Apropo - co si myslis, preco takto sedia rally jazdci ? Ja to viem, som ale zvedavy na Tvoj nazor.
EDIT ;
A takto sedavaju nagelovani civicaci a golfisti :

Niesom presvedceny ze je to jedine spravne vozidloEidž píše:Tak pomalu panáčku, pomalu.enjoy píše:Na nule jsi po pěti letech, ale celou dobu trneš co turbo, co vstřiky atd.. a to jsou věci, které tě prostě zastaví a dál nejedeš. U benzínu obvykle dojedeš kam potřebuješ i když se něco pokazí.
Nehledě na to, že s dieselem třetinu roku prvních 10 - 20 minut netopíš.
A také nehledě na to, že je to prostě chrochták![]()
ps:městské přibližovadlo mám chrochtáka, ale ten byl za cenu, že jsem to prostě koupit musel.![]()
Ponechme stranou ekonomiku nafta vs diesel.
Berme to z pohledu spolehlivosti. U nového vozu netrneš 5 let, jestli se něco pokazí nebo ne.
U ojetého vozu záleží na tom, co koupíš fyzicky versus co máš ve smlouvě. Bohužel jsou to dvě různé věci.
Rozhodně u 5 let starého dieselu neplatí, že 10 - 20 minut netopíš. Už ve FFI z roku 2002 jsem měl elektrický ohřev a topil jsem do 3 km.
U auto cca do 5 let stáří se to řeší, v případě Fordu PTC ohřevem.
Jelikož peto1911 je prostě dogmaticky přesvědčen, že FFII je to jediný správný vozidlo, navíc na cestu ve 4 lidech a nedá si vysvětlit, že nic menšího než Mondeo není vhodné, tak komu není rady, tomu není pomoci. Já bych se nebál jít do Galaxy.
4 lidi, to jsou 4 big tašky plus hromada dalších zavazadel.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 0 hostů