Ada: no škoda těšil jsem se na tvoje video,protože si "natáčel" fakt hodně,ale tak občas se tohle stává,příště už to bude ok

to by taky šlopetnov píše:Proboha jenom ne rapishare!!!!Když z toho stáhnu 100MB tak budu čekat skoro 3 hodiny na další část.Raději torrent nebo jiný free server pro upload (např. upnito.sk, uploaded.to, edisk.cz, ajn.) případně to f_tp.
Na rapidshare mam pristup v pohode (snad). Pred casem jsem tam neco potreboval stahnout, tak jsem si senal pristup, ale nevim kdy vyprsi. No uvidime. Na youtube urcite neco poputuje ...UcuLeLembo píše:No jestli můžeš tak nějaký momentky dej na youtube a pokud by jsi věděl kam to dát celý tak to by bylo super.Každej by to mohl skouknout po svym.Ideální by byl rapid share,dobře se to sosá ale jak se to tam vkládá to bohužel nevim.A nebo jak jsi psal tak na torrenty.
Ok, diky za tipy. Neco vymyslim.carlos píše:Nebo můžeš zkusit "leteckaposta.cz", tam pošleš soubor(max.161MB) a pošlou ti odkaz, který pak můžeš umístit tady. Mělo by to fungovat, nedávno jsem také odtud něco stahoval. Počet stažení je neomezený a soubor je uložen minimálně 10 dní. Teď nevím, jestli se počtem stažení prodlužuje doba uložení.
To uz se nejak zvladneKota píše:Na Rapid to můžu dát já.Mám účet.Zaleží jaká bude komprese a jaká bude velikost.Když to bude třeba 300 MB,tak se dá sosnout i bez účtu s nějakym tim čekáním.Jsem ochoten dát i třeba na edisk....Můžeme se pak o upload podělit.S Mírou jsme se nedávno viděli ve SlanymNo jo.Jen netušim,jak rozdělim třeba 200 MB video na 100 MB archivy
![]()
OK,jen jsem chtěl helfnout...ClairVOYanT píše:To uz se nejak zvladneKota píše:Na Rapid to můžu dát já.Mám účet.Zaleží jaká bude komprese a jaká bude velikost.Když to bude třeba 300 MB,tak se dá sosnout i bez účtu s nějakym tim čekáním.Jsem ochoten dát i třeba na edisk....Můžeme se pak o upload podělit.S Mírou jsme se nedávno viděli ve SlanymNo jo.Jen netušim,jak rozdělim třeba 200 MB video na 100 MB archivy
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů