uděláme z Taspy hvězdu sjezdu

Tak to jsme na tom stejně, měl jsem zaháčkovanou kolegiňku že za mě ten víkend veme, doma jsem měl povolenku a dneska mi bylo oznámeno, že kolegině nebude moct, má sama nějakou akci kde prej nesmí chybět! Tak Vám všem šťastlivcům přeju na srazu moře zábavy a zase mi nezbyde než čekat na další sraz, třeba to hodíte už do termínu, kdy budu moctAnder píše:Tak jsem se dneska dozvěděl v práci,že nedostanu volno na srázek, ani nevíte jak su nasr...!!! Kolega dostal ledvinovou koliku a je v nemocnici!!! Takže na prd!!! Moc mě to mrzí, když mi nevyšla křivka tak jsem se těšil sem a zas nic!! Ach jo.![]()
![]()
![]()
![]()
počkej kolik lidí bude psát ,že se o tom ten ,nebo ten dozvěděl pozdě a jak rád by přijel a td .Každý má DOSTATEK ČASU na to ,aby si to nějak udělal ,třeba v práci ,nebo doma a PŘIJEL.taspy píše:To Vás ta moje fotka tak vyděsila?![]()
![]()
![]()
![]()
Od té doby co ji tu vyvěsili, tak ta účast spíš odpadá
![]()
![]()
Jinak mě moc mrzí, že nepřijedete![]()
Každý si bohužel nemůže volno zařídit v práci - prostě je málo lidí na zásatupy, tak musí zaskočit ostatní vloženou směnou...Wolf2 píše:počkej kolik lidí bude psát ,že se o tom ten ,nebo ten dozvěděl pozdě a jak rád by přijel a td .Každý má DOSTATEK ČASU na to ,aby si to nějak udělal ,třeba v práci ,nebo doma a PŘIJEL.taspy píše:To Vás ta moje fotka tak vyděsila?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Přesně tak, prostě nemám záskok v práci. Nic s tim neprovadu, myslim že né každý to má tak jednoduchý aby si v práci dupnul a vzal si volno jak se mu hodí!!PedroH píše:Každý si bohužel nemůže volno zařídit v práci - prostě je málo lidí na zásatupy, tak musí zaskočit ostatní vloženou směnou...Wolf2 píše:počkej kolik lidí bude psát ,že se o tom ten ,nebo ten dozvěděl pozdě a jak rád by přijel a td .Každý má DOSTATEK ČASU na to ,aby si to nějak udělal ,třeba v práci ,nebo doma a PŘIJEL.taspy píše:To Vás ta moje fotka tak vyděsila?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ani Taspy nevíš, jak moc mě to mrzí, ale bohužel nic nenadělám...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host