....nemám PP, ale spočtený celkem přesně.
 ....nemám PP, ale spočtený celkem přesně.Spotřeba
- lu-ko
- Nováček 
spotřeba
Jsem mile překvapen, ale se svým fíkusem po 300km testu obsahující týden jízd do práce-nákup-město-dálnice-město  jsem se dostal na hodnotu 6,5-7 l. Navíc  jsem majitelem dvou dětí a manželky a sem tam jsem pustil klímu....slušný  ....nemám PP, ale spočtený celkem přesně.

....nemám PP, ale spočtený celkem přesně.FF Kombi 99  1.8 16V 85Kw
						- pelen
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver 
A neuletel ti klobouk?pelen píše:To se ti asi zda, ze jsi nedivocil. Kdyz jde motor lepe do otacek, tak to vetsinou ani nevnimas a jen slapes na plyn.Dany píše:Možná to tak bude, ale nějak extra jsem nedivočil (vážně)
Dnes jsem pri predjizdeni autobusu v kopci vytacel 3jku az na 3500ot.

Ne, ja to taky tak tocim jenom malokdy.
 Ne, ja to taky tak tocim jenom malokdy.   Ale benzinaci jsou v takovych otackach asi celkem bezne.
 Ale benzinaci jsou v takovych otackach asi celkem bezne.- pelen
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Jednak v klobouku nejezdim a pak jsem mel kratky usek na predjizdeni (bylo to v Krhove na vyjezdu na NJ) a kdyby se v protismeru objevilo auto, tak jsem mel jeste rezervu v otackach.Ahmed píše: A neuletel ti klobouk?

Ne, ja to taky tak tocim jenom malokdy.
Ale benzinaci jsou v takovych otackach asi celkem bezne.

- Ahmed
- Test driver 
- pelen
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Ferino
- Pokročilý 
No abych si po cestě smažil řízky, na to jsem si forda nekupovalpelen píše:Maximalni otacky trvale 4500 a kratkodobe 4800, probouzime se okolo 1800. A kdyz bude nejhur, tak nam to pojede i na fritovaci olej.Ferino píše:3500? aby vám ty uhlový motory nevyskočily z auta !!!

Ten můj se při tomhle teprve probouzí.

FF1 kombi 1.6 - r.2002  310 tis km a stále to jezdí 
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
						FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
- Zakus
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
- Zakus
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
- Bery
- Junior 
Když to jen tak lechtám tak jsem někde okolo 9litrů. Není to málo ale zase  pořád nemusím hlídat otáčky atd. Prostě když potřebuju tak to přišlápnu a vystřelím  Zátah od 2tisíc je krásnej a přes 3tisíce to moc netahám, ale když na to příde tak do šesti to letí jako blesk, pak už to znatelně ztrácí výkon a akorát bych to zbytečně trápil. Mno ale to je potom výtr v nádrži,když si dávám ostrou jízdu tak jsem někde na 15l a víc,sice jsem to ještě nepočítal(až někde na okruhu), ale tak nějak to určitě bude
    Zátah od 2tisíc je krásnej a přes 3tisíce to moc netahám, ale když na to příde tak do šesti to letí jako blesk, pak už to znatelně ztrácí výkon a akorát bych to zbytečně trápil. Mno ale to je potom výtr v nádrži,když si dávám ostrou jízdu tak jsem někde na 15l a víc,sice jsem to ještě nepočítal(až někde na okruhu), ale tak nějak to určitě bude 

Zátah od 2tisíc je krásnej a přes 3tisíce to moc netahám, ale když na to příde tak do šesti to letí jako blesk, pak už to znatelně ztrácí výkon a akorát bych to zbytečně trápil. Mno ale to je potom výtr v nádrži,když si dávám ostrou jízdu tak jsem někde na 15l a víc,sice jsem to ještě nepočítal(až někde na okruhu), ale tak nějak to určitě bude
Fíkus 2.0  16v
 16v  130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
 130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!
						 16v
 16v  130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
 130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!
- pelen
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
- Zakus
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
Mlhovky dnes nafotím a dám je sem. Chtěl po mně 60 zł (450,-)za kousek, jenže złoty jsem zapomněl doma a měl jenom €. Nakonec jsem se domluvili na 30 € (840,-) za obě  .  Nesehnal jsem tam mřížku k mlhovkám GHIA. I když tolik náhradních dílů jsem pohromadě ještě nevyděl
.  Nesehnal jsem tam mřížku k mlhovkám GHIA. I když tolik náhradních dílů jsem pohromadě ještě nevyděl    

.  Nesehnal jsem tam mřížku k mlhovkám GHIA. I když tolik náhradních dílů jsem pohromadě ještě nevyděl

Ford Focus 1.6i 16V 74kW (100k) Ghia, r.v. 2000, Combi
						- 
				satan
- Junior 
- Kontaktovat uživatele:
No je teda pravda ze jezdim hlavne po brne,a dost casto pouzivam misto nohy cihlu   ale spotreba vetsinou mezi 7-8 litry.
 ale spotreba vetsinou mezi 7-8 litry. 

F.F.kombi 1.8 16 V GIA Black metal [img:2ro1ll6e]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:2ro1ll6e]