Je: Ford Focus IV Active X 1.5 EcoBoost 110kW Metallic (galerie) Byl: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie) Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)
Ne.. Prostě něco decentního..
Kamoš si vymazluje bavoráka, motorově by ve sprintu dal zabrat snad i RSku a teď to tuní zvenku - v květnu jde na celoDIP..
A nějaký takový křídlo by ti seklo
Přílohy
Je: Ford Focus III, 1.0 Ecoboost, 92 kw, r.v. září 2013, Stříbrná Moondust
Bylo: Ford Focus II, 1.6 benzín, 74 kw, r.v. 2006, Red Rango
Pridavam se taky do diskuze, protoze mame stejne auta. Za me: moc se mi to nelibi. Asi si to myslel dobre, ale neco tomu chybi a nevim, jestli to "neco" dozenes kridly, chromy atd.
Obecne si myslim, ze ani moc poradit nechces, mas svoje predstavy a stejne si to udelas po svem
Ford Mondeo MK5 2.0 EcoBoost 176KW
Ford Focus MK3 1.6 EcoBoost Titanium
Ford Fiesta MK7 1.4. 16V Titanium byl Ford Focus MK2 1.8 TDCi
Ahoj,
netusite, kde bych sehnal toto? Zda se mi, ze to je od MS Design, ale kde sezenu nejaky katalog? Ma to vubec jeste v nabidce kdyz je to model pred FL (teoreticky i po FL ze)? Na jejich webu jsem nic nenasel...
Sloučeno. lucky.jack. Jako by nestačilo jedno téma o vzhledu sedanu, BTW o kterým víš
Přílohy
Naposledy upravil(a) masterT dne 06.05.2014 11:27, celkem upraveno 1 x.
Ford Mondeo MK5 2.0 EcoBoost 176KW
Ford Focus MK3 1.6 EcoBoost Titanium
Ford Fiesta MK7 1.4. 16V Titanium byl Ford Focus MK2 1.8 TDCi
Chromy to přeplácat nechci, vše z venku je ve dvou barvách a interiér stříbrno/ červený se dodělává.
Mám svou představu, rady jsou užitečné - viz CC nárazník/ podsvícení interiéru, každopádně názory beru objektivní -- né ve stylu to se mi nelíbí.. Ale spíš tohle by tam bodlo.. ..nebo nelíbí protože..
jaroslavfris: Já bych se napřed podíval po sníženém podvozku, pak bych pokračoval s dalšími úpravami. Podle mě, pokud to nesnížíš, tak jakýkoliv pokus o tuning bude na sériových pružinách pořád vypadat jako nakopnutá koza
A hoď už konečně do háje zelenýho ty podložky pod RZ, tím jsi měl začít Udělá to se vzhledem hodně.