Jak vyleštěj ty mikro škrábance na laku, já to zkouším vším možným a snad to je horší a horší

Výhodou těchto přírodních je možnost dát vícero vrstev, takže směle do toho. Výdrž pak bude mnohem delší...ještě vrstvy/vosk doplňuj tím Tropical MystemPeeter1077 píše: Tak první voskování proběhlo, teď jsem to po dvou týdnech umýval a zíral jsem jak se krásně tvoří kapky (poslední dobou moc neprší, že)Na to, že jsem stihl jednu vrstu DoDo, tak to funguje parádně. Za týden se budu pár dní nudit, tak přemýšlím, že tomu dopřeju další 1-2 vrstvy...
Takže se chci zeptat, kombinovat to se syntetikou? Slyšel jsem, že syntetika lépe ochrání, ale vizuální efekt je horší než příroda. Pokud kombinovat, tak asi dospod syntetiku a nahoru přírodu? Nějaké rady a tipy? Díky!
h4rr0d píše:Nechce se mi o tom zakladat novy tema a myslim si, ze toto je celkem dobry misto:
Vcera mi chlapik, u kteryho sem si nechaval myt auto poradil, abych si poridil jakysi neoplachovy rozpoustec na hmyz. Udajne to funguje tak, ze kdyz dojedu a mam na masce musky, proste to tim presplicham a druhy den je uklizeno. Vite nekdo, o co se jedna, popripade kde by se to dalo sehnat?
Ne, na toto je potreba voda. Urcite mluvil o necem, co proste po jizde nasplicham na masku a do druhyho dne mam po hmyzu.Milinko píše: nemyslel tím bezoplachové mytí?No rinse washing...
http://optimumcarcare.com/onrwns.php
Ok, ale když budu na zimu dávat syntetiku, tak se taky může vrstvit nebo jenom jednu????Milinko píše:Peeter1077 píše: Nebo na zimu dej syntetiku(Collonite) a na léto přírodní Dodo. Ale mixovat přírodní a syntetické dohromady mi přijde nesmyslné
Super, díky, jdu na toMilinko píše:Super stránky, doporučuji pročíst..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů