no dufam ze nejamaka píše:Len aby prisiel - ak je to teda aj s brzdovouchmelko píše:tiež sa mi to velmi nezda...no uvidime s cim prijde misoo az sa vrati

inac neviem preco by bola brzdova kvapalina spolu so spojkovou, to sa mi nezda...

FF I ma jednu nadobu na brzdovu kvapalinu a ta je aj pre spojku. Je to ta ista kvapalina. Mne sa zasa nezda, zeby to v FF II oddelili. Ale vsetko je mozne.misoo píše:no dufam ze nejamaka píše:Len aby prisiel - ak je to teda aj s brzdovouchmelko píše:tiež sa mi to velmi nezda...no uvidime s cim prijde misoo az sa vrati
inac neviem preco by bola brzdova kvapalina spolu so spojkovou, to sa mi nezda...

Vážení už se nedivím proč za tu práci chtěj takovejch peněz, takováááá jebačka, ruce budu mít zahojený tak za 14dní od toho jak je mám orvaný
 Vážení už se nedivím proč za tu práci chtěj takovejch peněz, takováááá jebačka, ruce budu mít zahojený tak za 14dní od toho jak je mám orvaný   
   , Ale řazení je teď úplně o něčem jiném.
tak jsi se dočkalBoban píše:Tak sem tento týden u Fokiho měnil spojku, mám najeto 112t a spojka byla na odpis, klouzla už i na dvojkuVážení už se nedivím proč za tu práci chtěj takovejch peněz, takováááá jebačka, ruce budu mít zahojený tak za 14dní od toho jak je mám orvaný

, ale ruce mám už zahojený.
 , ale ruce mám už zahojený. 

, tak jsem zvědavej kdy odejde.
 , tak jsem zvědavej kdy odejde. 

Ja bych to tipoval na klinovy remen, ktery proste pri takovem zatahu trosku proklouzne. Zalezi na zvuku, ale vidim to jako nejpravdepodobnejsi.E-man píše:Potřeboval bych od Vás pomoci.
Při studeném motoru (většinou) a svižnějším rozjetí jedničky(3500-4000ot) a následném stejně svižném přeřazením na dvojku,se ozve krátké zapískání.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host