pojistky (povinné ručení, havarijní, havarijní na dovolenou)
-
- Nováček
Re: pojistky (povinné ručení atd.)
Zdarec, u většiny případů připojištění oken u pojistek sjednaných přes makléře, nebo když budeme konkrtétní přes http://www.srovnavac.cz se fotky neřeší. Fotodokumentaci chtějí dokládat většinou jen u AXY, Triglavu. Nebo když už pojistka běží a vy chtete připojistit, tak fotky třeba jsou. Ale když zakládáte nová pojištění, většinou to není třeba.
-
- Nováček
Re: pojistky (povinné ručení atd.)
Většina pojišťoven má přímo dáno v pojistných podmínkách, že mají nějakou dobu po sjednání připojištění oken vysokou spoluúčast. Např ČSOB má spoluúčast u okna standardně 500kč, ale po první 3 měsíce mají 50% spoluúčast.. Po třech měsícich to klesá.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: pojistky
ako to tu tak citam, tak by som sa spytal aku mate skusenost s "Servisni poistovna - Zlin" ?
Tu som si vyratal: http://www.povinne-ruceni.com/havarijni ... lacka.html
Mam 30r,109 mesiacov bonus, 0 udalosti, povinne u Slavie
Servisní pojišťovna, a.s.
pojištění ALL RISK
(havárie, odcizení, živel, vandalismus)
1% min. 1.000,- 7.473,- Kč 7.100,- Kč - nejlepsia mozna varianta
A najlepsia ina poistovna:
Slavia pojišťovna, a.s.
pojištění ALL RISK
5% min. 5.000,- 13.439,- Kč 12.095,- Kč - tiez naj co bolo menej ako 5% nie je.
Cital som nejake stare diskusie ze v r03 a 09 mali nejaky ludia problemy, ako je to teraz?
Nemate niekto skusenost alebo kde sa to oplati poistit? Dik
Tu som si vyratal: http://www.povinne-ruceni.com/havarijni ... lacka.html
Mam 30r,109 mesiacov bonus, 0 udalosti, povinne u Slavie
Servisní pojišťovna, a.s.
pojištění ALL RISK
1% min. 1.000,- 7.473,- Kč 7.100,- Kč - nejlepsia mozna varianta
A najlepsia ina poistovna:
Slavia pojišťovna, a.s.
pojištění ALL RISK
5% min. 5.000,- 13.439,- Kč 12.095,- Kč - tiez naj co bolo menej ako 5% nie je.
Cital som nejake stare diskusie ze v r03 a 09 mali nejaky ludia problemy, ako je to teraz?
Nemate niekto skusenost alebo kde sa to oplati poistit? Dik
Ford Mondeo 2.2 TDCi, 129kw, 03/2009, Titanium S
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
u havarijniho bych se zajimal o plneni .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Cowley
- Zkušený
u mne HAV + POV + celni sklo s limitem 20.000 u CSOB vloni za peknych 7.000. Letos mi prisla faktura na 7.200 (netusim proc), takze na pobocce vypoved a budu hledat jinde. Nejlepsi bylo, ze pani na pobocce se mi snazila spocitat novou smlouvu (abych jako neodchazel) a vyslo ji to na 8.000 

- pbjun
- Test driver
Njn oni velmi radi zkouseji
Treba ja mam podanou vypoved z povinneho ruceni od cervna a v cervenci mi prislo z generali ze na pristi pojistne obdobi mam platit 4200 misto nynejsich 3600
No nastesti uz sem mel u generali vyjednane pojisteni za 2400 na rok tak sem slozenku akorat zahodil 
To je na tom nejsilenejsi, jedna pojistovna jeden clovek a tri ruzne castky za pojisteni

To je na tom nejsilenejsi, jedna pojistovna jeden clovek a tri ruzne castky za pojisteni

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Plneni? co pod tym myslis?foki píše:u havarijniho bych se zajimal o plneni .

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
killeriq píše:Plneni? co pod tym myslis?foki píše:u havarijniho bych se zajimal o plneni .
otazka za 500
pojistne plneni - vyplata penez , kraceni , cukani se , amortizace , ruzne podminky - treba na konkretni servis atd atd .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jaj otazkakilleriq píše:Plneni? co pod tym myslis?foki píše:u havarijniho bych se zajimal o plneni .

Mas nejaku konkretnu poistovnu ktoru mas aj ty pripadne niekto znami...Lebo v letaku mozu napisat vselico ale ako som cital ina byva realita, takze ked to uz zaplatim tak chcem kludne spavat.
Preto som sa pytal na konkretnu poistovnu: Servisni poistovna a pridavam este Triglav.
Tieto mi v tych porovnaniach vyskakuju
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
jenze to ti vyskoci ty nejlevnejsi , pak je treba si procist pojistne podminky , zpusob plneni atd .
nedavno jsem delal jednu opravu , pan mel pojistene auto u CP , vcetne pripojisteni nahradniho vozidla , prijel ze utrhl a odrel naraznik a promacl blatnik , tak jsem to spocital na cca 29000 kc , prijel likvidator , nafotil , jemu jsem pujcil auto , za tyden to bylo hotove , pan mi zaplatil spoluucast , podepsal plnou moc na plneni v muj prospech a odjel . ted po cca 2 mesicich dotazovani kdy to bude vyplacene , mi prislo ze vzhledem k tomu ze nejsem jejich smluvni servis , tak mi strhnou 4% z faktury a nahradni vozidlo nezaplati vubec . kdyz jsem se dotazoval proc ne , tak mi rekly ze pan ma v podminkach , ze opravovat jen ve smluvnich servisech a ze kdyz to uzaviral , tak ho mely informovat , kdyz jsem s nim pak mluvil , tak se divil ze o nicem nevi ale ze se podiva .
nedavno jsem delal jednu opravu , pan mel pojistene auto u CP , vcetne pripojisteni nahradniho vozidla , prijel ze utrhl a odrel naraznik a promacl blatnik , tak jsem to spocital na cca 29000 kc , prijel likvidator , nafotil , jemu jsem pujcil auto , za tyden to bylo hotove , pan mi zaplatil spoluucast , podepsal plnou moc na plneni v muj prospech a odjel . ted po cca 2 mesicich dotazovani kdy to bude vyplacene , mi prislo ze vzhledem k tomu ze nejsem jejich smluvni servis , tak mi strhnou 4% z faktury a nahradni vozidlo nezaplati vubec . kdyz jsem se dotazoval proc ne , tak mi rekly ze pan ma v podminkach , ze opravovat jen ve smluvnich servisech a ze kdyz to uzaviral , tak ho mely informovat , kdyz jsem s nim pak mluvil , tak se divil ze o nicem nevi ale ze se podiva .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No huste, takze ak to spravne chapem ty robis Ford servis a funguje to tak ze opravis co treba a potom ziadas po poistovni uhradu. Ti si nakonec vymyslia ze je tam nejaky hacik v zmluve takze ti nemusia platit tolko kolko maju. Len nechapem ten vztah, to ty nevies predom ze to nezaplatia ako maju? alebo len pozres havarijko all risk tak berem opravu a ziadas po poistovni sam?foki píše:jenze to ti vyskoci ty nejlevnejsi , pak je treba si procist pojistne podminky , zpusob plneni atd .
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ano , je to takova loterie , nedavno opravovano mondeo clena red zera , skoda cca 93000 pojistovna vzhledem k tomu ze mel najeto cca 130t km , tak se rozhodla kratit o 30% cili mi zaplatily asi 71000 , po horzbe zalobou a cca 3 mesicich s tim ze oprava byla provedena efektivne a z nových nahr dilu nakonec doplatily 19000 s tim ze mu budou amortizovat pneu .
dal zacal boj o nahradni vozidlo , kde byla cena cca 24000 ( tu mel zaplatit RZ ale nemel cash tak jsme se domluvily az to zaplati pojistovna tak mi to posle , zase asi po 2mesicich prislo 11000 vysvetleni , PN si hradi ridic sam , a pujcovne jsme pokratily o 20% protoze je to starsi auto jak 5let . kdyz jsem zase argumtoval ze to je dle ceniku CP , tak mi rekly ze je CP nezajima ze oni maji svoje podminky a i kdyz si pujci auto jinde , tak oni mu to zaplati podle jejich ceniku . tak to jsou veci na ktere si dat pozor . toto bylo u CPP .
dal zacal boj o nahradni vozidlo , kde byla cena cca 24000 ( tu mel zaplatit RZ ale nemel cash tak jsme se domluvily az to zaplati pojistovna tak mi to posle , zase asi po 2mesicich prislo 11000 vysvetleni , PN si hradi ridic sam , a pujcovne jsme pokratily o 20% protoze je to starsi auto jak 5let . kdyz jsem zase argumtoval ze to je dle ceniku CP , tak mi rekly ze je CP nezajima ze oni maji svoje podminky a i kdyz si pujci auto jinde , tak oni mu to zaplati podle jejich ceniku . tak to jsou veci na ktere si dat pozor . toto bylo u CPP .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no pekne problemy teda. takze poistka hocikde a k tomu este dobry pravnik pre kazdy pripad.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
NOVINKA - možnost sjednání jako dodatkové pojištění k uzavřené smlouvě u jiné pojištovny
Pojištění NA100PRO
Revoluční pojištění NA100PRO kryje 100% nákladů vzniklých při prokazatelně nezaviněné nehodě a navíc zajistí bezproblémové řešení vzniklé škody.
NAVÍC při sjednání pojištění NA100PRO získáte zdarma živelní pojištění vozidla s pojistným limitem 50 000 Kč (více o živelním pojištění vozidla)
Pojištěním NA100PRO zajistí:
vyřízení vzniklé škody přímo v Kooperativě bez ohledu na to, u které pojišťovny má povinné ručení viník nehody
úhradu škody za prokazatelně nezaviněnou nehodu na vozidle v plné výši (do výše obvyklé ceny)
rychlou likvidaci pojistné události
rychlou opravu vozidla ve spolupráci se smluvními servisy Kooperativy
úhradu nákladů na nájem náhradního vozidla u smluvní půjčovny Kooperativy
Podmínka využití pojištěním NA100PRO:
v případě nehody zavolat na infolinku Kooperativy 841 105 105
Pojištění je určeno pro:
osobní a užitková vozidla do 3,5 t
Územní rozsah pojištění:
Česká Republika
Roční pojistné :
1 200 Kč u smlouvy uzavřené u koop
1 440 Kč u smlouvy uzavřené u jiné pojištovny
Pojištění NA100PRO se sjednává bez spoluúčasti
možnost sjednani http://www.motors-company.eu , vše možné vyřídit on-line .
Pojištění NA100PRO
Revoluční pojištění NA100PRO kryje 100% nákladů vzniklých při prokazatelně nezaviněné nehodě a navíc zajistí bezproblémové řešení vzniklé škody.
NAVÍC při sjednání pojištění NA100PRO získáte zdarma živelní pojištění vozidla s pojistným limitem 50 000 Kč (více o živelním pojištění vozidla)
Pojištěním NA100PRO zajistí:
vyřízení vzniklé škody přímo v Kooperativě bez ohledu na to, u které pojišťovny má povinné ručení viník nehody
úhradu škody za prokazatelně nezaviněnou nehodu na vozidle v plné výši (do výše obvyklé ceny)
rychlou likvidaci pojistné události
rychlou opravu vozidla ve spolupráci se smluvními servisy Kooperativy
úhradu nákladů na nájem náhradního vozidla u smluvní půjčovny Kooperativy
Podmínka využití pojištěním NA100PRO:
v případě nehody zavolat na infolinku Kooperativy 841 105 105
Pojištění je určeno pro:
osobní a užitková vozidla do 3,5 t
Územní rozsah pojištění:
Česká Republika
Roční pojistné :
1 200 Kč u smlouvy uzavřené u koop
1 440 Kč u smlouvy uzavřené u jiné pojištovny
Pojištění NA100PRO se sjednává bez spoluúčasti
možnost sjednani http://www.motors-company.eu , vše možné vyřídit on-line .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé