ale já se ptal jestli je to jedno s těmi okny nebo neHurvajs píše:To Skubi: No tak to je jasný, už víme, kde je zakopanej pes![]()
To víš, že si dělám prdel....a J.Hurník, ten automechanik z Chomutova, co měl v neděli službu, v pondělí a úterý volno, zítra příjde do práce a v pátek má zas volno? Tak toho bych měl znát, když jsem jeho šéf.Hurvajs píše: To Jasio: Ty si děláš prdel, ale já se nejmenuju Hurvajs. To je vás tam tolik, že by jsi ho neznal? Jmenuje se Jiří Hurník, myslím, že je střelec. Ale to je jedno, jen jsem myslel, že by to byla prdel, kdybych se na Focus fóru potkal s člověkem, kterej slouží s mým bráchou někde v prdeli ode mne.
Tak to se poseru, kámoš z focus fóra dělá šéfa mýmu bráchovi...Jasio píše:To víš, že si dělám prdel....a J.Hurník, ten automechanik z Chomutova, co měl v neděli službu, v pondělí a úterý volno, zítra příjde do práce a v pátek má zas volno? Tak toho bych měl znát, když jsem jeho šéf.Hurvajs píše: To Jasio: Ty si děláš prdel, ale já se nejmenuju Hurvajs. To je vás tam tolik, že by jsi ho neznal? Jmenuje se Jiří Hurník, myslím, že je střelec. Ale to je jedno, jen jsem myslel, že by to byla prdel, kdybych se na Focus fóru potkal s člověkem, kterej slouží s mým bráchou někde v prdeli ode mne.Mám mu to zavařit? Tak teď tomu říkám pořádna prdel
![]()
Pročti si celé vlákno už se tu o tom píše, záleží, jak to máš naprogramovaný, třeba mně se otvírá celý auto jedním stiskem.baluovka píše:tak to má bý, tak je to spravne ,baluovkaromosch píše:A otvíráte auto taky prvním stiskem jen u řidiče a při druhém se odomkne
zbytek,nebo to mám rozbitý?![]()
![]()
![]()
no to mě poserlibe píše:Mam okna 2xelektrika a zamyka to samo!
to sa zaviedlo hlavne kvoli bezpečnosti, aby ty si nenastupoval z jednej strany a zdruhej ti už tahali batožinu vonHurvajs píše:Pročti si celé vlákno už se tu o tom píše, záleží, jak to máš naprogramovaný, třeba mně se otvírá celý auto jedním stiskem.baluovka píše:tak to má bý, tak je to spravne ,baluovkaromosch píše:A otvíráte auto taky prvním stiskem jen u řidiče a při druhém se odomkne
zbytek,nebo to mám rozbitý?![]()
![]()
![]()
Prý to jde přeprogramovat, ale mně to takhle vyhovuje.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti