focus-sraz 5.10.09
- pepino
- Pokročilý
Re: focus-sraz 5.10.09
Já bohužel nedorazim páč jdu na derby pražských S. tak koukejte fotit ať aspoň vidim na monitoru hezký auta. 

je Mondeo MK V 2,0 TDCi 132 kw, kombi, bílá, 6/2016 titanium
je Mondeo MK IV 2,2 TDCi 157 kw, kombi, černá 12/2009 titanium
byl 1,6 EcoBoost 110 kw červená Candy 5 dv. titanium
byl 1,8 16v 5dv r.v. 12/1998

je Mondeo MK IV 2,2 TDCi 157 kw, kombi, černá 12/2009 titanium
byl 1,6 EcoBoost 110 kw červená Candy 5 dv. titanium
byl 1,8 16v 5dv r.v. 12/1998

agrin: to ze nemas nejak zazracne fofo vobec nevadi -> toto nie je tuningove forum ale len forum focusov a mondei
- Faze
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
koukam že ST se tam sjede celkem dost, zkusim ještě dotáhnout toho typa s Orange/Black STčkem, aby tam ty oranž nebylo málo
)

Oranžáda pryč, teď je tu bílý GTI
- qwerton
- Pokročilý
když koukám co se tu vyskytuje za auta, tak o tom někdy začínám pochybovat a trochu mám obavy na sraz dorazit seriovkou - ale dorazím !!!KUTAC píše:agrin: to ze nemas nejak zazracne fofo vobec nevadi -> toto nie je tuningove forum ale len forum focusov a mondei

- Raada
- Test driver
Mam takovej pocit, ze nam to parkoviste bude maly
.

- agrin
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tak taky mam strach no.... hlavně když sem srazil zajice a mam napraskle naraznik lehce a chybí mi ostřikovač tak to vypada hodně zle. ale jo dorazim
Ford Focus 1.8 Tdci 130ps 320Nm rv.03,17"alu ford orig., xenony,autochip
šedá magnum
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=16888
šedá magnum
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=16888
- luky.fofo
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
tak konečně Pražský sraz a mám volno, takže dorazím na 99% 

- georgesandall
- Nováček
Zdarec chlapci,....do kolika tam budete,... já že to mám kousek dál a končím v pět,...tak kdybych se vydal na cestu jetli bude ještě s kým popovídat,....a zdrbnout moje pár týdnů staré FoFo a podívat, co jste zač 

FOCUS, 1.8TDCi, HATCHBACK, GHIA, 2004
Tak já budu mít v pondělí místo srazu na Chodově sraz u Charouze ve Štěrboholích . Leda ,že bych přijel Felicií ,začíná to taky na F . Focus - Felicie ,je to skoro stejný

- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jaká bude délka srazu? Do druhého dne nebo "hodinu". Jestli "hodinu" tak je to na dvě věci...
Nějak nechápu význam.
Kdyby to bylo o víkendu ...třeba po obědě...
Jestli se chcete vidět,tak si pošlete fotky.A jestli si chcete ukazovat autí,tak aby jste měli aspoň svíčky nebo baterky

Nějak nechápu význam.

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
Wolf2: ty si castejsie v servise ako na cestach...mal by si uz konecne stribrnaka predat a kupit nieco novsie, co nevyzaduje starostlivost
u Charouze sa riesi jedine "rez"...a som na nich alergicky...60-rocny typek v mikine Charouz a znalosti o autach ako ja o jadrovej fyzike
Ada: no prave, termin je aky je...ak by som chcel prist, dostat sa z P9 na Chodov okolo 17:00 je takmer nad ludske sily...vsetci s "S"-kom v RZ opustaju Prahu a clovek spali 20 litrov benzinu len na Sterboholskej v kolone...zaujemcov je dost, podte ku Globusu resp. Tesca na P9 na vacsie parkovisko

u Charouze sa riesi jedine "rez"...a som na nich alergicky...60-rocny typek v mikine Charouz a znalosti o autach ako ja o jadrovej fyzike
Ada: no prave, termin je aky je...ak by som chcel prist, dostat sa z P9 na Chodov okolo 17:00 je takmer nad ludske sily...vsetci s "S"-kom v RZ opustaju Prahu a clovek spali 20 litrov benzinu len na Sterboholskej v kolone...zaujemcov je dost, podte ku Globusu resp. Tesca na P9 na vacsie parkovisko

- alan d
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
cas je taky, jaky je
pripominky a rady byly vitany, nicmene v dobe, kdy slo s terminem jeste nejak hybat. bohuzel se takoveto myslenky zde neobjevily.
k mistu konani a casu samotnemu: puvodne jsem nemel ani zdani, ze se z toho vyvine takova "monstroznost", kde bude několik ST,natoz abych zvazoval jaka ze je sance na potkani se s eReSem
nicmene jak se zda, tak spoustu lidi zde tutou myslenku privitalo a tak se ze srazu pro pet aut stane druhy rocnik OC Chodov srazu. podekovani patri vam vsem

k mistu konani a casu samotnemu: puvodne jsem nemel ani zdani, ze se z toho vyvine takova "monstroznost", kde bude několik ST,natoz abych zvazoval jaka ze je sance na potkani se s eReSem

nicmene jak se zda, tak spoustu lidi zde tutou myslenku privitalo a tak se ze srazu pro pet aut stane druhy rocnik OC Chodov srazu. podekovani patri vam vsem

- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Wolfe - já taky nepojedu přes celou Prahu na parkoviště vyzvednout Fordíka a přijedu služebním a zaparkuju o patro níž.
takže tam budeme parkovat spolu.

KUTAC píše:Wolf2: ty si castejsie v servise ako na cestach...mal by si uz konecne stribrnaka predat a kupit nieco novsie, co nevyzaduje starostlivost![]()
Není potřeba kupovat novější auto ,když nynější jezdí, je to zbytečná investice . K Charouzu vezu auto z důvodu jejich HODNĚ KVALITNÍ PRÁCI,KTERÁ MOC DLOUHO NEVYDRŽÍ , holt jsou to odborníci a hlavně super karosáři a lakýrníci . Vřele všem doporučuji. Hihihihi
Uvidím jak to vše v to pondělí stihnu ,protože mám toho hodně a málo času a hlavně do 17h budu ješte v Jičíně.Joose píše:Wolfe - já taky nepojedu přes celou Prahu na parkoviště vyzvednout Fordíka a přijedu služebním a zaparkuju o patro níž.takže tam budeme parkovat spolu.
- qwerton
- Pokročilý
ale no tak, jsou přeci i jiný cesty než jen Šterboholská.... na Chodov to má prostě blíž jeden, do Letňan zas jinej a jestli si vybavuju, tak někdy na jaře byl sraz - pravda o víkendu - v Čakovicich (nebo PVA to si nepamatuju). Souhlasím s tím, že 17 hod v pracovní den je pro spoustu lidí blbý, (kor přes celý město), ale já jsem v práci stejně furt a pak dělám i doma, takže pro mě je to jedno, jen synek pujde jednou zase spát bez tátyKUTAC píše: clovek spali 20 litrov benzinu len na Sterboholskej v kolone...zaujemcov je dost, podte ku Globusu resp. Tesca na P9 na vacsie parkovisko

Chodov je prostě dobrej