jj, popis montáže + foto by se hodilo, popř. i jestli je jedno, jaký manometr tam šoupnout...a nelze zjistit i jednodušším způsobem, např. nějakým proměřením, jestli ten regulátor tlaku paliva na liště drží tlak? neukázala by se chyba se špatným tlakem na liště na diagnostice? ... popř. nestačilo by změřit tlak jen po ránu - tedy jestli tam je nebo ne, samozřejmě ještě před nastartováním? ...
Jinak, dnes odpoledne jsem za vlhkého počasí auto po práci naškytnul napoprvé, stálo 9 hodin v zimě a dešti (říkám si, kdyby regulátor na liště nedržel tlak, tak bych nejspíš nenastartoval.. ??). Ještě dnes po ránu to nechtělo chytnout, dal jsem tam STP čistič vstřiků a ventilů a doplnil nádrž additivovaným optimalem 95E (na Eurooilu), trochu jsem to projel a valil do práce. Tak další test zítra ráno

Nechce se mi věřit, že by to byla taková prkotina - teda zanesené vstřiky a ventily...i když mechanik říkal, že čističe vstřiků s následným svižným projetím občas umí udělat zázraky....určitě budu referovat, co dál...rozhodně to teď zkusím trošku rozjezdit a před další nádrží půjde ještě jednou čistič vstřiků, pak plná nádrž, protáhnutí autíčka, reset ŘJ....a uvidíme