Nemyslím sistano. píše:Peugeota 206 si rozmyslite. Na tom aute nieco opravovat je na slucku. A vraj s poruchovostou nie su na tom dobre.
 , jak jsem psal, mám ji 4 roky a žádná porucha se nedostavila (teď najeto 170tis.), za mě 206 v pohodě.
 , jak jsem psal, mám ji 4 roky a žádná porucha se nedostavila (teď najeto 170tis.), za mě 206 v pohodě.
Nemyslím sistano. píše:Peugeota 206 si rozmyslite. Na tom aute nieco opravovat je na slucku. A vraj s poruchovostou nie su na tom dobre.

Falm face taky umim. Ptal se levné auto, cena toho BMW je výrazně pod cenami běžnýma cenama za které se podobné auta na trhu prodávaj.Mufin01 píše:.
 A neberte všechno co píšu vážně
 A neberte všechno co píšu vážně  

Motorek jednoduchej jak kafemlejnek,osmiventil z Una, Jelínek z Teplic je osvědčený bazar, je to ovšem 12 let staré auto, takže pídit se po nějaké servisní historii u auta za 35 by mi připadalo legrační...

)
)

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti