Poviná výbava

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
JardaB
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JardaB » 23.06.2007 16:07

Pro žárovky a pojistky jsem si zašel k Fordu - dostal jsem je jako sadu Ford B/501 (za 464,-). Navíc v balení, které přesně sedne do držáku pod levým krytem v boku kombíku.
S trojúhelníkem a lékárničkou jsem to už bohužel tak dobře nedomyslel, takže zatím mám řešení, které případnou kontrolu bez problémů ustojí, ale musím na něm ještě trochu zapracovat...

kay
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kay » 25.07.2007 16:47

JardaB píše:Pro žárovky a pojistky jsem si zašel k Fordu - dostal jsem je jako sadu Ford B/501 (za 464,-). Navíc v balení, které přesně sedne do držáku pod levým krytem v boku kombíku.
S trojúhelníkem a lékárničkou jsem to už bohužel tak dobře nedomyslel, takže zatím mám řešení, které případnou kontrolu bez problémů ustojí, ale musím na něm ještě trochu zapracovat...
hih 464Kc? to jsou vydridusi. ja koupil nejakou noname sadu za 98Kc, tusim, ze to bylo do felicie. je to ale jen pro policajty. :D stejne kdyz mi neco prdne, tak vetsinou se na to prijde doma, tak zajdu a koupim si jen tu zarovecku kterou potrebuji... myslim, ze tohle aspon z meho pohledu vyhodnejsi...
Ford Focus 1.6 16V Hatchback, 5dv., rv 2000, zelena metaliza

Obrázek

Stava
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stava » 25.07.2007 17:02

kay píše:hih 464Kc? to jsou vydridusi
To je snadne: 98Kc bezna sada a ten zbytek do 464 je ta plastova krabicka aby to sedelo do drzaku ve Fofiku :lol:

Stava
Ford Mondeo Ghia, 2.0TDCi, 2004 MK3, modrá

kay
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kay » 25.07.2007 17:13

Stava píše:
To je snadne: 98Kc bezna sada a ten zbytek do 464 je ta plastova krabicka aby to sedelo do drzaku ve Fofiku :lol:

Stava
ja to s tim aby to pekne sedelo kde chci vyresil tak, ze jsem naspodek krabicky nalepil dva pasky sucheho zipu, ty co se prilepuji a krabicka tedka sedi kam ji dam. a vedle lekarnicky jak je u hatchabaku, je tma takova krasna ploska a tam se to akorat vejde... nikde to nelita a nicemu to neprekazi... proste nadhera. :D
Ford Focus 1.6 16V Hatchback, 5dv., rv 2000, zelena metaliza

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“