Stránka 8 z 16

Re: Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality

Napsal: 13.10.2008 21:58
od CODY
zbožňuju špagety aglio olio peperoncino:
- uvařit špagety al dente
- na olivovém oleji prohřát na jemno nakrájenou cibulku, podélně nakrájený stroužek česneku, jednu malou sušenou feferonku, nasekanou petrželku
- a pak do toho vhodit uvařené špagety a trochu na prudko opéct, tak půl minuty
- nastrouhat parmasán a papat :D

Re: Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality

Napsal: 25.10.2008 20:27
od misoo
nedavno jak sme dopiekli chleba a vykydli to na stol, tak z toho trcali take tenke kusky korky. tie som odlamoval a namacal do paradajkovo-cesnakoveho dresingu... ta skvela a jednoducha chut cerstvo upeceneho chleba s dresingom nemala chybu, tak vrelo odporucam ! :wink:

Re: Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality

Napsal: 18.12.2008 07:34
od silverwolf
Malinko OT:

Recept na rychlé vánoční pečivo:

Vezmeš čokoládovou figurku.
Ukousneš jí hlavu a doleješ rumem.

Re: Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality

Napsal: 18.12.2008 08:15
od Skubi
takové recepty mám nejraději. :wink:
levný, rychlý, chutný :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality

Napsal: 19.12.2008 18:20
od pette
:lol: :lol: :lol: jj ušetříš protože nemusíš umývat panáky :lol:

Re: Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality

Napsal: 19.12.2008 19:17
od Twisster
Cim vecsia figurka tym lepsie.

Re: Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality

Napsal: 21.12.2008 09:49
od misoo
urcite mal silverwolf na mysli takehoto vianocneho mikulasa :lol: : http://www.agriculture.state.pa.us/agri ... ainter.JPG

Re: Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality

Napsal: 22.12.2008 00:35
od Rumcajs1
koukám, že od té doby co je americkým prezidentem Obama se dělají i černí Santové :mrgreen:

Re: Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality

Napsal: 30.12.2008 21:06
od spigot
Tak ja som na silvestra pripravil tuto tvarohovu tortu. Sice som ju pri nalievani zele trochu pokazil, ale myslim ze chuti neuberie :lol: .
Foto je zatial len vo forme. Ked bude spravne vychladena spravim dalsie.

Re: Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality

Napsal: 19.02.2009 11:19
od kasi
:mrgreen:
Obrázek
Obrázek

Re: Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality

Napsal: 19.02.2009 11:35
od silverwolf
:lol: :lol: z čeho jsou ty hnáty?? mandle bych pochopil. Občerstvení pro návštěvu :idea: :mrgreen: :mrgreen:

Re: Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality

Napsal: 19.02.2009 11:46
od kasi
to nevím bud na slano s kečupem a nebo na sladko s marmeládou :lol: :lol: fajn cukroví :mrgreen:

Re: Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality

Napsal: 19.02.2009 14:56
od misoo
spigot píše:Tak ja som na silvestra pripravil tuto tvarohovu tortu. Sice som ju pri nalievani zele trochu pokazil, ale myslim ze chuti neuberie :lol: .
Foto je zatial len vo forme. Ked bude spravne vychladena spravim dalsie.
tyvole ta musela byt... na najblizsi zraz jednu taku prines !!! :mrgreen:

Re: Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality

Napsal: 19.02.2009 14:59
od misoo
tento recept neni moj, ale nasiel som ho na jednej stranke venovanej chili a zaujal ma.
musi to byt riadny vypalovak... :lol:

Pekelný baklažán
Ingrediencie:
- 2ks baklažán
- 1/2 kg mletého mäsa (jahňacie, bravčové, iné podľa chuti)
- ošúpané 2-3 ks paradajok
- 1 cibuľa
- 1-2 habanero papricka dla chuti a sily
- 500 ml jogurt
- timián
Príprava:
Baklažány dáme v celku do trúby opiecť aby pustili horkosť, trošku sčernajú no netreba sa báť, koža sa olúpe, potom ich rozrežeme po dĺžke, dužinu vydlabeme do tvaru loďky aby sa dali polovice naplniť zmesou. Vydlabanú dužinu nakrájame na kocky a dáme bokom, na spenenej cibuľke opražíme mleté mäso, pridáme poriadne timiánu (kľudne viacej, aróma je príjemná, neuškodí), pridáme na drobno nakrájané habanero, paradajky a dusíme do mäkka. Zmes necháme trošku vychladnúť aby sa s ňou dalo manipulovať a naplníme vydlabané polovice baklažánu. Naplnene zmesou ich prelejeme jogurtom po vrchu (nepoliať celý plech ;)) a do vyhriatej rúry dáme zapiecť na 20 min poprípade viac alebo menej podľa veľkosti a obsahu baklažánu, podávame s ryžou alebo opraženým chlebom na olivovom oleji ako doplnok. Na pitie doporučujem suché červene víno.
Dobru chut ! :twisted:

Re: Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality

Napsal: 15.09.2009 09:58
od kasi
:mrgreen: dobrou chut :mrgreen: