Řešení pokut....!!!
- hunger
- Pokročilý
Re: Řešení pokut....!!!
Lunarisy to nic není, když sjedes z hradecký a jedeš do Českýho brodu, tak na 2 naprosto rovnych úsecích je 30, bohužel pouze v jednom směru
ale to že se tebe ty 30 netýkají při cestě zpet te muže těšit jen do konce brodu, chybi tam na novy asfaltce značka konec města, takže skoro az k dálnici můžeš jet 50. Ps ta znacka tam chybi už pár měsíců...

Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
opet se zeptam , co kdyz na nejakem takto nesmyslne oznacenem useku nekdo , kdo bude takto pojisten , srazi nebo jiným zpusobem zraní ( v nejhorsim zabije ) nekoho blizkeho z rodiny . budou stale argumenty ze znacky jsou umisteny nesmyslne ?Lunaris píše:Občas je umístění stopky diskutabilní, i když to nechci úplně posuzovat. V jedné vsi kousek za Prahou (Jíloviště) je taky, přestože je tam vidět relativně dobře a provoz mimo špičku taky nic moc. Takže pokud jedu doprava, tak taky úplně nezastavím a projedu lehce na dvojku, když zleva prázdno. Jak ale píše Hunger, za bukem tam často číhají měšťáci a hlídají to.
V jiných případech se ale některé značky vážně umisťují nesmyslně, převážně na základě stížností různých přiblblých občanských sdružení nebo uřvaných matek, které tomu prd rozumí, ale dělají okolo takový rozruch, že je pro úřad snazší jim vyhovět než si s nima sáhodloubě dopisovat a být terčem neustálých stížností. Viz. nesmyslně vyznačené přechody v místech, kde za hodinu v průměru projde sotva jeden člověk a projede jedno auto. Nebo snížení rychlosti na 30 v přehledném rovném úseku atd.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- encephalon
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli jste to už řešili. Když tak kvalitně pojištěný člověk úmyslně ignoruje předpisy nedopouští se pojistného podvodu?
FoFocombi 2006, 1,6 74 kW, automat v barvě Rákosníčka od velmistra Fokiho. 

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/[/url]

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/[/url]
- Thorrko
- Junior
foki DN,alkohol a drogy se na pojisteni nevztahuje
Ford Mondeo MK5 2.0TDCi 132kw
- enjoy
- Test driver
Thorrko píše:Tak se priznejte komu jsem tak lezel v zaludku a zaklinal me celou noc?
Dneska me stavel na sjezdu z dalnice Passat za znamku,chtel 1000 na miste,tak jsem sel do spravniho.
Super jednani na urovni a byl ferovy a rozumny,takhle by to melo vypadat
Já já já to byl!

Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
- Thorrko
- Junior
foki píše:opet se zeptam , co kdyz na nejakem takto nesmyslne oznacenem useku nekdo , kdo bude takto pojisten , srazi nebo jiným zpusobem zraní ( v nejhorsim zabije ) nekoho blizkeho z rodiny . budou stale argumenty ze znacky jsou umisteny nesmyslne ?
Priste az budes psat hlouposti a budes zaslepen negaci,tak si o tom neco precti.
Pojisteni se nevztahuje na DN,alkohol a drogy.
- Lunaris
- Nováček
Já jen psal, že některé značky jsou umístěné nesmyslně. Navíc se vesměs všude umisťují v rozporu se zákonem, protože než se vůbec umístí, tak by oznámení o záměru je umístit mělo viset na úřední desce, aby se k němu mohla veřejnost vyjádřit. To se ovšem v praxi neděje. Pojištění bych do toho nepletl... ani bych to nenazýval pojištěním, prostě si defacto zaplatíš, aby tě někdo zastupoval u správního řízení a kdyžtak za tebe pokutu zaplatil, což se v praxi stejně stane málokdy, protože se z toho za tebe nějak vylžou nebo to budou natahovat ten rok.foki píše:opet se zeptam , co kdyz na nejakem takto nesmyslne oznacenem useku nekdo , kdo bude takto pojisten , srazi nebo jiným zpusobem zraní ( v nejhorsim zabije ) nekoho blizkeho z rodiny . budou stale argumenty ze znacky jsou umisteny nesmyslne ?
Pokud ovšem takovéhle "pojištění" na někoho působí tím způsobem, že si teď vlastně může svévolně dovolit porušovat předpisy, tak to dotyčný nemá v hlavě v pořádku. Což mě přivádí k myšlence, že se řidičák dává každému blbovi na potkání a cesta k jeho získání by měla být podstatně trnitější.
- Road
- Člen klubu
Né, že bych si to pojištění chtěl dát, ale dej vědět, jak jsi dopadl jak v prvním, tak i v druhým případě.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja neberu nehodu jako takovou ale to ze s vedomim poruseni dopravnich predpisu a pod ochranou pojistovny vjedes do stopky a dojde k nehode .Thorrko píše:foki DN,alkohol a drogy se na pojisteni nevztahuje
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak nejak jsem si to taky myslel .Lunaris píše: Pokud ovšem takovéhle "pojištění" na někoho působí tím způsobem, že si teď vlastně může svévolně dovolit porušovat předpisy, tak to dotyčný nemá v hlavě v pořádku. Což mě přivádí k myšlence, že se řidičák dává každému blbovi na potkání a cesta k jeho získání by měla být podstatně trnitější.
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Pokročilý
Nemaří obhájce u soudu taky zbytečne jejich práci a práci policie a státních zástupců ? Zakázat obhájce !Dr.Romca píše:Co ale nechápu je, jakto, že tyhle organizace mohou fungovat když se ví, jak fungují... není to maření výkonů orgánů? Ať už policie, magistrátu nebo soudů? Osobně bych to zakázal....
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Někdy maří, ale soud je jinej level... 

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Thorrko píše:Tak se priznejte komu jsem tak lezel v zaludku a zaklinal me celou noc?
Dneska me stavel na sjezdu z dalnice Passat za znamku,chtel 1000 na miste,tak jsem sel do spravniho.
Super jednani na urovni a byl ferovy a rozumny,takhle by to melo vypadat

jo a je tam do 100 tisic, pul milionu je tam v jinych odstavcich a je to pro fyzicke osoby , ne pravnicke jak se tu kdosi pokousel tvrdit, takze budte v klidu a pohode, muzete dostat jenom tech blbejch 100, takze jde ho hovno.

Naposledy upravil(a) silverwolf dne 09.11.2013 18:55, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Thorrko
- Junior
Jak tak koukám, tak některým z vás to leží hodně v žaludku
Kluci buďte trošku nad věcí a pojďme se bavit jako normální lidi.
Bavit se tím celé oddělení asi moc nebude, protože zase tak ojedinělé to nebude, když to dělá "většina" pojištěných u pojišťovny, kterých je více než dost.
Slušný byl hlavně proto, že má v hlavě mozek(jako zatím všichni z dálniční policie co jsem potkal) a je nad věcí a dá se s ním mluvit slušně. Třeba jsme pokecali i o Passatech a že mu problikává někdy pravý xenon, takže jsme vedli něco jako kamarádský rozhovor. Nikdo se nad nikoho nepovyšoval a ničím nevyhrožoval, prostě jsem z toho měl dobrý pocit
Kdyby takoví byli všichni policisté, tak bych měl k policii i důvěru a neměl bych obavy co si kdo vymyslí, ale to se bohužel nikdy nestane.
K pokutě a bodům asi takhle: Pokud neobhájí přestupek, tak pokutu a všechny náklady spojené s řízením je v režii pojišťovny. Body se mi bohužel přičtou, ale jelikož mám plný počet, tak mě to nijak zvlášť nepotrápí. Navíc dostanu kompenzaci 1500kč/bod, takže při 5 bodech jak zde někdo psal je to 7500,-Kč. Takže když budu vědět, že známku neobhájí, tak si ji za ty prachy koupím a ještě mám 6k do kapsy, třeba na další roky pojištění

Bavit se tím celé oddělení asi moc nebude, protože zase tak ojedinělé to nebude, když to dělá "většina" pojištěných u pojišťovny, kterých je více než dost.
Slušný byl hlavně proto, že má v hlavě mozek(jako zatím všichni z dálniční policie co jsem potkal) a je nad věcí a dá se s ním mluvit slušně. Třeba jsme pokecali i o Passatech a že mu problikává někdy pravý xenon, takže jsme vedli něco jako kamarádský rozhovor. Nikdo se nad nikoho nepovyšoval a ničím nevyhrožoval, prostě jsem z toho měl dobrý pocit

K pokutě a bodům asi takhle: Pokud neobhájí přestupek, tak pokutu a všechny náklady spojené s řízením je v režii pojišťovny. Body se mi bohužel přičtou, ale jelikož mám plný počet, tak mě to nijak zvlášť nepotrápí. Navíc dostanu kompenzaci 1500kč/bod, takže při 5 bodech jak zde někdo psal je to 7500,-Kč. Takže když budu vědět, že známku neobhájí, tak si ji za ty prachy koupím a ještě mám 6k do kapsy, třeba na další roky pojištění

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj v klidu, me vzaludku nelezis nepreju ti nic zleho. jenom me bavi s tebou polemizovat hlavne jsem zvedavej na vysledek. jsem totiz furt presvedcenej, ze si te spravni organ vychutna a pojistovna od tebe vycouva. prekvapilo by me kdyby to dopadlo jinak, ale svoji chybu uznam 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.