neper :
Ano, su to moje domienky, ale :
- aretacia pri beziacom motore nemusi byt nevyhnutne otvorena. Pokial sa dostane do nizkych az volnobeznych otacok, presuvniky sa nastavia na nulove pootocenia a mechanizmus sa uzamkne. Dovodom tohto stavu je to, ze pri vypinani motora moze tlak poklesnut neskor, nez sa motor uplne zastavi, takze nie je 100% istota, ci sa to spravne uzamkne. Teoria hovori, ze by sa to uzamknut malo...
- ci je natocenie vaciek zavisle len od otacok, to neviem, za tychto okolnosti je to ale jedno
- skutocne natocenie vaciek vs poziadavka RJ - musi tu byt nejake oneskorenie, pretoze ked motor natocis a z nejakeho dovodu nema uzamknute TiVCT (zdroj hluku), RJ sice da pokyn na natocenie na nulu, no trva 2 az 3 sekundy, kym sa do presuvnikov dostane olej a vacky sa skutocne natocia. Ak by tam nebola casova rezerva, samodiagnostika by ihned po nastartovani hodila motor do nudzaku na zaklade poruchy TiVCT - pokyn RJ bez zisteneho natocenia vaciek
Ak by som TiVCT konstruoval a programoval ja, urcite pouzijem treti hydraulicky okruh na odomykanie a urcite nechavam mechanizmus uzamknuty minimalne kusok nad volnobeh - napr. do 1500 rpm. Odomkol by som ho az po prekroceni tychto otacok. Pri vypinani motora by bola vacsia istota, ze sa to uzamkne - motor sa vypina prakticky vzdy z volnobeznych otacok, v ktorych by to bolo uz uzamknute.
Ako to maju vymyslene Henryho motorari ale netusim, su to naozaj moje dohady. Chcelo by to nejakeho cloveka od Forda, ktory tomu naozaj rozumie. Pretoze servismeni su iba vymienaci dielov...
Ad vymena kolies - myslim, ze Foki uz kdesi pisal, ze sa robi cely rozvod, vraj inak na to nie je zaruka

DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...
Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO