ostřikování
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: ostřikování
Tak tohle zkusim, třeba to bude fachat i na FoFo I 

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Anndy
- Test driver
jozkablack: podla mna urcite, funguje to aj na fabii
.

- kadlo
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
jj, funguje... když si vzpomenu, tak to tak dělám.. když ne, tak se leknu 

- Gromik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Wow
Jestli to skutečně funguje, tak to bude paráda, protože bych za to poslední (dodatečné) setření nejradši utrhl konstruktérům hlavu
Nechápu smysl posledního setření - jednak už je okno dávno suché, takže stěrače vržou (čehož se téměř dycky leknu) a hlavně tu umytou špínu zase rozmatlají
To musím hned vyzkoušet - díky za tipa

To musím hned vyzkoušet - díky za tipa

- Anndy
- Test driver
Ja by som skor trhal ruky za debilne umiestnenie ostrekov na kapotu a za to, ze to nema rozprasovac.
bo ked stojim, striekam si aj na strechu, ked idem 130kmh tak si pre zmenu ostrekujem spodnych poslednych 10cm okna. Fakt fasa.
bo ked stojim, striekam si aj na strechu, ked idem 130kmh tak si pre zmenu ostrekujem spodnych poslednych 10cm okna. Fakt fasa.
- majklK
- Nováček
Zdar, jo jo zamrza to docela casto ... je to blbym umistenim na te kapote predni. Jinak bacha na zamrznuti te nadrzky ostrik kapaliny praska.. Kdyz to zamrzne staci polit ty koncovky tou nemrznouci smesi
)). M

- Anndy
- Test driver
alebo zapnut rozmrazovanie (kto ma) 
Ale ako tu bolo pisane, ked si clovek nainstaluje tie ventily k ostrekovacom, aby nevytekalo tolko vody z nich, obmedzi to zamrzanie, lebo nema co zamrznut. nevyhodou je potom o nieco slabsi tlak vody.

Ale ako tu bolo pisane, ked si clovek nainstaluje tie ventily k ostrekovacom, aby nevytekalo tolko vody z nich, obmedzi to zamrzanie, lebo nema co zamrznut. nevyhodou je potom o nieco slabsi tlak vody.
-
- Pokročilý
A ty myslíš, že rozprašovač to neděláAnndy píše:Ja by som skor trhal ruky za debilne umiestnenie ostrekov na kapotu a za to, ze to nema rozprasovac.

Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- Anndy
- Test driver
Dela, jasne. Ale v ovela mensej miere. Mal som seat, manzelka fabiu a urcite tie ostrekovace nastavit idu
. Sam som to robil (na seate). Pri troche stastia aj nechtom, idealna je ihla.
Vyhrievane okno je super, ked je rano primrznute, inak je na nic. Teda pomaha pri ostrekovani a stierani v ultra zime. Avsak ak je kabina uz vyhriata nie je problem ani s normalnym oknom.Vyhodou je to, ze k vyhrievanemu oknu ti pribalia aj vyhrievany ostrekovac.

Vyhrievane okno je super, ked je rano primrznute, inak je na nic. Teda pomaha pri ostrekovani a stierani v ultra zime. Avsak ak je kabina uz vyhriata nie je problem ani s normalnym oknom.Vyhodou je to, ze k vyhrievanemu oknu ti pribalia aj vyhrievany ostrekovac.
- NEEO
- Test driver
Tak dneska jsem jel za kamionem a chci si ostříknout přední sklo a nic.Ale bylo mínus 10st.-tak třeba to bylo tím.No koukám na náplň a musel jsem ji dolejt,ale ostřik stejně nestříká.Ale je pravda že ho moc nepoužívám-cca jednou za měsíc a letos v zimě snad poprvé.je možný že mi to zamrzlo???-směs tam je do mínus 18 neředěná.Ale co je nejhorší,že ani neslýším zevnitř auta motorek ostřikovače.Snad není spálený.Nejsem blb,abych ho držel dlouho ,když nestříká.

- kadlo
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
tak ještě, že s tímhle nemám problémy
po cestě v -17°C pohodička minulý týden 

- Ahmed
- Test driver
Já začínám čím dál tím více uvažovat, že vyměním ty trysky za jíné, páč to how.. myje a vždycky je půlka okna rozmazaná, dokud tam nevystříkám 2dcl.
- kadlo
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
jj, to je fakt, je strašná spotřeba kapaliny a sklo je nic moc... no když vyměníš, dej vědět z čeho tam pasovaly a jestli to pomohlo 

- miro
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
mam dojem ze toto uz riesil vcedula ale neviem v akom vlakne a ako to dopadloAhmed píše:Já začínám čím dál tím více uvažovat, že vyměním ty trysky za jíné, páč to how.. myje a vždycky je půlka okna rozmazaná, dokud tam nevystříkám 2dcl.
p.s.aj mna to s*re

Ford FOCUS II 1.6 16v Duratec Ti - VCT ghia (115 k) 2006 K&N Air Filter

- Ahmed
- Test driver
Taky jsem to četl. Většinou se tam cpou z ochcávky, ale jaké? - nové, staré nebo to je stejné? Myslím, že se musí jenom upravit velikost obroušením někdo u fofo I chtěl dokonce zvětšovat díru v kapotě

Teď mě napadlo, že jsem zaslech, že to nová nemá v kapotě, ale v nějakém plastu, ale kdo ví jak to je...

Teď mě napadlo, že jsem zaslech, že to nová nemá v kapotě, ale v nějakém plastu, ale kdo ví jak to je...