Ale vdzy inak.
Ak neriesis cenu, nikdy nic mat nebudes

S Ti-VCT při 4. stupni v 70 km/h budeš mít něco kolem 3000 otáček, na normální předjetí by to mohlo stačit, ale já bych podřadil za 3, protože nejlépe se předjíždí až když se projeví proměnné ventily, tj kolem 4000 a víc otáček. Tehdy se TDíčko nečape.vlkovec píše:Dobrý den,
velice by mě zajímala jedna věc. Jak se bude chovat benzín Ford Focus 1.6 Ti-VCT 85kW, když pojedu třeba 70km/hod na 4-ku a budu chtít předjet auto před sebou pouze tím, že sešlápnu pedál?
Chtěl bych aby mi to někdo porovnal se zrychlení oproti naftě Octavii II 1.9TDi 77kW. Stou už jsem jel.
Rozhoduji se koupit FoFo od r.2005 buď benzín 1.6 Ti-VCT (85kW), nebo 1.6 TDCi (80kW), nebo 1.8 TDCi (85kW)
Jde mi hlavně o tuto pružnost auta, ale bojím se, že benzín to zrychlení co oktávka neumí. Furt čtu, že benzín výjde lépe a levnější opravy. Hned bych bral 1.6 TDCi, ale má ten zpropadený Filtr pevných částic.
Navíc, je každý ojetý diesel sázka do loterie.
Mám na auto 150 000 Kč, s tím, že budu vyměňovat rozvody, filtry a pr. kapaliny.
Za tuto cenu je potrebne mat hodne vela stastia pri kupe disla. Takyto bude mat priemerne 300tkm. Lahko za daju najst disele, co po 2och rokoch maju 220tkm. Nehovorim, ze nekupit, ale chce to byt opatrny. Ci nieco usetrim je otazne, zalezi na tom, kolko jazdim, ale ked niekomu disel vyslovene vyhovuje, tak prezije aj nejake tie opravy.vlkovec píše:...
Mám na auto 150 000 Kč, s tím, že budu vyměňovat rozvody, filtry a pr. kapaliny.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů