zapaření predného svetla
- honolulu
- Junior
zapaření predného svetla
Ahojte, mám problém a to zo zaparovaním pravého svetlometu. Ráno ked z garáze vytiahnem FoFo tak je vsetko O.K. ale po zaparkovaní pred prácou (alebo cez den) sa mierne orosí svetlomet zvnutornej strany..Help
PEACE
PEACE
-
- Test driver
Re: zapaření predného svetla
Pouzi fumkciu "hledat"honolulu píše:Ahojte, mám problém a to zo zaparovaním pravého svetlometu. Ráno ked z garáze vytiahnem FoFo tak je vsetko O.K. ale po zaparkovaní pred prácou (alebo cez den) sa mierne orosí svetlomet zvnutornej strany..Help
PEACE

- Stava
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ja kdyz jsem kupoval FoFo, rosilo mi leve predni. Zjistil jsem, ze to je uvolnenym krytem pro vymenu zarovek. stacilo narovnat tesneni a je to v pohode. Bohuzel, ty packy co to drzi jsou ulamane, ale ten ocelak pruzi dobre.honolulu píše:Ahojte, mám problém a to zo zaparovaním pravého svetlometu. Ráno ked z garáze vytiahnem FoFo tak je vsetko O.K. ale po zaparkovaní pred prácou (alebo cez den) sa mierne orosí svetlomet zvnutornej strany..Help
PEACE
Stava
Ford Mondeo Ghia, 2.0TDCi, 2004 MK3, modrá
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Někde ti to netěsní. Jo, a help peace? nechtěl si říct Please?honolulu píše:Ahojte, mám problém a to zo zaparovaním pravého svetlometu. Ráno ked z garáze vytiahnem FoFo tak je vsetko O.K. ale po zaparkovaní pred prácou (alebo cez den) sa mierne orosí svetlomet zvnutornej strany..Help
PEACE

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, buď to je přes víčko k žárovce nebo těsnění kolem světla- spoj toho černého a průhledného plastu. osobně bych tipnul na ten spoj.takže jak říká Dany- kup silikáčDany píše:Poslouchej, jestli by to nebylo to těsnění, tak to světlo vydělej, kup si čirý sanitární silikon do koupelen a celý ten spoj po obvodu zamázni. Další škvíra už neexistuje.
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já měl po koupi uvolněný ten kryt s těsněním, což jsem zjistil, až jsem měnil žárovku. Naštěstí se nic nerosilo. Je tam blbý přístup a je potřeba dobře zkontrolovat zajištění toho deklu, drát (=napružený) nemusí držet a pak se na první nebo další díře uvolní a dekl odpadne...Já to třeba zajišťoval asi 10 minut, než to sedlo dokonale...FOCKI píše:tak tak, buď to je přes víčko k žárovce nebo těsnění kolem světla- spoj toho černého a průhledného plastu. osobně bych tipnul na ten spoj.takže jak říká Dany- kup silikáčDany píše:Poslouchej, jestli by to nebylo to těsnění, tak to světlo vydělej, kup si čirý sanitární silikon do koupelen a celý ten spoj po obvodu zamázni. Další škvíra už neexistuje.

- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- honolulu
- Junior
-
- Test driver
nastartovat,odklopit zadny kryt na svetlomete/nemusi sa demontovat/zapnut svetla tlmene,dialkove a nechat cca 10 min odvetrat/v tomto teplom pocasi mozno aj menej/Vlhkost sa odpari.Nezabudnut spät nasadit krytku.honolulu píše:Skusím to tak ako ste radili, dam tam toho silikonu trochu...Ked ženy možu mať silikonove prsia tak sa budem mať sil. svetlá
Ešte otázočka, netreba nejakym spôsobom ten svetlomet ´´vysušiť?´´
myslim tak že tá rosa-para tam vnutri uviazne....
Thanks

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: