já jsem si je nechal dělat u borca na Vlhké, web má http://www.sunshield.cz, cena na kombíka byla 4500, na všech sklech je atest, kartičku mám taky a práce je to tak na půl dne. Nechal jsem si poradit co a jak, komlet zadek mám 85% a přední dveře 30%, u těch předních by sice neměla být žádná fólie, ale ta co tam je, je pěkně průhledná a celkově to auto vypadá supr.Každopádně můžu jenom doporučit ! termíny v pohodě, práce supr.satan píše:nemate někdo zkušenost s nejakou firmou v brně? chci si nechat dat folii na zadni plus paty dveře (a mala boční )ale nerad bych šel nekam naslepo.
Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!
- wlk
- Junior
Re:
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tonování autoskel
Ja byl taky tak nateseny, ze jak jsem dojel z lepeni folii od pana Varechy, tak jsem teprve nasel tohle vlakno

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jeste chvilku strpeni, cekam na Varechu, az se ozve. Pokud se neozve, tak mam v zaloze jeste jednu konkretni nabidku 

- martinus
- Nováček
Něco v okolí Kolína nevíte? A kolik je aktual cena na combi všechna okna u p. Vařechy? Je to stále bez daně? Nebo nějaká jiná množstevní sleva
. Aby se mi to dyžtak vyplatilo jet tam až z Kolína 

|1.8 tddi|66kw|90PS|r.v.02|kombi|modrá

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
martinus, o sleve u Varechy jednam a je o tu v poslednich 10 stranach furt dokola...
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A už tam budeme? 

- Danista
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Zewle asi bych už nic neřešil a až budeš mít konkrétní výstup, tak to sem hoď, protože jinak ( nic proti nikomu) budeš každých 14 dní někomu vysvětlovat proč Vařecha a co sleva, termín atd.
Jinak hezké brzdové světlo. Někdy dávno jsem to našel na netu, ale teď už nevím kde a rázem to vidím u Tebe
Vlastní výroba nebo jsi to někde koupil?
Jinak hezké brzdové světlo. Někdy dávno jsem to našel na netu, ale teď už nevím kde a rázem to vidím u Tebe

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Danista: asi tak nejak, pokusim se tu uz napsat primo konkretni nabidku. Stale cekam. Do konce tydne cekam.
btw: okolo tretiho brzdoveho svetla viz tady
btw: okolo tretiho brzdoveho svetla viz tady
- martinus
- Nováček
Mate nekdo zkusenosti s touto firmou: http://www.trieste.cz
Libilo by se mi, ze by za mnou prijeli. A jaky jsou ty folie SunTek? Mate nekdo zkusenosti? Dik.
Libilo by se mi, ze by za mnou prijeli. A jaky jsou ty folie SunTek? Mate nekdo zkusenosti? Dik.
|1.8 tddi|66kw|90PS|r.v.02|kombi|modrá

- wlk
- Junior
SunTecy mám na autě, vypadají dobře, víc k tomu zatím nemůžu říct, mám je tam chvilku, ale nepředpokládám, že by byly nějaký problémy....nicméně kamoš má na transpiku komplet tyhle fólie už rok a nemá problém.martinus píše:Mate nekdo zkusenosti s touto firmou: http://www.trieste.cz
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Trieste je dobrá firma...Ano,dojedou k Tobě,ale zvaž jestli máš opravdu vhodnou garáž.Myslím tím místo,teplota.A pak taky nevím jak je to s reklamací.Když Ti náhodou máznou pod fólii nějaký sajrajt a Ty si budeš stěžovat,aby Ti neřekli,že to byla Tvá garáž a oni za to nemůžou.Já je nepomlouvám,jen nahlas uvažuju.A jsou i trošku dražší...
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no s takovym pristupem, ze dojedou k tobe, bych teda nevim nevim... Prave kvuli reklamaci, jak toho cloveka budes nahanet? Nema kamenny obchod, kde ho muzes dorvat 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak já tušim,že trieste má i svoje prostory pro montáže.Někde v Pze ,pak nějaká Morava,ale já bych jel radši k nim....
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
na jejich stránkách máte přímo řečeno:
Aplikaci filmu na Vaše autosklo vozidla můžeme provést i u Vás doma za předpokladu, že máte vhodné prostory splňující následující požadavky tak, aby nebyla ovlivněna kvalita provedené instalace:
-temperovaná místnost
-umožnění přístupu k vozidlu z jedné strany s možností otevření dveří
-minimální prašnost
-možnost napojení na elektrickou síť 220 V
-cesta k Vám je v našich režiích a ceny služeb se nemění v závislosti na vzdálenosti místa aplikace
-na provedenou instalaci dáváme 5-7 letou výrobní záruku, která je garantovaná výrobcem
takže v kdejaké šopě vám to neudělají
taky jsem o nich uvažoval, než jsem šel k Vařechovi
Aplikaci filmu na Vaše autosklo vozidla můžeme provést i u Vás doma za předpokladu, že máte vhodné prostory splňující následující požadavky tak, aby nebyla ovlivněna kvalita provedené instalace:
-temperovaná místnost
-umožnění přístupu k vozidlu z jedné strany s možností otevření dveří
-minimální prašnost
-možnost napojení na elektrickou síť 220 V
-cesta k Vám je v našich režiích a ceny služeb se nemění v závislosti na vzdálenosti místa aplikace
-na provedenou instalaci dáváme 5-7 letou výrobní záruku, která je garantovaná výrobcem
takže v kdejaké šopě vám to neudělají

taky jsem o nich uvažoval, než jsem šel k Vařechovi
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To Jozkablack: výhled pro prcka z auta přez 20% folie.

To martinus: SunTeky mám na autě bez tří měsíců už skoro rok a jsou kvalitní stále beze změn. Vařecha je technicky popisuje na svých stránkach.

To martinus: SunTeky mám na autě bez tří měsíců už skoro rok a jsou kvalitní stále beze změn. Vařecha je technicky popisuje na svých stránkach.