Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!

Karoserie, světla, lak ...
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
Jozkablack
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Tonování autoskel

Příspěvek od Jozkablack » 24.02.2008 10:40

Jasio díky moc......už jsem se rozhod. Předek 70% a zbytek komplet 20%. Je z toho výborně vidět. Já ukecal kámoše aby se za mnou zastavil v práci, protože jsem si vzpoměl že to nechával dělat minulej rok. Má taky těch 20%. No přijel, já to viděl a je rozhodnuto. Teď už jen najít nějakou solidní firmu. Cena je důležitá, ale zase abych si tam nenechal nalepit nějaký šmejdy. On to má sice na Ochcávce, ale to je stejný jak Focus a platil 5200,- (s DPH) za kombi. Jeho matka to má od stejný firmy už 4 roky a řikal že nikde ani náznak po poškození.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996

Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 24.02.2008 21:44

sám jsi viděl. že viditelnost zevnitř je jaká je :wink:
no a protože já jsem nechtěl násilný přechod mezi předními dveřmi a zbytkem auta, tak jsem zvolil to, co jsem zvoli :wink: :lol: :lol:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 25.02.2008 11:05

Co se tyce p. Varechy, tak jsem mu minuly tyden volal co a jak a vzal si muj telefon, ze se mi co nejdriv ozve. Volal mi prave pred 5 minutama. Vysledek je takovy, ze slevu nam neposkytne, ze dle jeho slov:

"nedostatkem prace netrpime, cena uz je tak nastavena, ze muze v pohode konkurovat i bez slev ve Zlinskem kraji".

Takze pokud chcete nekam hromadne jet, tak se domluvit jinam. Bud hromadne, nebo separe (pak nebude zadna sleva nikde). Ja jsem se rozhodl, ze do folii pujdu az pristi rok, uz na to prdim, penize potrebuju nekde jinde a dost me taky odradilo to jednani s p. Varechou, viz predchozi strany. Myslim, ze Varecha se boji dat slevy, ze by se rozhadal s Magicem, ktery mu dohazuje ksefty a je (samozvany) prostrednikem pro ford-focus.cz. Takze tot vse co se tyce Varechy.

Dostal jsem minuly tyden jeste jednu nabidku, kterou mi zaslal Zirafak, ktera je myslim velice lakava, co se tyce cen. Posudte sami:
kombik FF1 2400 zadne a bocne zadne okna+1100 predne=3500 czk komplet auto
C Max to iste
HB F1 2000 zadne a bocne zadne+1100 predne=komplet 3100 czk
HB F2 to iste
nelepim ich ja,ale znamy ma uz 13 rokov firmu s foliami a takuto cenu by som pre vas vedel vybavit.Lepili na auto aj mne a aj par ludom z fora z SK.Je to v Trnave vratane certifikatu,folia Sungard,cena vratane dph,praca na 1 aute trva cca 2 hodiny.Ak je zaujem,viem vybavit terminy.Odtien folie mozete vybrat aky chcete. zirafak
Takze od zirafaka byste to meli na kombi za 3500 vc. DPH, coz je cena velice lakava (srovnani-> Varecha kombi bez slevy 4760 vc. DPH). Takze by i pro jihomoravaky mozna stalo za to dojet do Trnavy. Chce to zvazit, nabidka tu je. Dale se uz obracejte s dotazy prosim na zirafaka, ja uz tohle neorganizuju, ani se jiz ucastnit lepeni folii nebudu :cry:
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

Jozkablack
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozkablack » 25.02.2008 14:28

Tak 3.500 s DPH je luxus. No bejt to blíž asi bych neváhal. Teda pokud to neni na úkor materiálu, nebo kvality práce. Švára má na firemní Fábce nějaký folie třetim rokem a začínaj nechutně šisovat. Když se stáhne okýnko, tak je ten rozdíl znatelnej dost. Prej to dělala firma která se tehdy kasala zaváděcíma cenama a super kvalitou a ono tuhle.

Na pana Vařechu jsem slyšel jednoznačně chválu. Kluk co si ode mne kupoval nedávno alu kola, měl folie od něj. Měl mondeo sedana a cena 3500,- s DPH, takže to by tak nějak sedělo. 4760,- s DPH mi za kombi přijde jako slušná cena, ale když si spočtu naftu, tak ta cena kterou nabídli mě tady v Praze 5.250,-s DPH pro mne bude zajímavější i časově přijatelnější. No ještě mám tak měsíc čas tak budu dál hledat.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 25.02.2008 15:11

zewl píše: ani se jiz ucastnit lepeni folii nebudu :cry:
copak to ? :?: :?: :?:

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 25.02.2008 15:26

No totiz prisel mi do toho necekany (vice nez desetitisicovy) vydaj, se kterym jsem absolutne nepocital a budu ho platit prave duben-kveten. Neocekavane vydaje jsou to nejhorsi co muze byt. A v tomto pripade je to o prioritach a folie nejsou tak dulezite. Dozvedel jsem se to ted v sobotu o vikendu. Kazdopadne jsem chtel i presto Varechu dotahnout do konce, ale nepodarilo se. Doufam, ze si nekdo nemysli, ze kdyz ja na folie nejdu, tak jsem se na hromadnou slevu vykaslal...
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 25.02.2008 18:19

Zirafakovu nabidku bych osobne bral. Zirafak si na sve FoFo nejaky horsi material neda. :wink:
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 25.02.2008 18:39

zewle,určitě si nemyslím,že ses na to vybodnul.Holt tak to je,pokud má někdo práce až až(aspoň to tak prezentuje),tak proč se pak tím zaobírat...No škoda.Žirafákova cena je zajímavá,ale jet až do Trnavy,to bych už musel vážně zešílet... :(
Naposledy upravil(a) Kóťa dne 25.02.2008 19:29, celkem upraveno 1 x.
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 25.02.2008 19:13

jak to tak sleduji, tak můžu být rád, že jsem do toho šel už vloni :|
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Danista
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danista » 25.02.2008 20:58

Zewle to je škoda a určitě si tady (teda doufám) nikdo nemyslí, že když Ti do toho přišly nečekané výdaje, tak jsi se na to vykašlal. A co se týče "pana" Vařechy, tak k tomu se nebudu raději vyjadřovat :x :evil: :x Alespoň budeš mít na příští rok více možností, protože si osobně myslím, že my co fólie chceme, tak něco najdem!!!
Nějaké nabídky jsem měl, takže je opět oživím a uvidíme. A je to někde poblíž Ostravy 8)
Ford Focus Combi 1,8 TDCi 85kW, r.v.2002
Obrázek

Jozkablack
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozkablack » 25.02.2008 21:21

Pelen: No že si to dal Zirafak na auto je vážně dobrej důvod věřit že ty folie budou OK. O důvod víc proč lituju že je to taková dálka.

Zewl: No já taky počítal loni s foliema a nečekaný výdaje mi to zhatily, znám to. Tak snad letos to klapne. A třeba i Tobě. Nikdy nevíš :wink:

herizn
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od herizn » 25.02.2008 21:26

No a co zkusit oslovit tu firmu :trieste,a které je zmiňka myslím o dvě stránky zpět????Třeba by šly oni na nějakou akci,kdyby bylo více zájemců,známemu to dělali asi před rokem,u něj doma v garáži,a nemá žádnej problém,říkal že super kluci,přijeli,zmákli to,atest má,záruku prý taky,no kdýž se mu prý něco po nějakým měsíci nezdálo,tak jen zavolal a "montér Kolja"v dohledné době dojel,auto zkontroloval,řekl že vše je OK,vysvětlil a pokračoval na další zakázku.........
Taky mají myslím sídlo někde tady na moravě,takže pro stávající sestavu,která tady měla dlouhodobý zájem by se až tak moc neměnilo,kdyby se mělo dostavit do jejich firmy....
Ford Focus 1,6 Zetec-SE,Futura-74KW-stříbrná metla,11/2001,hatchback5

Obrázek

Jozkablack
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozkablack » 25.02.2008 21:48

Tak ta firma Trieste je i tady v Praze. Má tady pobočku a pak ve Zlíně. Ceník jsem si nechal zaslat na maila, tak uvidíme s čim přijdou.

martinus
Nováček
Nováček

Příspěvek od martinus » 25.02.2008 22:49

Ja jsem si od nich nedavno nechal udelat cenovou nabidku a stale vaham. Nevim, jestli sezenu neco levnejsiho, ale treba by udelali nejakou skupinovku :lol: .

Toto mi poslali v mailu:

Dobrý den,
ještě jednou děkujeme za Váš zájem, který jste projevil. Cena za tónování skel Vašeho vozu je závislá na materiálu, který použijeme. Pro jasný příklad Vám uvedu cenu za tónování skel Vašeho vozu materiálem SUNTEK

Ford Focus combi
4410,-Kč + 19% DPH, tj. 5248,- Kč

Na tento autofilm je výrobcem poskytována 7-letá záruka s možností výběru ze 7mi barevných odstínů, což je samozřejmě výhodné při volbě kombinace. Tónování skel z tohoto materiálu si zpravidla zvolí 90% našich zákazníků.

Zvážíte-li skutečnou životnost vozu, nebo lépe řečeno užitnost vozu, pak si myslím, že můžeme říct, že se jedná o záruku celoživotní… Osobně bych tento materiál taky doporučovala, protože je skutečně 100% stálobarevný - nestane se z něj časem hnědá nebo fialová/ a splňuje mimo všechny své vlastnosti jistotu UV filtru i po mnoha letech!

Samozřejmě že existují jak levnější, tak i dražší varianty provedení tónování skel.
U dražší varianty se spíše rozhodují naši zákazníci z toho důvodu, že je více zrcadlová / tzn. více z venkovní strany připomíná zrcadlo - pro levnější varianty se rozhodují zákazníci, kteří se například chtějí auta brzy zbavit, nebo se jim více jedná o cenu. Obě varianty Vám samozřejmě můžeme nabídnout.

Co se týká schválení pro provoz na komunikacích – je třeba mít na mysli, že každá úprava vzhledu vozu musí být v souladu s Vyhláškou Ministerstva dopravy a spojů ČR.
Naše filmy jsou homologované /schválené/ a aplikujeme je na vůz za předpokladu dodržení daných podmínek. Pokud jde o Váš vůz, jedná se o vůz osobní a je třeba dodržet na oknech řidiče a u spolujezdce průchodnost světla 72%. Intenzita zatmavení skel za řidičem a spolujezdcem už je Vaše volba a není nijak omezena. HP 70 plně vyhovuje těmto podmínkám.

K takto upraveným sklům jsme oprávněni vydat Vám na SPZ vozidla Osvědčení o tónování skel, kde je uvedeno jaký materiál byl použit a zároveň okna označíme štítky
s platnou homologací. Námi vydané Osvědčení plně nahrazuje zápis do velkého TP.
Na čelním skle není možné dělat žádné úpravy, maximálně lze na Vaše přání nalepit protisluneční pás a to v ceně 400 Kč + DPH. Osvědčení je vystaveno ve dvou jazycích a je platné ve všech zemích EU, nelze se tedy do budoucna obávat jakýchkoliv problémů s policií, STK nebo na hraničních přechodech.
Celá montáž je bez jakéhokoliv zásahu do vozidla – bez demontáže skel. Doba montáže – cca 120 minut. Montáž provedeme i u Vás na místě, pokud disponujete prostornou garáží,
s přívodem elektřiny a dostatečným osvětlením. Dopravné neúčtujeme.

Tolik ve stručnosti k Vašemu dotazu, v případě jakýchkoliv dalších otázek, neváhejte nás kontaktovat na tel +420 775 950 950 , +420 774 950 950 nebo prostřednictvím e-mailu.

Přeji Vám hezký den a jsem s pozdravem
Jana Maňasová
PRAHA - OSTRAVA – HODONÍN – BRNO - ZLÍN
|1.8 tddi|66kw|90PS|r.v.02|kombi|modrá
Obrázek

Joose
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joose » 26.02.2008 00:23

Tak to je čára přes rozpočet :( :( , jak teď vysvětlím dětem ,že nepojedeme do Zlína do Zoo :lol: :lol:
Nějaká skupinovka v Olmíku , by taky nebyla špatná bych se přidal.....
Fokus C-max 1,6 TDci 90K 2006 Red Tango Trend+
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Karoserie“