To máš pravdu 58 L , ale já tam vrazím pistoli a čekám jak sama vypne. Když tam mám na PP dojezd kolem 20km, tak mě sama pistole vypne na 63 -65L

. Já mám odzkoušenou jednu pumpu, ke které se vždy snažím dopravit i za cenu, že se blížím k nule. Nepotřebuji tankovat jinde, protože nádrž mě vystačí na otočku do kteréhokoliv koutu republiky. Benzín kvalitní a o 1,6Kč laciněší, než o 200 m na Schell a Maxovi již rok velice chutná / nekolísá volnoběh a i spotřeba OK/. Jinak těch 7,6 je normální ježdění ale kolem těch 6 L to je tak do max. rychlosti 90km/hod ,tedy předpisově a to se nedá jet těch 1000 km

Já jich taky celé nejel, na tachometru bylo najeto přes 750 km a dojezdové PP ukazovalo něco pod 300 km. Po výměně palivového čerpadla propojení mezi, ujeté km - průměrná spotřeba- dojezdové km sedí jak prdel na hrnci, tak vím přesně v kterém místě cesty mě bllikne hladové oko s dojezdem 80 km a podle toho tankuji před výjezdem, Není třeba na parkovišti před panelákem parkovat s plnou, je třeba, aby nezvaný host musel k nejbližší pumpě a to pod kamery.