Procházel jsem fórum a nenašel žádný příspěvky ani témata, tak sem tohle založil...
[Pedalbox: ve stručnosti je to řídící jednotka, která zvyšuje/snižuje odezvu plynu, tim že odstraní zpoždění plynu]
O pedalboxu sem se dozvěděl od kamaráda, kterej ho má na 1.6 100k benzínu a nemohl si ho vynachválit. Když mě svez, tak sem valil oči, co dokáže malá krabička napojená na pedál plynu....auto ožilo jako by mělo turbo

Takže sem neodolal a boxik si objednal z ofiko stránek výrobce (https://www.pedalbox.com/). Přišel mi přes UPS z Německa za 3 dny a bez poštovnýho mě vyšel na 199 €. Montáž byla jednoduchá a během 10 minut sem měl oba kabely zapojený (zapojení viz foto). Daleko delší dobu sem koumal kudy výst kabel od plynovýho pedálu k boxu. Nakonec mě napadla super věc, výst kabel středovym panelem pod rádiem, což znamenalo udělat díru vrtákem do palubky. Po nějakých 20 minutách jebatůry s tim jak se dá sundat stříbrnej rámeček u rádia sem se juknul na youtube a zjistil že nejdřiv musim dát pryč rádio a pak až rámeček....mno nakonec sem si poradil silou

Výsledek je slušnej si myslim....
A teď už k testování....
Na hlavním panelu jsou 3 tlačítka: Program - 4 režimy (sport, sport+, eco a vypnutí modulu) potom už jenom tlačítka + a - který sloužej pro doladění daného režimu ve 3 krocích. Sám osobně si myslim že do - moc lidí nepůjde, snad jen ty který maj přebytek výkonu a chtěj trochu omezit citlivost plynovýho pedálu.
Pecka je program sport+ a ještě mu přidat 3+ ....to Focusu narostou rohy a jede jak žihadlo

Režim sport je dobrej na okresky pro vyblbnutí nebo na rychlejší jízdu po městě....
Režim eco je výbornej na městskej provoz nebo delší tratě, jakoby ustálí otáčky a auto není potřeba tak vytáčet

Nechci tady dlouhosáhle vyprávět jak je to super, na to si může každý udělat svůj názor, ale mě se to líbí hodně!

Přikládám ještě pár fotek a na ukázku videjko od jednoho týpka s Fofem ať vidíte rozdíl

http://www.youtube.com/watch?v=6Qqkww5w92U
Díky za pozornost a pokud budete mít dotazy tak písněte do fóra.