To mi velmi pripomina, ze nekteri tvrdili, ze je zmrzle zelezo sladke. Pokud jsi ho zkusil jazykem oliznout a primrznul ti jazyk, tak se mohli urechtat smichy. Tady by se nekdo zase rechtal, jak rychle kupujes nove sterace.polkiboj píše:Hoši mám na Vás 1 otázočku. Viac ludí mi vravelo, že pre lebšiu účinnosť a zabráneniu popukaniu gumičiek v zime ich tréba pred zimou namazať olejom. Tomu však nechápem. Však, keď ich namažem tak mi budú robyť mastné šmuhy. je na to nejaký zvláštny prípravok. Dik za rady
Stěrače
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- kay
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- laca
- Nováček
Náplň do otřikovače
Zdravím, snad to není mimo téma ... mám dotaz - co lejete do ostřikovačů? Obyčejnou náplň nebo něco speciálního? Šéf leje do koktávky nějakou směs co odpuzuje vodu, při jízdě po dálnici skoro nemusí stírat. Voda "utíká" po skle jak splašená. Tuším, že to bylo od Shellu, ale snad to dělá i víc firem. Jen nemůžu na netu nic najít.
Za radu nebo odkaz předem díky.
- kay
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Náplň do otřikovače
ja beru od shelu tu smes. za 109 kc 3l a dostanes 100 shell bodiku.laca píše:Zdravím, snad to není mimo téma ... mám dotaz - co lejete do ostřikovačů? Obyčejnou náplň nebo něco speciálního? Šéf leje do koktávky nějakou směs co odpuzuje vodu, při jízdě po dálnici skoro nemusí stírat. Voda "utíká" po skle jak splašená. Tuším, že to bylo od Shellu, ale snad to dělá i víc firem. Jen nemůžu na netu nic najít.

Ford Focus 1.6 16V Hatchback, 5dv., rv 2000, zelena metaliza

- Partizan
- Junior
Myslím,že jsem to taky jednou koupil a tuším,že to bylo od sheronu.Byla to žlutá kapalina ve 2l sáčku s nějakým Tukanem na obrázku,ale mě to moc nevyhovovalo. Teď kupuji třílitrovky pokaždé u nějaké pumpy.Žádné levné šunty co voní po slivovici typu euroshopper v hypernovělaca píše:Zdravím, snad to není mimo téma ... mám dotaz - co lejete do ostřikovačů? Obyčejnou náplň nebo něco speciálního? Šéf leje do koktávky nějakou směs co odpuzuje vodu, při jízdě po dálnici skoro nemusí stírat. Voda "utíká" po skle jak splašená. Tuším, že to bylo od Shellu, ale snad to dělá i víc firem. Jen nemůžu na netu nic najít.
Focus 1.8 TDdi,r.v.2001,66 KW,tmavá modrá metal
- kay
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jj tusim, ze to je od sheronu, ale ma to prelepku od shellu. delaji to i v trilitrovem provedeni v kanystriku...Partizan píše:Myslím,že jsem to taky jednou koupil a tuším,že to bylo od sheronu.Byla to žlutá kapalina ve 2l sáčku s nějakým Tukanem na obrázku,ale mě to moc nevyhovovalo. Teď kupuji třílitrovky pokaždé u nějaké pumpy.Žádné levné šunty co voní po slivovici typu euroshopper v hypernovělaca píše:Zdravím, snad to není mimo téma ... mám dotaz - co lejete do ostřikovačů? Obyčejnou náplň nebo něco speciálního? Šéf leje do koktávky nějakou směs co odpuzuje vodu, při jízdě po dálnici skoro nemusí stírat. Voda "utíká" po skle jak splašená. Tuším, že to bylo od Shellu, ale snad to dělá i víc firem. Jen nemůžu na netu nic najít.

- Partizan
- Junior
No však už je to doba co jsem to kupoval,měl jsem ještě služebního citrónakay píše:jj tusim, ze to je od sheronu, ale ma to prelepku od shellu. delaji to i v trilitrovem provedeni v kanystriku...Partizan píše:Myslím,že jsem to taky jednou koupil a tuším,že to bylo od sheronu.Byla to žlutá kapalina ve 2l sáčku s nějakým Tukanem na obrázku,ale mě to moc nevyhovovalo. Teď kupuji třílitrovky pokaždé u nějaké pumpy.Žádné levné šunty co voní po slivovici typu euroshopper v hypernovělaca píše:Zdravím, snad to není mimo téma ... mám dotaz - co lejete do ostřikovačů? Obyčejnou náplň nebo něco speciálního? Šéf leje do koktávky nějakou směs co odpuzuje vodu, při jízdě po dálnici skoro nemusí stírat. Voda "utíká" po skle jak splašená. Tuším, že to bylo od Shellu, ale snad to dělá i víc firem. Jen nemůžu na netu nic najít.
- Partizan
- Junior
- laca
- Nováček
diky, to bude asi ono ... kouknu na to, hned jak to bude ceho lejtkay píše:ja beru od shelu tu smes. za 109 kc 3l a dostanes 100 shell bodiku.jsem s ni spokojeny

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Co používám já je tušim půllitrová láhev(šedo červené provedení)od Sheronu...Stojí okolo 90 kč a je to šplíchadlo na okno.Postříkáš tim okno,lehce rozetřeš a necháš půlhodinky působit...Pak čistym hadrem pořádně rozlestíš.Je to sice namáhavý,ale účiný.....Když to dělám tak dvakrát za měsíc,tak na dálnici vůbec nestírám....Musíš jet tak kilo,aby to působilo,ale zvykl jsem si a jsem spokojen....laca píše:Zdravím, snad to není mimo téma ... mám dotaz - co lejete do ostřikovačů? Obyčejnou náplň nebo něco speciálního? Šéf leje do koktávky nějakou směs co odpuzuje vodu, při jízdě po dálnici skoro nemusí stírat. Voda "utíká" po skle jak splašená. Tuším, že to bylo od Shellu, ale snad to dělá i víc firem. Jen nemůžu na netu nic najít.
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ja pouzivam napln s nejakou slozkou na lepsi umyvani rozplacleho hmyzu
Ale ze by to nejak moc fungovalo rict nemuzu. Jinak bych taky rad vedel jestli nekdo nema levnejsi "aerotwiny", videl jsem od Valea a jeste nejaky jiny levny, tak by me zajimalo jak jsou na tom s kvalitou, nechci si dat na auto za litr neco co se da tak snadno ukrast...nemam garaz...

- focus00
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem si koupil 3l od Sheronu s přívlastkem Rally ( taky tam byl tukanPartizan píše:Myslím,že jsem to taky jednou koupil a tuším,že to bylo od sheronu.Byla to žlutá kapalina ve 2l sáčku s nějakým Tukanem na obrázku,ale mě to moc nevyhovovalo. Teď kupuji třílitrovky pokaždé u nějaké pumpy.Žádné levné šunty co voní po slivovici typu euroshopper v hypernovělaca píše:Zdravím, snad to není mimo téma ... mám dotaz - co lejete do ostřikovačů? Obyčejnou náplň nebo něco speciálního? Šéf leje do koktávky nějakou směs co odpuzuje vodu, při jízdě po dálnici skoro nemusí stírat. Voda "utíká" po skle jak splašená. Tuším, že to bylo od Shellu, ale snad to dělá i víc firem. Jen nemůžu na netu nic najít.

jo a kupoval jsem to v Baumaxu v nějaké akci

no a ty levnější aerotwiny jsem třeba viděl ve Zlíně v OBI, když jsem čekal na folie asi za cca 250,- kus (myslím, že to tak nějak bylo )

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- kay
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
levnejsi aerotwiny mas tu odkaz. ale nevim, jak je to s kvalitou, ja jsem narazil na docela "levne" boshe, tak jsem sel do nichPartizan píše:Borci,neexistuje nějaká levnější náhrada za ty bosch aerotwin?Líbí se mi a jsou určitě dobré,ale tolik peněz se mi do toho dávat nechce.A abych pak přišel k autu a byl bez stěračů,tak toho se chci taky vyvarovat.

- Partizan
- Junior
V makru jsem viděl ty bosche za 750 nebo 790 je to dobrá cena?kay píše:levnejsi aerotwiny mas tu odkaz. ale nevim, jak je to s kvalitou, ja jsem narazil na docela "levne" boshe, tak jsem sel do nichPartizan píše:Borci,neexistuje nějaká levnější náhrada za ty bosch aerotwin?Líbí se mi a jsou určitě dobré,ale tolik peněz se mi do toho dávat nechce.A abych pak přišel k autu a byl bez stěračů,tak toho se chci taky vyvarovat.