Omlouvám se, že zakládám nové téma, ale nenašel jsem, kam bych dotaz umístil. Popřípadě prosím adminy, aby otázku přesunuli na své místo či po zodpovězení o její smazání. Včera jsem se rozhodl, že zkontroluju filtry (kabinový, vzduchový) Když jsem sundaval kryt airboxu, odpojil jsem z boku takovou tenkou hadičku. U předchozího Mondea nebyla, stalo se proto, že jsem při opětovném skládání airboxu, na ní zapomněl. Jel jsem pak domů asi 40 km a uvědomil jsem si to až doma v posteli. Druhý den jsem už hadičku nenašel, zřejmě zapadla někam do motorového prostoru. Snad je stále vcelku. Víte někdo, kde tahle hadička končí? Včera řídila cestu zpátky sice přítelkyně, ale nějaké větší jízdní vady bych si snad všiml i ze sedadla spolujezdce... Díky za rady.
Zde ještě fotky, kam byla hadička "zapíchnutá" v airboxu:
http://imageshack.us/photo/my-images/822/dsc0322tg.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/703/dsc0321mh.jpg/
Hadička z airboxu
- Fiber
- Pokročilý
- lucky.jack
- Test driver
Re: Hadička z airboxu
Počítám někde u ventilu ovládání turba, ale tenhle motor neznám, takže kdo má tak určo poradí kde ventil, nebo druhý konec, je 

- Přílohy
-
- IsoView 5 Document.pdf
- (58.02 KiB) Staženo 110 x
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 koníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
-
- Nováček
pokud vim tak na airboxu je mala podtlakova nadoba (něco jako ma kompresor tlakovou nadobu ale naopak žejo ) myslím že vede do posilovače brzd .. popř hledej podtlakové vedení z vývěvy..
Ford Mondeo B5Y 2004 2.0 TDCi 96 kw - automat 5st. (JATCO)
- Matrosh
- Nováček
U mého D6BA tddi ta hadička vede pod motor do jakéhosi podtlakového rozdělovače který mi spíná EGR ventil a natáčení lopatek turba, tudle sem tam měnil nějakej zpuchřelej kus. Je to asi přísun čistého vzduchu do této podtlakové soustavy. Pokud se mýlím nekamenujte mě prosím 

- Fiber
- Pokročilý
Dík kluci, já už jsem to vyřešil před tím rokem. Já ji hledal zapadlou bůhvíkde a ona byla zaháklá hned vedle airboxu 
Na těch fotkách je dokonce vidět. Jak vede jakoby pod kryt motoru
Dobrá slepota, co?

Na těch fotkách je dokonce vidět. Jak vede jakoby pod kryt motoru

- HOONIGAN
- Nováček
Já bez ní jezdil asi půl roku ne li dýl.nepoznal jsem nic.