Já jsem šel ale ještě trochu dál a do rádia jsem místo kazety zabudoval MP3 přehrávač na SD karty. Musel jsem jen vyřešit pár věcí, jako je napájení 1,5V (IO LM317 je napojený na výstup 12V z rádia určeného zřejmě pro anténu resp. její zesilovač), takže je pod napětím jen když je rádio zapnuté. Pak jsem se musel napojit na ovládání přehrávače, použil jsem tlačítko CD na rádiu a pak tlačítka původně na ovládání kazety, ale tam jsem musel dodělat mikrospínače (jsou z PC myši). Vlastní čtečku SD karet jsem musel vyvést z přehrávače, aby takhle pěkně trčela z šachty pro kazetu, použil jsem starou nefuknční čtečku karet, ze které jsem oškrábal veškerou elektroniku, takže plní jen funkci konektoru. Vedle zabudovaného MP3 přehrávače mám ještě vyvedený AUX vstup, sloučil jsem oba signály přes odpory asi 1k, pak to jde do kondenzátoru 1uF a pak do IO v rádiu. Uvnitř je kazeta, takže rádio má informaci z příslušnýho spínače (ani přesně nevím, který to je) a přepínání na AM/FM rádio se dělá tlačítkem AM/FM a na kazetu tlačítkem AMS. Motor kazeťáku jsem odpojil a úplně vyhodil, mechaniku už nikdo nespraví, ale stejně byla vadná, už jsem tak to rádio koupil.
Sežralo to moře času (pár hodin), kdybych to měl přepočítat na peníze, je levnější si koupit nový rádio s MP3 a redukční rámeček, ale tohle je unikát, předpokládám, že to nebude lákat zloděje a taky mě to bavilo

Ještě jedna poznámka, někdy je problém s rušením od napájení (uvnitř MP3 přehrávačů na jednu tužkovku je zvyšující DC/DC měnič a je spínaný, může to pak být slyšet v reproduktorech), já jsem tomu předešel tak, že jsem stínění připojil jen na jedné straně (někde poblíž IO 70040AB), na straně přehrávače nikam, signál se pak uzavírá přes napájecí zem. Resp. doufám, že to bude zvučet OK, zatím jsem to měl puštěné jen na stole s nějakým minichrchláčkem, do auta jsem to rádio ještě nedal.