Trieste jsou v pohodě,beru od nich folie.Pokud si se tam ještě neobjednal,tak mi pak napiš jakou ti nabídli cenu a můžu se ti zeptat ještě u jednoho mého dodavatele v Praze.martin_Praha píše:Teda pánové...přečíst celý vlákno dá celkem pořádnou práci![]()
![]()
Chci si dát teď taky fólie ale ani 100 stránek mi nestačilo na to se rozhodnout co dát na přední boční:-) nejvíc uvažuju o těch 50 vepředu s papírem že tam je 70...pokud mi to samozřejmě takhle napíšou,s největší pravděpodobností totiž pojedu do Trieste který už tu byli zmiňovaný ale nevim jestli tam nakonec někdo někdy byl:-) dozadu dám všude asi 15 a doufám že to auto nebude vypadat blbě,přece jenom u většiny z vás na kombíku je to lepší než u mě na tom krátkym prckovi přechod ze světlýho předního na tmavej zadek...jinak viditelnost jste tu nikdo nijak nezpochybňoval ani při couvání takže to snad je v klidu...no zítra asi zavolám do Trieste a nějak se objednám...
děkuju ti, ale ono to bude nejlepší se prostě zeptat po okolí, protože do Ostravy dělat fólie nepojedu, takže téma obsáhlí ale ceny se odvíjí od regionu +-autobusmartin_Praha píše:chmelko : jo celkem sem si slušně zavařil hlavu tim čtenimale tak nedalo se nic dělat a aspoň sem zabil čas i když víc než sem čekal
![]()
Marcelus : jak říkal zewl,stačí to brát odzadu a za chvíli všechno víš,ono se to stejně často opakuje tak nějak pořád dokola:-)
Rreno : ok kdyztak se ozvu,dík
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host