Ja si robím mp3-ky s dátovým tokom min. 192kb/s, pochybujem, že niekto počuje v aute ten rozdiel medzi originál CD-čkom.stigi píše:lubec píše:No predsa, že možeš zahodiť všetky CD-čkastigi píše:Radio s USBckem... doted jsem nepochopil na co je to dobry
Ale jo, to je snad jasny, ale pokud chci poslouchat neco na urovni tak to nebudou MP3, to je trosku degradace zvuku. A kdyz uz tak bych resil radio co umi prehravat MP3 z DVD a nebo jeste v lepsim pripade CarPC.Tad píše:Máš třeba 2GB flashku a narveš tam 30 cd v MP3, to mi přijde jako dost dobrá funkcestigi píše:Radio s USBckem... doted jsem nepochopil na co je to dobry
Jaké máte neorig. autorádio? Recenze v 1. prispevku!
- lubec
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ford Focus hatchback 1,8TDDi GHIA, 110+PS, 243+Nm, 12/2000, lightning blue, MOMO S-five black 17", H&R TwinTube-40-70mm, K&N, Alpine IVA-D511RB, chrom, airbrush...
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- vincent
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak. a hlavní je,že já to nepoznám a tahat se s bednou cd mě nebaví. a když někde zastavim a jdu pěšky,tak vyndám ipod z držáku a poslouchám dál. což mi vyhovuje a už bych to jinak nechtěllubec píše:Ja si robím mp3-ky s dátovým tokom min. 192kb/s, pochybujem, že niekto počuje v aute ten rozdiel medzi originál CD-čkom.
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To samozrejme nikdo nikomu nebere, naroky jsou ruzne. Ja si taky MP3 v aute pustim, ale ze bych jich musel prioritne pregravat GB tak to ne.
A nez iPod tak radsi zainvestuju a slozim si pocitac do auta a jsem schopny na nem provozovat vsechno co me napadne - navigaci, audio, video prehravac, DVD, TV, internet atd.
A nez iPod tak radsi zainvestuju a slozim si pocitac do auta a jsem schopny na nem provozovat vsechno co me napadne - navigaci, audio, video prehravac, DVD, TV, internet atd.
- vincent
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
internet mám v telefonu kde mám i navigaci-protože navigaci jen v autě jsem nechtěl. ale je pravda,že každý má jiné nároky a mě to vyhovuje takhle.stigi píše:To samozrejme nikdo nikomu nebere, naroky jsou ruzne. Ja si taky MP3 v aute pustim, ale ze bych jich musel prioritne pregravat GB tak to ne.
-
- Zkušený
- Fireice
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Žádná degradace zvuku to nenístigi píše:Ale jo, to je snad jasny, ale pokud chci poslouchat neco na urovni tak to nebudou MP3, to je trosku degradace zvuku. A kdyz uz tak bych resil radio co umi prehravat MP3 z DVD a nebo jeste v lepsim pripade CarPC.

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Pri 192ce se to v urcitych pripadech poznat da (napr. spatne kodovani do MP3 a urcite hudebni zanry delaji sve - ja to poznam v aute teda asi jen u alba The Wall od Pink Floyd). Obecne se tedy i ja priklanim k nazoru, ze 192 je dost. Idealne je davat to pomoci kvalitniho kodeku do variabilniho 192 az cca 226 a je po starostech
.
Zkousel jsem hodne radii, nez jsem si vybral do FoFo (nakonec mam Pioneer DEH-P55BT jelikoz ma i handsfree pres bluetooth a MP3). Co melo USB slot, nebo pametovou kartu a hands free, tak nebylo moc OK. 1 MP3 CD s cca 10ti hodinama hudby mi celkem staci na par dnu (jezdim cca 150km/den). Ale kdyz to omrzi - pripojim externi prehravac, nebo PDA pomoci AUX vstupu a razem mam kolik muziky chci
- horsi na tom je akorat to, ze nemuzu prehravac ovladat pres radio (to ale resim prehravacim programem do PDA, ktery ma velka tlacitka pro ovladani a tak je to lehci).
Kdyby byl zajem, tak muzu vyfotit jak mam v aute PDA postavene vedle radia
.

Zkousel jsem hodne radii, nez jsem si vybral do FoFo (nakonec mam Pioneer DEH-P55BT jelikoz ma i handsfree pres bluetooth a MP3). Co melo USB slot, nebo pametovou kartu a hands free, tak nebylo moc OK. 1 MP3 CD s cca 10ti hodinama hudby mi celkem staci na par dnu (jezdim cca 150km/den). Ale kdyz to omrzi - pripojim externi prehravac, nebo PDA pomoci AUX vstupu a razem mam kolik muziky chci

Kdyby byl zajem, tak muzu vyfotit jak mam v aute PDA postavene vedle radia

- mosad
- Junior
Tak se musím pochlubit. O víkendu instalace Pioneer DEH-P55BT a takhle to vypadá.
- Přílohy
-
- Rádio propojené s telefonem.
- Rádio a telefon.jpg (429.66 KiB) Zobrazeno 3622 x
-
- Mikrofon má klip, který akorát sedí nacvaknutý na přístrojovce. Ještě jsem s ním takhle netelefonoval, ale snad to bude OK.
- Mikrofon.jpg (367.13 KiB) Zobrazeno 3617 x
-
- Jak jsem psal jinde, mám kaslík z Británie za těch 17 liber. Je k němu i tenhle rámeček na rádio. V podstatě se jím dá nahradit originální rámeček autorádia a nasadit kolem panelu s tlačítky. Oboje najednou nejde. Originál rámeček rádia sice nekopíruje ob
- Rádio a rámeček.jpg (436.18 KiB) Zobrazeno 3621 x
- mosad
- Junior
Jinak pár postřehů k montáži. Hliníkový rámeček jsem ohýbacími jazýčky vcelku pevně zajistil v plastovém kaslíku. Změť kabelů byla docela velká - redukce ISO/Ford za 135 a redukce kolíku antény za 40 korun. Navíc ještě kabel k mikrofonu. Všechno sem to stáhl plast. páskem a opatrně nastrkal co nejvíc dozadu. Pak sem zasunul rádio a snad nic nepřiskříplo či tak. Ovládání pod volantem jsem ještě nenapojil Redukce se musí objednat a už sem nechtěl čekat na hudbu ve voze. Tak jí tam pak zkusím šoupnout zespoda po odmontování toho plastu pod volantem. Kabely s konektory jsem sunul právě k volantu, aby to snad šlo takhle. Vyndavat celé rádio se mi chtít nebude a nepůjde to snadno. 
A ještě dotaz. Konektory jsou originál zapojené tak, že se osvětlení rádia po zapnutí světel auta neztlumí. Máte to taky tak? Nevadí mi to, protože přes den bývají ztlumené displeje rádií špatně čitelné. A snad to v noci nebude moc svítit. Když, tak zkusím třeba bílé nebo světle modré osvětlení displeje a tlačítek.

A ještě dotaz. Konektory jsou originál zapojené tak, že se osvětlení rádia po zapnutí světel auta neztlumí. Máte to taky tak? Nevadí mi to, protože přes den bývají ztlumené displeje rádií špatně čitelné. A snad to v noci nebude moc svítit. Když, tak zkusím třeba bílé nebo světle modré osvětlení displeje a tlačítek.

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tohle radio mam uz nekolik mesicu. Taky se mi neztlumi, ale barev na vyber je dost a kazda svetla ma i tmavsi odstin, takze si docela bez potizi lze vybrat tu co se libi a neni kriklava. Ja mam svetle zelenou - celkem to ladi s ostatnima svetylkama v autemosad píše:Konektory jsou originál zapojené tak, že se osvětlení rádia po zapnutí světel auta neztlumí. Máte to taky tak? Nevadí mi to, protože přes den bývají ztlumené displeje rádií špatně čitelné. A snad to v noci nebude moc svítit. Když, tak zkusím třeba bílé nebo světle modré osvětlení displeje a tlačítek.

A co se umisteni mikrafonu tyka - tam jak ho mas bylo prd slyset - musel jsem ho supnout na stinitko k hlave a tam uz je to ok. Dokonce pri 160km/h te druha strana slysi dobre (a to me motor pekne vyvadi).
- mosad
- Junior
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:

Jen takove info pro lidi co napr. nenasli (jako ja) jak aktivovat AUX1 v menu Source - staci vypnout radio tim cudlem vlevo nahore a pak par sekund drzet tlacitko Function

- mosad
- Junior
No jsem docela technický typ a tyhle elektronické hračky mám rád a návody čtu jen výjimečně a u pokročilejších funkcí. Zastávám názor, že pokud nejde rádio ovládat intuitivně na druhý max třetí pokus je něco špatně. Ale tady sem i do návodu nakoukl. Někdy výrobce něco vcelku logického nastaví dost zajímavě. Koukal jsem i na rádio s BT od Sony, ale v krámu sem na několik pokusů nedokázal rozchodit BT spojení s telefonem. Pionnera našel foun hned.
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
jj, Pioneer je na tohle super - jeste kdyz by se ti podarilo nejak rozchodit automaticke spojovani pres BT s telefonem, ktery neni visible (ale je s radiem pouze sparovany) - byl by si king!mosad píše:Koukal jsem i na rádio s BT od Sony, ale v krámu sem na několik pokusů nedokázal rozchodit BT spojení s telefonem. Pionnera našel foun hned.