Jak Vám topí focus?
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
lubomir5
- Nováček

- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak teď jste mne nažhavily, v pátek jedu na chalupu, je tam sjezd cca 3.5km a zkusim vyřadit, je to v Jizerkách v lese, takže teplota bude určitě po 0°C a schválně jestli se ručička hne dolu.
Jinak to udělám jen jako test. Vyřazování kvaltu z kopce nedělám, nezdá se my že by úspora paliva byla nějak velká. Ale to patří jinam.
Jinak to udělám jen jako test. Vyřazování kvaltu z kopce nedělám, nezdá se my že by úspora paliva byla nějak velká. Ale to patří jinam.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Jozkablack: no ale podminky nebudou stejny jak v mym pripade, protoze me se to stava, kdyz se motor sotva ohreje, po hodine jizdy me to nikdy neudela
Jedine ze bys tam na ten kopec dojel se sotva zahratym motorem 
A dnes jsem si toho vsimal, rucicka sotva vylezla na pulku, pak jsem vyradil a cca. 1 km z kopce pri -2 stupnich a rucicka "spadla" o cca. 2 mm (cili malinko, ne ze spadne na kosticku
)
A dnes jsem si toho vsimal, rucicka sotva vylezla na pulku, pak jsem vyradil a cca. 1 km z kopce pri -2 stupnich a rucicka "spadla" o cca. 2 mm (cili malinko, ne ze spadne na kosticku
Naposledy upravil(a) zewl dne 20.12.2007 08:54, celkem upraveno 1 x.
- David 1
- Junior

Tak vy to máte zlaté. Mi to padá při jízdě na pětku, ale jen když je minimální potřeba držet plyn. Pokud auto musí tahat, tak to mám jak ten 15tiletý. Takže toho zmetka vyměním, když stávkuje. Dneska už stávkujou i termostaty. Asi by chtěl přidat fridex, ale má smůlu, letí na hodinu. 
Byl. Ford Focus 1,8 Tddi combi, 66 kw, r.v.99,
zelená met.
Už není ani Ford Mondeo 2.0 Tdci htb, 96 kw black metal, r.v.05
Škoda Octavia tdi 81kw htb, r.v. 02, Olivová metal.
zelená met.
Už není ani Ford Mondeo 2.0 Tdci htb, 96 kw black metal, r.v.05
Škoda Octavia tdi 81kw htb, r.v. 02, Olivová metal.
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
taky jsem si dneska vsimal, jak mi topi focus (dle tematu
). Tak vlazny vzduch jde hned, jak raficka se trosku dotkne vysece teploty zleva (te kosticky zleva) (po cca. 2 km), horky vzduch jde, jak raficka opusti pocatecni kosticku na vyseci teploty (cili po cca. 5 km). Zamerne to ukazuji na raficce teploty motoru, protoze psat jenom vylozene km asi nema smysl, protoze by to bylo neobjektivni vzhledem ke stylu jizdy, ceste (mesto, dalnice) atd.
-
1WELT
- Junior

- Kontaktovat uživatele: