Jo sorry u nas slovo pacienti vyznívá spíš jako sranda,než urážka.ale jezdit bez kapoty??Boban píše:Proč nás urážíšLuuker píše:Vy pacienti co to tu melete o plexi oknech a sundání kapoty,já to nemám na okruhy.na kolik víjde ten 2.0 a co nápravy,převodov.????pbjun píše:No a na ukor ceho je to prodlouzeni je? Vzdycky je neco na ukor neceho... Bud spotreby nebo vykonu nebo hluku a podobne ne?![]()
řešíš tu nereálný blbosti, upravovat 1.6 tě vyjde dráž než tohle prodat a koupit si auto už z produkce silnější !!!! dyť je to ptákovina jak anděl, přece taky potřebuješ brzdy a spoustu dalších věcí, buď se smiř s tím, že máš 1,6 nebo si pořiď nějakýho japonce s nápisem CRX nebo typeR a nebudeš řešit tohle, samozřejmě de vše, ale v takových úpravách o kterých ty zvažuješ se dostáváš cenově do jiného světa, kluci ti chtěli naznačit, že přemýšlíš né uplně dobrým směrem
![]()
![]()
pbjun píše:Vetsi akceleraci? Tak zkratit prevody... Odlehcit auto... Nebo fakt vyhazet vsecku elektroniku a dat na dva a dva valce karbec... Ale to nevim kdo Ti to sesteluje...
Tak to udělejTripleJay píše:Inac celkom by mozno aj bodlo presunut 3/4 tejto diskusie do vlakna Luuker-a![]()
Bo ked si niekto so zaujmom o upravu skrtiacej klapky otvori toto vlakno, okrem prvej/druhej strany tu o nej neni ani makke f(aj mojou zasluhou, samozrejme
)
Já se nesmál,jako že se smál karbeci já se prostě smál.To myslíš že by to šlo?pbjun píše:Luker: Tem karbcum se moc nesmej, karbec je to nejlepsi co v aute kdy byloCela elektronika je k ho*nu... Jenom to zpomaluje reakce motoru na pokyn ridice, vubec motor daleko pomaleji reaguje nez kdyz je tam karbec...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host