Tonda-B píše: 18.04.2022 22:40
Já nechci příspěvek.
Já chci vládu, která to bude řešit plošně.
... a vsechny Tvoje navrhy (nebo odkazy na ne) se tykaji plosneho reseni, ktere znamena prispevky vsem
proc by mel mit dotace kazdy bez ohledu na statni prislusnost a prijem?
Která zavede to, že vyvážet se budou jen přebytky elektřiny a ceny spotřebované elektřiny budou odrážet výrobní ceny,
cili rizena ekonomika ala CSSR
že odkoupí od Innogy zásobníky na plyn a nechá je naplnit plynem za rozumné ceny,
odkup ok, ale "
nechá je naplnit plynem za rozumné ceny" ?!? to jako vlezes nekomu do zadku, aby Ti to ted prodal levneji? vitej v podrizene dobe CSSR-SSSR
že odstoupí od nesmyslu emisních povolenek, jichž většinu platíme my a Polsko za naprosto šílené ceny
jo, ale odstup mel lobovat Babis, kdyz to cele vznikalo ... a "
většinu platíme my a Polsko za naprosto šílené ceny" je uplna blbost: povolenky se obchoduji na evropske burze ... a uz jsem tu vysvetloval, ze resenim je napr. model Britanie, kdy povolenky muze koupit jen ten, kdo ma komin
Není dobře, že se na to vykašle, protože já jako jednotlivec s tím sám nic udělat nemůžu.
A je mi tak houby platné, že se můžu starat o sebe a svoji rodinu.
rika se tomu demokracie ... najdi lidi stejneho nazoru, kandidujte ve volbach a pak to cele predelejte ... nebo muzes i nadale kricet "ja chci", ale vysledek budou jen hospodske recicky
Stále jsou tisíce lidí, kteří po krachu Bohemia Energy a dalších jsou v záchranném režimu, ale žádné smlouvy neuzavřeli.
A odpojení jim hrozí ne že ne.
ano, protoze dotycni jsou NESCHOPNI uzavrit si radnou smlouvu s dodavatelem ... neni tam zadne omezeni pro domacnosti
Panikou nazývali staří Řekové strach před bohem Panem. Takže žádnou paniku nešířím.
Panika je sociálně psychologický jev, který se dá charakterizovat spontánním, nekorigovaným chováním lidí, u kterých došlo k porušení duševní rovnováhy.
Paniku vyvolává nedostatek informací, uvnitř určité sociální struktury, což ve spojení s extrémním napětím či očekáváním, může nabýt někdy i formy davové psychózy.