Navigační systém Blaupunkt TravelPilot
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Navigační systém Blaupunkt TravelPilot
Zdravim, mam dotaz na TravelPilot 170, doufám, ze to je tento model, budu presne vedet az v pondeli (a mimochodem, TravelPilot 170 = TravelPilot DX ?). Radio totiz nereaguje na zapinani, proste zcela "mrtve". Nevite, zda neni primo v radiu jeste nejaka pojistka, ci pripadne cim by to mohlo byt zpusobene, zda ma vyznam radio pripadne rozebirat?
A druhy dotaz, pokud se mi podari radio zprovoznit (ja stale pevne doufam, ze to bude nejaka ta pojistka :] ..), daji se pro navigaci pouzit mapy "BP Czech Republic + Poland 2009/2010 DX"? Hadam, ze DVD tohle radio nezvlada, bohuzel vse novejsi, co jsem nasel, uz je na DVD :/ ..
A druhy dotaz, pokud se mi podari radio zprovoznit (ja stale pevne doufam, ze to bude nejaka ta pojistka :] ..), daji se pro navigaci pouzit mapy "BP Czech Republic + Poland 2009/2010 DX"? Hadam, ze DVD tohle radio nezvlada, bohuzel vse novejsi, co jsem nasel, uz je na DVD :/ ..
ex. FFI 1.6 kombi 2000, soucasne Chrysler Grand Voyager 3.3i
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Takze male info, radio bylo v ramecku pouze zasazene, konektory nezapojene. V aute konektory 'ford', radio ma ISO. Takze jsem koupil redukci z ford>iso a radio hraje.
Display rozsypany, takze pokud nekdo prisel na to, jak tohle v rozumne cene spravit, prosim o info.
A hlavne bych potreboval poradit se zapojenim ovladani na volantu, dva iso konektory jsem zapojil, ale ovladani na volantu ma nejaky jiny konektor. Na strane radia jsou jeste dalsi dva neosazene konektory, hadam ze jeden bude na CD menic a druhy hadam prave treba pro ovladani u volantu. Nafotil jsem to cele jen mobilem, takze omluvte kvalitu. Potreboval bych poradit, zda se da sehnat na zapojeni redukce a pokud ne, zda alespon nezna nekdo zapojeni pinu, nejak bych to uz pripadne dobastlil ..
Nasel jsem zajimavou stranku s 'ford konektory', ale zrovna travelpilot tam asi neni:
http://www.tehnomagazin.com/Auto-radio- ... nector.htm
Nejake informace pry byly na http://www.focus.kvalitne.cz, ale to je presmerovane na w w w.fordfocus.hostuju.cz a tahle stranka je zavirovana :/ ..
Predem diky za info! :]
Display rozsypany, takze pokud nekdo prisel na to, jak tohle v rozumne cene spravit, prosim o info.
A hlavne bych potreboval poradit se zapojenim ovladani na volantu, dva iso konektory jsem zapojil, ale ovladani na volantu ma nejaky jiny konektor. Na strane radia jsou jeste dalsi dva neosazene konektory, hadam ze jeden bude na CD menic a druhy hadam prave treba pro ovladani u volantu. Nafotil jsem to cele jen mobilem, takze omluvte kvalitu. Potreboval bych poradit, zda se da sehnat na zapojeni redukce a pokud ne, zda alespon nezna nekdo zapojeni pinu, nejak bych to uz pripadne dobastlil ..
Nasel jsem zajimavou stranku s 'ford konektory', ale zrovna travelpilot tam asi neni:
http://www.tehnomagazin.com/Auto-radio- ... nector.htm
Nejake informace pry byly na http://www.focus.kvalitne.cz, ale to je presmerovane na w w w.fordfocus.hostuju.cz a tahle stranka je zavirovana :/ ..
Predem diky za info! :]
- martyG
- Pokročilý
Ja som zapájal ovládanie pod volantom na travelpilota, pozriem doma piny, na ktoré to išlo, kúpil som aj originál konektory a piny do nich, aby to bolo zapojené ako origo.... 
Išlo to na konektor C 1 doma pozriem presne piny
inak, tam kde majú konektory, mali by mať piny do nich...
C1, C2, C3 sú tri konektory - žltý, modrý a zelený, ktoré idú nacvaknúť do seba a vytvoria tak jeden rad, skúsim pohľadať foto...
edit: tu je foto:

Išlo to na konektor C 1 doma pozriem presne piny

C1, C2, C3 sú tri konektory - žltý, modrý a zelený, ktoré idú nacvaknúť do seba a vytvoria tak jeden rad, skúsim pohľadať foto...
edit: tu je foto:
Naposledy upravil(a) martyG dne 15.09.2010 22:41, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Diky za info, ja uz take nejake schema nasel, jak to mas tedy zapojene?
http://www.selfmadehifi.de/hifi/kfz-prod.htm
http://www.selfmadehifi.de/hifi/kfz-prod.htm
- martyG
- Pokročilý
ovladanie pod volantom mam na C1, pin 1 a 2
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Dik za info, na ovladani pod volantem staci dva draty? Je pravda, ze v tom nezapojenem konektoru jsou jen tri, ale i tak .. :] Bylo by to prijemne, nema nekdo popis barev nebo zapojeni v tom originalnim samci (tri draty), pripadne da se s tim experimentovat? Kombinaci moc neni, ale abych neco neodpalil ..
- martyG
- Pokročilý
Ano na ovládanie ti stačia dva káble...mali by to byť tie, čo sú pri sebe....ten tretí - bielozelený na konektore je na AVC - automatické vyrovnávanie hlasitosti pri jazde....
edit: Popis farieb káblov konektora na ovládanie pod volantom Blaupunkt travelpilot 170 - bez záruky
edit: Popis farieb káblov konektora na ovládanie pod volantom Blaupunkt travelpilot 170 - bez záruky

- Přílohy
-
[Přípona doc byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Takze potvrzuji, schema od martyG je spravne, alespon to ovladani pod volant :]. Stejne barvy, nejhorsi bylo jen najit to, ze konektor se jmenuje mini ISO 6pin a pak to uz vse slo bez problemu. Ovladani zprovozneno, na hlasitost dle rychlosti asi kaslu, mozna nekdy v budoucnu pripajim ten drat k redukci ..
Takze diky vsem za pomoc, kdyby nekde jeste tusil, jak levne na opravu rozsypaneho displaye, dejte prosim vedet, dik! :]
Takze diky vsem za pomoc, kdyby nekde jeste tusil, jak levne na opravu rozsypaneho displaye, dejte prosim vedet, dik! :]
-
- Nováček
Ahoj,
mel bych prosbicku - koupil jsem si nedavno Focuse z nemecka a ma TravelPilota EX, samozrejme s nemeckejma mapama
At jsem se snazil jak jsem chtel, nejsou nikde k sehnani... kdyby se nasel nekdo, kdo by poradil, dejte prosim vedet po PM
Diky moc
mel bych prosbicku - koupil jsem si nedavno Focuse z nemecka a ma TravelPilota EX, samozrejme s nemeckejma mapama

Diky moc
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsem se docetl spravne, nosice s mapami pro EX rady nejak nejdou kopirovat, snad maji neco vytisteneho primo na CD, ci co ..
Pro DX mapy 2010-2011 jsou, pripadne SZ, poslu odkazy.
Pro DX mapy 2010-2011 jsou, pripadne SZ, poslu odkazy.
- santyr
- Junior
Mám problém s navigací Travel pilot DX. Asi dva roky jsem ji nepoužíval a nyní mi lže. Muselo se to asi stát, když se odpojila baterie. Nyní mi nejde provést kalibrace navigace, nebo něco dělám špatně. Nemáte někdo česky postup kalibrace? V origo příručce to zrovna není moc popsané a v návodu pro RNS 149 to ne moc sedí.
Dík
Dík
Ford Focus Combi 1,8 TDCI, 5/2OO4, 85kW, šedá magnum

Ford Focus HB 1,6 1998 aquamarine

- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Diky rozsypanemu displayi navigaci nepouzivam, ale pokud ma radio stejne jako TravelPilot 170 (pokud to neni to same) vzadu konektor pro externi antenu, nemuze byt problem prave v odpojenem/vypadlem konektoru?
- santyr
- Junior
Měl jsem to vyndané.Je to v pořádku.
Ford Focus Combi 1,8 TDCI, 5/2OO4, 85kW, šedá magnum

- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes zkusil do TravelPilot zapojit audio-in z iPhone, uspech se nedostavil .. Nevite, jak prinutit tohle radio, aby prehravalo zvuk z vnejsiho zdroje? Redukci jsem pouzil tuto: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 0521493633, zapojuje se do konektoru C3 (modry, 8pin) pro CD changer, ale po prepnuti z radia na CD mi to hlasi pouze chybu, ze neni vlozene zadne CD :/ ..
Nejake napady, jak tohle vyresit?
Nejake napady, jak tohle vyresit?
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak ozivim zase vlakno, netusite, jak tohle radio donutit zapamatovat si nastaveny cas? Pokazde pri vypnuti motoru se cas resetuje (stanice si ale pamatuje). Je to otazka nejake vybite zalozni baterie, nebo si radio pokazde stahuje presny cas z gps (nemam jeste antenu, uz je mesic a pul na ceste).
Dik za info, kasny den! :]
Dik za info, kasny den! :]