videjka budu ale asi az zajtra
nestiham

sak to porovnavali s misokom (1,8tdci) a vieme vsetci ako to dopadlo... jasna vec, ze to neni seriova jednaseska...yoyo píše:inak, vezmi niekedy toho tvojho diesla, porovname s 1,8 tdci, co mame vo firme.
No tento krat sa ukazala pravda pred ocami viacerychmehturt píše:to video tak skreslovalo ci misoo tak "zle odstartoval"?tusim som tu pred casom cital nieco ine na tuto temu
tak tak a este som si dnes rano vsimol, ze som mal vcera cely den trochu zatiahnutu rucnu brzdu !!misoka píše:No tento krat sa ukazala pravda pred ocami viacerychmehturt píše:to video tak skreslovalo ci misoo tak "zle odstartoval"?tusim som tu pred casom cital nieco ine na tuto temu
ale misoo to zasa zaklincoval tym , ze zle vystartoval , vyhovorky benzinakov !!
A ja som jazdil na spiatockumisoo píše:tak tak a este som si dnes rano vsimol, ze som mal vcera cely den trochu zatiahnutu rucnu brzdu !!misoka píše:No tento krat sa ukazala pravda pred ocami viacerychmehturt píše:to video tak skreslovalo ci misoo tak "zle odstartoval"?tusim som tu pred casom cital nieco ine na tuto temu
ale misoo to zasa zaklincoval tym , ze zle vystartoval , vyhovorky benzinakov !!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů