EDIT:
Este som to len dopisal a uz mi dosiel feed o tom, ze koniec Subaru uz potvrdili.
http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=10123
Nuz, Lancia Delta skoncila, Subaru Impreza asi tiez onedlho skonci, kto bude dalsi ?
Tak to je podle mě další nesmysl. Když krize postihle mistrovství světa, IRC to čeká takyMK2 píše:Asi se budem muset přeorinentovat na IRC![]()
A bohužel je to všechno reálné.MravenecZ píše:Přeji Fábii ve světě rally jen to nejlepší. Jeden z důležitých kroků-homologaci má už za sebou. Obávám se ale, že načasování nemohlo být horší. Počínající ekonomická krize velmi výrazně omezí investice do všeho, co není pro fabriky existenčně nutné.
Propouštění v MB, omezování výroby dopředu minimálně na půl roku, to nejsou vůbec dobré zprávy a nějak mi do toho prostě nezapadají desítky milionů nutné pro starty v nějakém šampionátě (IRC, nebo MS). Chtěl bych se mýlit.
Pokud se potvrdí zprávy o odstoupení Subaru z MS, tak to bude velký průšvih. Dvě zbylé značky v MS už opravdu nebudou nikoho bavit. Docela bych si pak vsadil na to, že to minimálně Citroen potom také vzdá. FIA bude muset velmi rychle rozhodnout jak dál. Obávám se, že dobře už bylo...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host