Dalkova svetla
- lenny75
- Nováček

Dalkova svetla
Ahojky,mozna trochu blby dotaz
dnes jsem si privezla Forda Focuse II a nejak jsem na to neprisla,ale jak se prepinaj potkavaci svetla na dalkovy?
Packou pod volantem po pritazeni se rozsviti,ale hned zase zhasnou,musela bych ji drzet aby svitili porad.
Dekuju za rady 
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Damon
- Test driver

A stejně se to i přes dvě polohy k sobě vypíná. Občas když mi tam někdo vjede a chci ho jen probliknout tak se mi povede ho pěkně prosvítit protože to zmáčknu víc.TripleJay píše:No neviem, mne to Funguje tak ze raz k sebe = hukacka, 2x k sebe cez polohu hukacky = dialkove...
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Dalkova svetla
malo k sobe = svetelna houkackalenny75 píše:Ahojky,mozna trochu blby dotazdnes jsem si privezla Forda Focuse II a nejak jsem na to neprisla,ale jak se prepinaj potkavaci svetla na dalkovy?
Packou pod volantem po pritazeni se rozsviti,ale hned zase zhasnou,musela bych ji drzet aby svitili porad.
Dekuju za rady
vic k sobe a pustit = dalkova svetla
znova vic k sobe a pustit = zhasnuti dalkovych svetel
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- fantozzi
- Nováček

Jako cerstvy majitel FoFo II si dovolim MIRNE nesouhlasit s prispevky prede mnou. Rekl jsem MIRNE, tim myslim ze pokud je v aute denni sviceni z vyroby (coz u noveho auta na 99 % je) dalskova svetla zapnout NEJDOU. Je potreba zapnou potkavaci svetla rucne a pak uz jenom prepinat jak psali panove v predchozich prispevcich.
Ford Focus II combi, 1.6 TDCi, 2007, Black Panther
- lenny75
- Nováček

Jj denni sviceni mam,takze to bude tim,me nenapadlo prepnout spinac,zitra to zkusimfantozzi píše:Jako cerstvy majitel FoFo II si dovolim MIRNE nesouhlasit s prispevky prede mnou. Rekl jsem MIRNE, tim myslim ze pokud je v aute denni sviceni z vyroby (coz u noveho auta na 99 % je) dalskova svetla zapnout NEJDOU. Je potreba zapnou potkavaci svetla rucne a pak uz jenom prepinat jak psali panove v predchozich prispevcich.
- Damon
- Test driver

Zapnout potkávací světla jsem považoval za samozřejmost.
JJ to jsou ty vymoženosti přes které pak nejdou standartní věci. Světla pro denní svícení nemám dříve nebylo a ani nechci. Pak sednu do auta co je nemá a body jsou v pr...
JJ to jsou ty vymoženosti přes které pak nejdou standartní věci. Světla pro denní svícení nemám dříve nebylo a ani nechci. Pak sednu do auta co je nemá a body jsou v pr...
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Já si zautomatizoval postup:Damon píše:Zapnout potkávací světla jsem považoval za samozřejmost.
1. odemknout auto a sednout
2. otočit klíček do polohy "žhavení"
3. připoutat se
4. nastartovat
5. rozsvítit světla
Už jsem to vypiloval k takové dokonalosti, že když máme vyhlášený požární poplach, tak mi to trvá celé 5-10 sekund
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
dobra pripominka... nejak mlcky jsme vsichni predpokladali, ze tam ta potkavaci svetla proste zapnuta manualne budou, ani me to nenapadlo. Ale jak pise PedroH, taky mam postup uz naprosto zautomatizovany, stane se mi max. jednou za deset let, ze vyjedu bez svetelfantozzi píše:Jako cerstvy majitel FoFo II si dovolim MIRNE nesouhlasit s prispevky prede mnou. Rekl jsem MIRNE, tim myslim ze pokud je v aute denni sviceni z vyroby (coz u noveho auta na 99 % je) dalskova svetla zapnout NEJDOU. Je potreba zapnou potkavaci svetla rucne a pak uz jenom prepinat jak psali panove v predchozich prispevcich.
-
pette
- Zkušený

při potkání prvního auta automaticky jdu po světlech jestli svítim
většinou nezapomenu ale občas když na malé vzdálenosti 2x3 zastavim tak je to hned zatim SNAD bodů

většinou nezapomenu ale občas když na malé vzdálenosti 2x3 zastavim tak je to hned zatim SNAD bodů
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ale ty jen otocis klickem do polohy zhaveni, ale nezhavis. Mi zhaveni trva dele jak 10s.PedroH píše:...
Já si zautomatizoval postup:
3. připoutat se
4. nastartovat
5. rozsvítit světla
Už jsem to vypiloval k takové dokonalosti, že když máme vyhlášený požární poplach, tak mi to trvá celé 5-10 sekund
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
PedroH píše:Já si zautomatizoval postup:Damon píše:Zapnout potkávací světla jsem považoval za samozřejmost.
3. připoutat se
4. nastartovat
5. rozsvítit světla
A já jsem si říkal, kdo mě to naučil
Přesně tak to dělám.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.