Řešení pokut....!!!

Moderátor:Quickie
Odpovědět
chytrejzvodnan
Nováček
Nováček

Re: Řešení pokut....!!!

Příspěvek od chytrejzvodnan » 18.03.2014 08:40

Thorrko píše:Jak jsem slíbil tak plním ...

Dneska přišel mail, že přestupek,který řeší ze 3.7.2013 (zákaz vjezdu) byl správním orgánem postoupen jako správný a zamítl odvolání. Takže dneska odeslána další plná moc na zastupování u ústavního soudu, protože jdou podat námitku proti tomuto rozhodnutí :D
... správní řízení k ústavnímu soudu?? To ti vážně napsali? :totlsmile: Tvl co máš napsáno v poučení na konci rozhodnutí :?: Vypadá, to, že tam maj hodně vzdělaný právníky :mrgreen: :mrgreen: Navíc proti rozhodnutí kraje v odvolání proti rozhodnutí prvoinstančního orgánu se podává správní žaloba a ne námitky. :bebng:
FFIIHB1,6

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 18.03.2014 10:23

Ač nejsem zastáncem těchto praktik, jak jsem se zde již vyjádřil, tak mně taky zajímá, jak tohle celé dopadne. :cooler:
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

Thorrko
Junior
Junior

Příspěvek od Thorrko » 18.03.2014 15:39

chytrejzvodnan píše:

Dneska přišel mail, že přestupek,který řeší ze 3.7.2013 (zákaz vjezdu) byl správním orgánem postoupen jako správný a zamítl odvolání. Takže dneska odeslána další plná moc na zastupování u ústavního soudu, protože jdou podat námitku proti tomuto rozhodnutí :D
... správní řízení k ústavnímu soudu?? To ti vážně napsali? :totlsmile: Tvl co máš napsáno v poučení na konci rozhodnutí :?: Vypadá, to, že tam maj hodně vzdělaný právníky :mrgreen: :mrgreen: Navíc proti rozhodnutí kraje v odvolání proti rozhodnutí prvoinstančního orgánu se podává správní žaloba a ne námitky. :bebng:

Nepotřebuji to tady psát tak odborně jak to má ve skutečnosti být, nebo jsme tady všichni snad právníci? V dopise mi poslali toto:

Opravným prostředkem k napadení tohoto rozhodnutí je podání správní žaloby. Tuto lze podat skrze advokáta zapsaného v České advokátní komoře.

stačí? Příště by to chtělo se prvně zeptat než někoho, koho ani neznáš, budeš hloupě urážet :dih:
Ford Mondeo MK5 2.0TDCi 132kw

Mufin01
Test driver
Test driver

Příspěvek od Mufin01 » 18.03.2014 15:53

Já osobně, předtím než tady něco napíšu, tak si to ověřím, abych tady nešířil odborné bludy. Pokud už nějaký blud napíšu, tak budu rád za to, že mě někdo znalý opraví a neberu to jako urážku, ale jako ponaučení. I ti ostatní pak budou vědět, jak to ve skutečnostu je a nebudou ty bludy šířit dál. Právničina je teda obor, kterej kde kdo jen tak kolem sebe nešíří, ale myslím, že to platí obecně, pro každé téma 8)

chytrejzvodnan
Nováček
Nováček

Příspěvek od chytrejzvodnan » 18.03.2014 15:57

Thorrko píše:
chytrejzvodnan píše:

Nepotřebuji to tady psát tak odborně jak to má ve skutečnosti být, nebo jsme tady všichni snad právníci? V dopise mi poslali toto:

Opravným prostředkem k napadení tohoto rozhodnutí je podání správní žaloby. Tuto lze podat skrze advokáta zapsaného v České advokátní komoře.

stačí? Příště by to chtělo se prvně zeptat než někoho, koho ani neznáš, budeš hloupě urážet :dih:
urazet :?: tim ze uvedu tvoje blaboly na pravou miru :?: a hloupe nechapu a asi tu nechapu vic veci :cooler:
FFIIHB1,6

Thorrko
Junior
Junior

Příspěvek od Thorrko » 18.03.2014 15:58

Necítím se být uražen, spíše že hned plive lidi co mi to řeší a hned je soudí. Nebudu tady přece přepisovat 3 stránkový dokument, pokud to budeme řešit v odborných termínech tak se v tom laik potom nevyzná. Prostě jsem tady chtěl napsat, že to jde k ústavnímu soudu, pokud se chce někdo rýpat v odborných termínech, je normální se zeptat jak to je a ne hned plivat bez informací. Neříkám, že jsou všemocní, ale asi by měli vědět co dělají, když už to dělají třetím potažmo čtvrtým rokem.
Ford Mondeo MK5 2.0TDCi 132kw

chytrejzvodnan
Nováček
Nováček

Příspěvek od chytrejzvodnan » 18.03.2014 16:47

kua ne k ustavnimu soudu se vzpamatuj konecne :roll: mates tu ostatni lidi tema nesmyslama ty ustavni soude :irre:
FFIIHB1,6

smoula
Test driver
Test driver

Příspěvek od smoula » 18.03.2014 16:47

Pane právníku z vodňan, nebylo těch urážek už pro dnešek dost?

phofy
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phofy » 18.03.2014 18:41

Doufám, že dostane BAN !!!

chytrejzvodnan
Nováček
Nováček

Příspěvek od chytrejzvodnan » 18.03.2014 20:58

:mrgreen: za co? sem napsal soude ne oude 8)
FFIIHB1,6

hunger
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od hunger » 18.03.2014 22:19

Hele ty chytrej nepracujes náhodou pro EVVU výrobce zámků?
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 19.03.2014 07:02

nechapu proc ban a proc se smejete ?

to je to same jako tu kdysi jeden clen napsal ze pruziny se daji vymenit bez stahovaku , nekdo by to udelal pokud by to prezil tak by byl nasranej ze to delal dle prispevku nekoho z fora ale kdyz by se docetl ze to tak nejde tak by to nedelal , protoze byl upozornen

myslim ze neni treba psat 3 strankove elaboraty ale staci uvadet podstatne pasaze spravne a kdyz to nekdo opravi tak misto aby ostatni byli radi tak ho ješte slovne napadaji ? :irre:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

LUKAŠ
Test driver
Test driver

Příspěvek od LUKAŠ » 19.03.2014 07:22

Je to OT ale po tom co si tu procitam forum a zase se tu zamykaji temata tak zacinam mit pochybnosti jestli se pan chytrejzvodnan Nejmenuje Honza, nebo Chiquita :roll:
Ford Focus combi 1.8 TDDi Endura, r.v. 2000, GHIA 90PS

Galerka: Lukáškuv Focus (DRÁČEK)

Obrázek Obrázek
Obrázek
https://www.facebook.com/groups/fordgroups/

smoula
Test driver
Test driver

Příspěvek od smoula » 19.03.2014 07:53

+1 viz. Přezout na letní, vsouvá mi slova do prstů, které jsem nevyťukal :roll:

chytrejzvodnan
Nováček
Nováček

Příspěvek od chytrejzvodnan » 19.03.2014 08:38

LUKAŠ píše:Je to OT ale po tom co si tu procitam forum a zase se tu zamykaji temata tak zacinam mit pochybnosti jestli se pan chytrejzvodnan Nejmenuje Honza, nebo Chiquita :roll:
brrr, Honza vulgo Chiquita totiž byl všechno, jenom ne chytrej :lol: :lol: :wink:
FFIIHB1,6

Odpovědět

Zpět na „.. aneb co nelze nikam zařadit“