik84 píše: co jsi vazne myslim je to,ze pokud pisou rok vyroby 99,tak bacha na to,aby to nebylo uvedeni do provozu 99,ale rok vyroby 98...to delaji temer vsichni bazarnici.Je to od nich velice nesolidni,ale funguje to tak.
Mas pravdu Foki s tim,jak to chodi v Nemecku a mozna vsude jinde,ale porad jsme v CR,kde se na rok vyroby skutecne hraje!!!
Nelibi se mi toto,v bazaru se zeptas na rok vyroby...odpovi Ti datem uvedeni do provozu...kdybych se ptal na datum uvedeni do provozu,v poradku,ale ja se ptam,kdy je vyrobeno!!!A proto me tohle vazne stve!!!Protoze mam sakra pravo vedet pravdu a pokud opravdu nevi (neumi zjistit) rok vyroby,tak to ma rict!!!
Ale samozrejme to zjistit jde pres VIN,cislice na sklech,ale to je jim za obtiz.Ale kdyby aspon byli natolik solidni a rekli,je to provoz ten a ten a rok vyroby nevime,beru,ale ne uvadet misto roku vyroby uvedeni do provozu!!!To je klamani zakaznika!!!To je jako kdyz ukazu na neco zeleneho a on mi porad bude tvrdit,ze je to modry!!!
A ze se v NJ a jinde na to hraje je sice fakt,ale tady v CR zatim ne a myslim,ze i vetsina bazarniku to vi a kdyz od nakyho Nemcoura kupujou FF,tak mu urcite nevykladaji basnicku jako nam,kupujicim,ze rok vyroby=uvedeni do provozu=stejna cena!!!Ale aby co nejvic snizili cenu,tak podle me i Nemcourovi zdurazni...Vazeny pane z Nemecka,je fajn,ze mate rok uvedeni do provozu 3/99,ale mate rok vyroby 11/98 a to je spatny,to je moc stary,u nas v CR se hraje na rok vyroby...to musite jit s cenou dolu!!!
Nemec slevi a tady v CR co???...z 98 mame 99,nikdo se neobtezuje vam rict pravdu,i kdyz ji muzou snadno zjistit VIN,okna...a to ze se hraje na uvedeni do provozu vsude jinde nez v CR je mi uplne jedno,pac az ja ho pujdu jednou prodavat,tak zase prijde clovek a nebude ho zajimat provoz,ale rok vyroby a zase to bude cenove uplne nekde jinde!!!
Nevim,jestli se mylim,ale takovy mam na danou vec nazor!!!
- bpytlik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jeste shanis, mam jednoho na prodej, mrkni na: http://auta.lipina.com/auto.php?id=16
je pekny, nic mu nechybi....jsem z Ostravy
Kdyztak mi cinkni na 777143235 - Roman
je pekny, nic mu nechybi....jsem z Ostravy
Kdyztak mi cinkni na 777143235 - Roman
- bpytlik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Co se tyce roku vyroby a datumu prvni registrace, uz nejakou dobu se i u nas do TP pise jenom datum prvni registrace. Podle me pekna blbost divat se na rok vyroby. Pokud auto bylo vyrobeno 1999 ale 2 roky stalo nekde ve skladu nebo na salone a nikdo s nim nejezdil, tak je to proste 2001 a je ve vsech ohledech stejne jako auto s r.v. 2001 (snad az na to, pokud se delal nejaky facelift nebo se davaly nejake jine dily, coz ale kupujicimu muze byt fuk - pokud nechce facelift a to snad pozna,ne? 

- abado
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Forfoc
- Pokročilý
Myslím, že se u nás zbytečně moc kouká na ten rok výroby. Podle mě je podstatnější datum první registrace. Nevím, proč by cena vozidla vyrobeného třeba 09/2003 a do provozu dáného třeba 03/2004 měla být výrazně nižžší než vozidla vyrobeného 01/2004 a daného do provozu 02/2004 a naopak proč vozidlo vyrobené a dané do provozu 01/2004 mělo stát nebo se brát úplně stejně jako auto vyrobené a dané do provozu třeba 12/2004. (Bráno při srovnatelném stavu auta v době prodeje).
V německu prostě koukaj jen na datum první registrace a při ceně (prodeji)neberou ohled na RV.
V německu prostě koukaj jen na datum první registrace a při ceně (prodeji)neberou ohled na RV.
- TobiZC
- Pokročilý
Tak teď jsem z toho trochu jelen a nevím moc, co si myslet. Trochu jsem si říkala, že zapřemýšlím ekonomicky a přihlásím si autí až v novém roce, aby zápis roku uvedení do provozu byl 2008 a ne 2007. Nechce se mi mít kvůli 14 dnům o „rok starší auto“. Jenže jak tak tady pročítám tu diskusi, tak si nejsem jistá, jestli je to správný postup. Vaše názory? Kdy by jste přihlásili autí řešit to takto na přelomu roku?
...možná trochu nešťastně zvolené vlákno, kam svůj dotaz písnout, ale jiné místo, kde by se toto probíralo, jsem nenašla.
...možná trochu nešťastně zvolené vlákno, kam svůj dotaz písnout, ale jiné místo, kde by se toto probíralo, jsem nenašla.
FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- TobiZC
- Pokročilý
No zlé nic, ne. Taky myslím, že je to v pořádku. Přečetla jsem si tu diskusi ještě jednou a pořádně (včera jsem jí jen tak prolítla
) a pravda - rozebírá se tu trochu něco jiného. Chtěla jsem se jen ujistit. Přihlásím to v lednu. Díky.

FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No když jedu směrem na Turnov z Prahy, tak asi 20km před Turnovem jsou zaparkovaný Fábie čekající na umístění v salńech....některý znich tam stojej i rok. Je to venku, takže slunce, mráz, vlhko atd. Pak si kup nový auto. Tim jsem jen chtěl říct že pro mne je důležitej rok výroby a ne registrace. Kdysi takhle stávali u Lahovičáku funglovky Opely a když se člověk u drátěnky juknul, tak některý chytaly už rez.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
-
- Test driver
Jozkablack:ta sklamem, ale su to fobie z programu mezi nami-pujč si mě na rok-ročne ojetiny, alebo auta pripravene pre tento program.
ale inak s tebou plne suhlasim, sučiastky v aute v podstate starnu od výroby-je stará pravda, že aj ked auto na rok odstavíš, starne tak či tak..
je to oblubeny figel bazarov, 99% ako píšte je napísane do provozu, ale vždy ma zaujimal mesiac/rok výroby a ak mi ho neboli schopní doložit-nový český TP, tak nieje nič jednoduchšie než sa pozriet na zakladne sučiastky a máš presne info, kedy čo bolo zmontované
ale inak s tebou plne suhlasim, sučiastky v aute v podstate starnu od výroby-je stará pravda, že aj ked auto na rok odstavíš, starne tak či tak..
je to oblubeny figel bazarov, 99% ako píšte je napísane do provozu, ale vždy ma zaujimal mesiac/rok výroby a ak mi ho neboli schopní doložit-nový český TP, tak nieje nič jednoduchšie než sa pozriet na zakladne sučiastky a máš presne info, kedy čo bolo zmontované