ano, oblibena to veta volicu KSCM a SPD ... je v kazdem druhem emailu, co si preposilajimiki21 píše: 02.05.2022 19:16 Pravda je totiž jen jedna, ta určená a všechno jiné je prokremelské a neslučitelné s dnešním myšlením.

ano, oblibena to veta volicu KSCM a SPD ... je v kazdem druhem emailu, co si preposilajimiki21 píše: 02.05.2022 19:16 Pravda je totiž jen jedna, ta určená a všechno jiné je prokremelské a neslučitelné s dnešním myšlením.
Prekrutme si, co nam vyhovuje, zdielajme si nezmysly. Aj ked to nie je pravda, nevadi, hlavne ze sa nam to pacimiki21 píše: 02.05.2022 19:16 Znalec, pokud teda chce, tak si článek, odkaz, rozhovor zaškatulkuje třeba podle obrázků a podobných detailů.
Pravda je totiž jen jedna, ta určená a všechno jiné je prokremelské a neslučitelné s dnešním myšlením.
Demokracie, na to si zvykneš.![]()
Pleteš se, pokud nesouhlasíš s něčím, co se teď kolem děje a je to proti veřejně hlásanému názoru, jsi označen za proruského trolla. Praktiky stb a komunistů se vracejí v demokratické podobě, jen to chlapci nějak nechcete vidět.
jak se muzu plest, kdyz mi ty emaily (bohuzel) taky chodi a vidim to na vlastni oci ?!?!?miki21 píše: 02.05.2022 19:54 Pleteš se, pokud nesouhlasíš s něčím, co se teď kolem děje a je to proti veřejně hlásanému názoru, jsi označen za proruského trolla.
Nikdy jsem nebyl volič tebou uvedených stran. Kam mně zakádruješ teď.?ZaQik píše: 02.05.2022 19:17 ano, oblibena to veta volicu KSCM a SPD ... je v kazdem druhem emailu, co si preposilaji![]()
rozhovor s jednim "odbornikem" z drive uvedeneho videa (viewtopic.php?p=1223842#p1223842), promin, ale 2x tomu cas venovat nebudu
miki21 píše: 02.05.2022 19:57 Tak to patříš asi do divné skupiny lidí, mně nic takového nechodí, tak to neznám.
nekdo si tu "pravdu" musi neustale posilat a nekdo na tu "pravdu" prijde sammiki21 píše: 02.05.2022 20:10 Nikdy jsem nebyl volič tebou uvedených stran. Kam mně zakádruješ teď.?
Nie, nikto ta za tvoju nizsiu intelektualnu uroven nejde perzekuovat, zatvarat, ani ti robit problemy. Ked to ides porovnavat s dobou, kedy by si si nazor proti vlade ani nedovolil napisat/povedat, dokazujes svoju nulovu schopnost kritickeho myslenia a chapania suvislosti.miki21 píše: 02.05.2022 19:54 Pleteš se, pokud nesouhlasíš s něčím, co se teď kolem děje a je to proti veřejně hlásanému názoru, jsi označen za proruského trolla. Praktiky stb a komunistů se vracejí v demokratické podobě, jen to chlapci nějak nechcete vidět.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], Bing [Bot] a 5 hostů