Ada píše:Konik udal souřadnice :50°1'20.366"N, 14°23'36.54"E
kozlow udal souřadnice:50°1'20.333"N, 14°23'36.49"E
Tak teď nevim,kde mám stát
záleží na tom, které místo bude obsazené

Ada píše:Konik udal souřadnice :50°1'20.366"N, 14°23'36.54"E
kozlow udal souřadnice:50°1'20.333"N, 14°23'36.49"E
Tak teď nevim,kde mám stát
Bude bojovka, suprZuzka píše:Koníku nepřivolávej to nebo mě budeš po nocích hledat kolem Příbrami
ten jeden metr rozdílu tě snad nerozhodíAda píše:A jak se řiká :"Babo raď ! "![]()
Konik píše:Bude bojovka, suprZuzka píše:Koníku nepřivolávej to nebo mě budeš po nocích hledat kolem Příbrami![]()
Tak do Příbrami určitě trefíš, to je hrozně jednoduchý. A kdybys potom nevěděla jak dál, tak není problém dojet Ti kousek naproti. A teď to myslím vážně
kozlow píše:Konik píše:Bude bojovka, suprZuzka píše:Koníku nepřivolávej to nebo mě budeš po nocích hledat kolem Příbrami![]()
Tak do Příbrami určitě trefíš, to je hrozně jednoduchý. A kdybys potom nevěděla jak dál, tak není problém dojet Ti kousek naproti. A teď to myslím vážně
takový mobilně automobilový geocachingnení se čeho bát, jen si to chce poznamenat nějaké kontaktní čísla telefonů, což?
a btw, budu brát fotoaparát, takže očekávejte takových cca 1000 fotografií z celé akce
viiki píše:Presne tak, akorat misto krabicky s vecma tam najdes hospodu s pivem, takovy geocaching me bavi![]()
Neni začZuzka píše:Koníku díky za nabídku
jirka26 píše:Hoši Vy asi nevíte,že největší fotoMagor je náš ADA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů