co vás v poslední době potěšilo...
- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: co vás v poslední době potěšilo
myslíš poté co uhasí vinohradskou nemocnici? 

"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Galerie:
- viperk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:

Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .
Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust

- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: co vás v poslední době potěšilo-str.7 :)
Viperku, nemohu si pomoc, ale jak můžeš mít z něčí smrti takovou radost? Mám na toto etnikum také svůj názor, ale toto skutečně nepochopím.
Jako potěšující bych si v této souvislosti snad ještě dokázal představit zprávu, že se ho podařilo dát lékařům dohromady, jeho početná rodina si ho odvezla domů a nemocnici nějaká rumunská pojišťovna uhradila náklady za jeho hospitalizaci...
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- tomason
- Test driver
Taky mi něco uniklo asi teda 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- viperk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak to Jardo pardon, ale musím se ohradit. Copak ty v těch 7 slovech mého příspěvku vidíš nějakou radost ze smrti toho kluka? Já teda ne..... Že jsem to zařadil právě do tohoto threadu - právě proto jsou tam ti 3 smajlíci. Jako že je to potěšení bráno s nadhledem.Za vše mluví odstavec ze článkuJardaB píše:Viperku, nemohu si pomoc, ale jak můžeš mít z něčí smrti takovou radost? Mám na toto etnikum také svůj názor, ale toto skutečně nepochopím.
Jako potěšující bych si v této souvislosti snad ještě dokázal představit zprávu, že se ho podařilo dát lékařům dohromady, jeho početná rodina si ho odvezla domů a nemocnici nějaká rumunská pojišťovna uhradila náklady za jeho hospitalizaci...
" Podle obyvatel Husince, se kterými mluvila naše redaktorka přímo na místě, jsou s kempujícími Rumuny problémy. Na benzínové pumpě prý v umyvadlech koupou své děti a údajně prý i kradli zboží v regálech. Tamní obyvatelé se prý setkali také s tím, že po nich Romové chtěli slepice a vajíčka. ". A vůbec celá ta "kempovací aféra" je divná.
Vždyť za to že stanovali tam kde je to zakázáno nedostali ani pokutu. Já nejsem žádnej rasista, můžou to být číňani, rusové, němci, španělé to je jedno, prostě jen porušujou určitá pravidla.A to není dobře. Situace se musela začít nějak řešit, je ale smutné, že se to zřejmě vyřešilo zrovna smrtí toho mladíka. To že umřel je mi líto, život měl ještě před sebou. A znovu opakuji, že smrt tohoto chlapce mě žádnou radost nepřinesla, to jen pro pořádek. Potěšilo mě pouze to, že už se situace ohledně tohoto už brzy vyřeší.
A dělat si o někom úsudek z fleku i přesto, že jsem s danou osobou nikdy neprohodil ani slovo a i přesto, že jsou za větou smajlíci, tak to moc Jardo nemám rád.
Takováto témata je lepší řešit v klídku a pohodě třeba v hospodě.

Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .

- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Musím se v tomto postavit za viperka. Taky mi nedela radost cizi smrt, ale doufam ze se situace uz konecne doufam nekam pohne... Co me ale hodne nadzvedava mandle je vyse jmenovane:
-pravidla a zakony plati ocividne jen pro nekoho
-tam kde by proti kazdemu policie nekompromisne zasahla se nic nedelo
-poradat sbirky na ubytovani v kempu pro lidi co prijedou v novych mercedesech a bavoracich?
-napadat lidi co chteji pomoct vcetne zachranky? tady uz melo jit par lidi do lochu...
Myslim ze neni treba tu nejak jitrit vasne, doufam ze se situace uz konecne vyresi. Ocekavam ze dotycni zaplati co maji, resp jejich pojistovna, kterou se treba podari najit, uklidi za sebou vsude kde byli a odjedou zase domu. Potom si jich dokazu i vazit, jinak se zaradi mezi ostatni neprizpusobive se vsim co k tomu nalezi...
-pravidla a zakony plati ocividne jen pro nekoho
-tam kde by proti kazdemu policie nekompromisne zasahla se nic nedelo
-poradat sbirky na ubytovani v kempu pro lidi co prijedou v novych mercedesech a bavoracich?
-napadat lidi co chteji pomoct vcetne zachranky? tady uz melo jit par lidi do lochu...
Myslim ze neni treba tu nejak jitrit vasne, doufam ze se situace uz konecne vyresi. Ocekavam ze dotycni zaplati co maji, resp jejich pojistovna, kterou se treba podari najit, uklidi za sebou vsude kde byli a odjedou zase domu. Potom si jich dokazu i vazit, jinak se zaradi mezi ostatni neprizpusobive se vsim co k tomu nalezi...
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:

Galerie:
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
to viperk: S tímto vysvětlením to je ale o něčem zcela jiném. Pod to bych se klidně i podepsal. Tvůj původní příspěvek mne však vedl k výkladu, na který jsem nemohl nereagovat.
Jinak jsem už dost starý na to, abych si o někom dělal zbrklé úsudky podle jednoho příspěvku. Jak sám píšeš, necháme to někam k pivu.
to alexino: Tvůj optimismus ti mohu jen závidět. Rovnost před zákonem, kvalita a vymahatelnost práva, práce všech tří složek státní moci, politická kultura,... to jsou témata, která jen pravidelně přicházejí na přetřes před blížícími se volbami, aby se na ně vzápětí opět rychle zapomnělo. Nevidím proto nejmenší důvod, aby na tom zrovna tento případ něco změnil
Tím se ale dostáváme zcela mimo toto téma, tj. co nás potěšilo.
Jinak jsem už dost starý na to, abych si o někom dělal zbrklé úsudky podle jednoho příspěvku. Jak sám píšeš, necháme to někam k pivu.

to alexino: Tvůj optimismus ti mohu jen závidět. Rovnost před zákonem, kvalita a vymahatelnost práva, práce všech tří složek státní moci, politická kultura,... to jsou témata, která jen pravidelně přicházejí na přetřes před blížícími se volbami, aby se na ně vzápětí opět rychle zapomnělo. Nevidím proto nejmenší důvod, aby na tom zrovna tento případ něco změnil

Tím se ale dostáváme zcela mimo toto téma, tj. co nás potěšilo.
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- viperk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
hlavně že se to vysvětlilo, třeba to s tím pivkem někdy vyjde 

- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
potěšilo mě, že se výše uvedené vysvětlilo
taky mě potěšilo, že můj taťka koupil mé dceři hodinky a ušetřil tak pár stokorun z rozpočtu, které jsem ihned zainvestoval do školních pomůcek ...... a tady se dostávám k věcem, které paří do vlákna opačného, protože k ušetřeným musím přidat ještě více korunek a to už mě netěší ......

taky mě potěšilo, že můj taťka koupil mé dceři hodinky a ušetřil tak pár stokorun z rozpočtu, které jsem ihned zainvestoval do školních pomůcek ...... a tady se dostávám k věcem, které paří do vlákna opačného, protože k ušetřeným musím přidat ještě více korunek a to už mě netěší ......

- NEEO
- Test driver
Dnes mě potěšilo uznání reklamace u České spoř. kde jsem reklamoval špatně strhávané peníze za vedení os. účtu.-sice to uznali a peníze co si neprávem strhávali mi připíšou na účet,ale zase si strhnou peníze za přijatou platbu.Masakr-ale přežiju to. 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Rumcajs1
- Test driver
hláška: Nejste oprávněn číst toto fórum 

Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- petersbond
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Asi nejsi v modrých andělech.
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
-
- Test driver
rumcajs: To jsi šťastnej člověk, když ti dokážou udělat radost i takovýhle drobnosti
.

- Rumcajs1
- Test driver

Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi