Radio Sony
-
- Nováček
Re: Radio Sony
Hledal jsem to na internetu a problem je udajne v tom, ze to radio je nove a nebylo dosud pripojeno k zadnemu autu. Tudiz neni nakonfigurovano na typ vozu( priznavam, ze mi to prijde podivny).
Udajne by mela pomoct diagnostika u Fordu, takze jedine se zeptat tam.
Udajne by mela pomoct diagnostika u Fordu, takze jedine se zeptat tam.
Ford Focus III 1,6 Ekobuřt/110kW Titanium
- Hegly
- Nováček
Díky za info, něco takovýho sem si myslel - v předchozím autě (opel vectra) jsem měl rádio přímo z fabriky i s kódem a chovalo se podobně, ptal jsem se na to a řekli mi, že rádio je v DEMO modu, ale vliv na funkci to nemělo, jen to nikdy nechtělo kód. Až pojedu do servisu tak jim řeknu a uvidím, co umí. Už jsem to přestal řešit, rádio i cd hraje, tak to je nejdůležitější. Zvuk z toho rádia je super, o třídu lepší než z původního rádia.
- KERF
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Sháním právě na netu rádio Sony (první generace - černé). Při hledání jsem narazil na informaci že rádio Sony 6CD neumí přehrávat formát mp3. Je to pravda? Taky by mě zajímalo jestli je nějaký rozdíl v konstrukci rádia pro Mondeo a Focuse? Rádia na obrázku vypadají stejně ale údajně rádio z Mondea do Focusu nejde. Jde mi o to abych nekoupil rádio které mi potom nepůjde namontovat...
Ford Focus II, 1.6 Ti-VCT Sport, 2005, K&N Air Filter

-
- Test driver
TripleJay má svoje rádio, no to som z toho somár

- KERF
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Čekal jsem spíš nějakou radu než komentář propůjčené fotky...cajda píše:TripleJay má svoje rádio, no to som z toho somár![]()

-
- Test driver
sorry ja mám fofo duchodce a v problematice se nevyznám, jen zvyšuji počet svých příspěvku 

- KERF
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
cajda: ok, předpokládám, že se mi ozve někdo kdo má rádio SONY 6CD namontováno a řekne mi jestli to mp3 umí nebo ne. A taky jak je to s tím rádiem z Mondea - má jiný rámeček než Focus. Půjde namontovat, nebo bych musel vymenit rámeček?

-
- Test driver
ked ma zabudovany menic,tak na MP3 zabudni 

- KERF
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
zirafak: dík za info. Je to teda od Sony (nebo od Fordu?) trapný, že jedno rádio umí mp3 a druhý stejný a dražší má 6CD changer ale mp3 neumí...
Ještě prosím neví někdo jak je to s tou montáží rádia z Mondea do Focusa? Namontuje se to bez problémů nebo se musí vyměnit ten plastovej rámeček protože je jinej??
Ještě prosím neví někdo jak je to s tou montáží rádia z Mondea do Focusa? Namontuje se to bez problémů nebo se musí vyměnit ten plastovej rámeček protože je jinej??

- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel je to tak a žirafák má pravdu v tomto provedení 6 CD neumí mP3. Radio je shodné jak ve Fokusu tak i v Mondeu čili z Mondea do fokusu není problém v fokusu není akorát rámeček.
Pozor u poslední verze tohoto typu radia bylo do aut dodáváno s červeným podsvícením. /Aby ladilo k červeně podsvícenému interiéru /.
Pozor u poslední verze tohoto typu radia bylo do aut dodáváno s červeným podsvícením. /Aby ladilo k červeně podsvícenému interiéru /.
- Forfoc
- Pokročilý
Já si myslím a jsem o tom na 100% přesvědčený, že rádio z Mondea ti tam nepůjde.
- KERF
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Forfoc: Na 100% nepůjde kvůli jinému rámečku, který bych musel vyměnit, nebo má úplně jiné uchycení takže ho tam prostě nikdy nedostanu i kdybych vyměnil rámeček???

- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak bohužel jsem nenašel jinou fotku http://forum.ford-focus.cz/download/fil ... &mode=view půjčil jsem si pro názornost v galerii Kostíkův interiér Je to Mondeo roku 2004 a na obrázku je vidět i když je to rádio s navigací že rozměry ,moduly rádia jsou záměnné, že tam klidně může být i to Sony nebo 6000 co jsou výše na fotkách.
- KERF
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem za informace. Pokusím se koupit rádio přímo z Fokusu abych nemusel měnit ten rámeček a bylo to bez problému... 

- Milinko
- Zkušený
Souhlas s Forfocem. To rádio z Mondea má jiný rámeček a proti ti tam nepujde, ikdyž vypadají téměř na chlup stejné. Já když kupoval moje tak si na to dával velký pozor. Našel jsem jedno moc pěkné s popisem,že je na Focusa ale kamoš mě vyvedl z omylu, protože mělo trošku jiný rámeček.
Nevím jak ty, ale nespoléhal bych na to, že seženeš focusácký rámeček a následně to do něj předěláš.....moje rada, nešpekuluj a ber přímo na focuse
Nevím jak ty, ale nespoléhal bych na to, že seženeš focusácký rámeček a následně to do něj předěláš.....moje rada, nešpekuluj a ber přímo na focuse