Výfuk
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- bee
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
Re: Výfuk
nevim jak zakladní 1.8 Duratec HE, ale 1.6 Zetec-SE nad 4500 docela letí, od 3500 do 6000 otacek je nejzivejsi
ten zvuk je opravdu lahoda, takle podle mě má znít na autě sportovní výfuk
pro příklad jsem uvedu ty dva co mám ve výběru...
Magnaflow Cat-back - http://www.youtube.com/watch?v=4eDEFXHG ... re=related
Milltek full system - http://www.youtube.com/watch?v=i565p9BlDGc
oboje je paráda, tak se kochejte semnou
sání je taky komedie, udělat ho tak aby nesálo teplý vzduch z motorového prostoru nechce jen nějakou přepážku mezi filtrem (sáním) a motorem, chce to na svody termopásku, náporovou trubici k filtru, a pokud možno tak i nový sací parohy a ještě vyleštit sací kanály, tzn. komplet sací potrubí a ne jen filtr... ale kde na to má člověk brát money

Magnaflow Cat-back - http://www.youtube.com/watch?v=4eDEFXHG ... re=related
Milltek full system - http://www.youtube.com/watch?v=i565p9BlDGc
oboje je paráda, tak se kochejte semnou

Ford Focus Sedan 1.6 Zetec-SE 74kW Moondust Silver MKI 2002 - člen rodiny...
Ford Mondeo 2.5T Turnier Titanium X Moondust Silver 2007 - mamčin ex mazel...
Lexus RX400h - herka...
Lexus RX400h - herka...
-
- Nováček
já jsem Focuska dneska prohnal
hodně svižnej, ale plynulej rozjezd a plnej knedlík na jedničku, pak za dva a za tři
na jedničku a na dvojku když ještě není slyšet okolní vzduch kolem auta atd. tak je krásně slyšet sání, už se těším na to K&N kde to bude ještě výraznější 

Ford Focus Sedan 1.6 Zetec-SE 74kW Moondust Silver MKI 2002 - člen rodiny...
Lexus RX400h - herka...
Lexus RX400h - herka...
- sedlo
- Pokročilý
Mám nový laděný výfuk Ulter, dnes montovaný... Jsem zklamaný ze zvuku... Čekal jsem větší kravál... Nemám Kat a je to docela tiché :-/ Myslíte že se ten zvuk vylepší až se to opálí? Je z toho cítit smádek jak se to vypaluje, tak tajně doufám
- bee
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
nie, vid to druhe vlakno
mozno iba ak nejaka dodatocne dorobena dierka, dve
nie vazne to je blbe ze nie si spokojny, stoji to nemale peniaze a ked sa ti vysledok nepaci... no chapem aky si sklamany,
ja som mal tiež obavy ako to bude zniet, nasiel som totiz videa mojho len s motorom 1.6 a ja mam vacsi ale happy end, znie sSUPER 
mozno iba ak nejaka dodatocne dorobena dierka, dve

nie vazne to je blbe ze nie si spokojny, stoji to nemale peniaze a ked sa ti vysledok nepaci... no chapem aky si sklamany,

- canndale
- Zkušený
sedlo: ulter je relativne kultivovany, jemne si pobrblava, ziadny "ramus" na tri ulice.. niekomu (napr mne) to tak vyhovuje viacej.. ked to uz huci cez tri ulice zavana to tuzingom a zobranim papierov za nevyhovujuci technicky stav
a keby si siel po dialnici, tak si po 100km s takeho hluku dobre ohucany, takze podla mna je ulter v pohode
a keby si siel po dialnici, tak si po 100km s takeho hluku dobre ohucany, takze podla mna je ulter v pohode

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zajímavá to stránka
http://www.automedik.cz/tuning.html?mod ... d_model=15

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

- Jairo
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Moze sposobit diera vo vyfuku trasenie celeho auta?
Dnes pri jazde do kopca (predtym asi 30km jazda uplne OK) sa mi stalo,ze auto zacalo zrazu skubat a drncat + citil som nejaky smrad (najprv som myslel spalena spojka,ale ta ide OK a predsalen az taky smrad to nebol). Motor sa mi zdal v pohode, na 2-jke i 3-jke si drzal otacky a do kopca vysiel
Na volnobehu ked pridam plyn, vyfuk vyrazne hlucny nie je.Len si dost bafka akoby ho dusilo.
Mam v plane menit stredny a zadny diel vyfuku,uz su aj kupene.Len chcem vediet ci samotny vyfuk moze sposobit take komplikacie (alebo mam ist po cievke,ci kabloch...
)?
Dnes pri jazde do kopca (predtym asi 30km jazda uplne OK) sa mi stalo,ze auto zacalo zrazu skubat a drncat + citil som nejaky smrad (najprv som myslel spalena spojka,ale ta ide OK a predsalen az taky smrad to nebol). Motor sa mi zdal v pohode, na 2-jke i 3-jke si drzal otacky a do kopca vysiel

Na volnobehu ked pridam plyn, vyfuk vyrazne hlucny nie je.Len si dost bafka akoby ho dusilo.
Mam v plane menit stredny a zadny diel vyfuku,uz su aj kupene.Len chcem vediet ci samotny vyfuk moze sposobit take komplikacie (alebo mam ist po cievke,ci kabloch...

Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
U R19 jsem mel diry ve vyfuku, ktere zvetsovaly jen kraval, motor sel normalne. Kolem hlidek jsem musel jezdit jen na volnobeh. S autem to vubec netrepalo, diry byly ale jen v zadni casti vyfuku.