Kdyby to nebyl akcni model, tak jsou ty slevy mnohem vetsi.
Stryc pred par lety kupoval fobii, nic po nich nechtel a sami mu tam nahazeli vybavu a dali slevu cca 40 000,-
No a ešte si neprezradil to najzávažnejšie. Kde si to kupil v akom meste?Forfoc píše:Vše jsem vyřizoval po telefonu. Objednal jsem požadované auto v požadované výbavě. Pak jsme se domluvili na konkrétní den, kdy jsem si pro auto jel. Prodejce zajistil převozní značky a předem poslal kopii techničáku, dle které jsem ještě před odjezdem zaplatil u nás povinné ručení. Auto prodali už rovnou bez daně a platil jsem ho na místě v hotovosti. Prodejce se mnou zajel do banky a v bance jsem složil požadovanou sumu na jejich účet, pak už jsem si auto převzal a fičel domů.
V ČR jsem na finančáku zaplatil DPH (úplně stejná částka jako mi odečetli na Slovensku-19%), sice na mě koukali jak z jara a nějakou dobu jim trvalo než zjistili co a jak (vyřízení trvalo 2 dny), pak už jsem jen zašel na obecní úřad a tam mi, na základě potvrzení z finančáku o platbě DPH a slovenského techničáku, během hodinky vystavili český techničák.
To je asi tak zhruba vše. Jen snad , že výměnu peněz jsem provedl v Praze http://www.exchange.cz/kontakt.phtml , kde měli bezkonkurenčně nejlepší kurz.
... Oni ti ji nenabidnou, musis si ji vydupatBlekota píše:To je divný, že ti žádnou slevu nenabídli. Kupoval jsem auta do firmy ( VW T4 a Fabia) a prodeji na slevičky docela slyšeli. Zejména, když se zmíníš, že ti jinde nabídli míň - a to jsem si nevymýšlel. Ale už si nevzpomenu kolik % to tak mohlo být.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů