zadné ložisko
- berki
- Nováček
zadné ložisko
Čaká ma výmena zadného ložiska,jedno z nich hučí,do pravotočivej zákruty to utichne a v ľavotočivej je hukot silnejsi.Prečítal som si aj predchádzajúce príspevky, ale nebolo mi to z toho jasné.Viete mi poradiť ktoré to bude.Nechcem zatial menit oba. Vďaka
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
Re: zadné ložisko
Musis zvednout auto a zkusit otocit kolama, pak poznas ktere to dela. Pokud jsi procetl ostatni prispevky, tak to tam urcite bylo napsane a nechapu, proc jsi zalozil nove tema a nenapsal to k tem ostatnim?berki píše:Čaká ma výmena zadného ložiska,jedno z nich hučí,do pravotočivej zákruty to utichne a v ľavotočivej je hukot silnejsi.Prečítal som si aj predchádzajúce príspevky, ale nebolo mi to z toho jasné.Viete mi poradiť ktoré to bude.Nechcem zatial menit oba. Vďaka
- Alfi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ahmed má pravdu....proč jsi ten dotaz nenapsal k ostatním?? Ale asi takhle, kluci maj pravdu...zvednout a vyzkoušet, ale asi to bude pravé...když zatočíš doprava, tak se zadní pravé kolo trochu odlehčí a levé přitíží...tomu pravému kolu to stačí aby přestalo hučet....při zatáčce doleva je to naopak, proto hučí víc....nejspíš pravé!!! 

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/